*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

La multe luni si multi ani, Carina Sofia de Carrie!

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

La multe luni si multi ani Albert Mihai de Gabiu!

Mergi la inceput

La multe luni si multi ani, David Andrei de Numai_eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

andradap,

Antonio e frumos foc, ochi albastri si par shaten, o sa ti-l alerge fetele inca de la gradinita

David e la fel de urlator, adica zilnic urla cand trebuie sa doarma; am constatat ca daca sta mai mult de 1,5-2 ore treaz incepe sa urle, semn ca trebuie culcat; din pacate somnurile lui sunt de scurta durata si mai mult se chinuie sa adoarma decat doarme efectiv.

Si da, a crescut bine, desi a avut o perioada in care a staganat, imediat ce l-am intarcat; dar acum, vad ca a luat in greutate peste medie si daca n-ar fi atat de lung, ar parea si el dolofan.
In weekendul asta i-am cumparat body-uri pe care scrie 12luni si ii vin foarte bine, adica peste maxim 1 luna jumate trebuie sa-i iau mai mari.

Apropos de hainute de bebe, va recomand colectia TEX care se gaseste numai in carrefour; sunt de foarte buna calitate si preturile sunt mai mici decat cele de la "Z".

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Andreiut de numai_eu!

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Ella, jurista noastra, am si eu doua intrebari ptr tine... cred ca o las balta cu cic-ul ca e prea multa alergatura. e vreo problema ca voi sta in luna octombrie acasa, pur si simplu fara cic fara nimic? si a doua: m-am gandit sa ma duc la servici doua saptamani in noiembrie si inca doua in decembrie, iar in restul perioadei ramase din nov si dec sa-mi iau concediu medical. e posibil dpdv legal/codul muncii, nu? merci mult.

fetelor caut bona care sa inceapa sa stea cu una bucata baiat nazdravan incepand cu nov. cum si unde sa-mi incep cautarea? sa dau anunturi in ziar, sa ma duc la agentii de plasare, sa postez pe net? va rog sa-mi spuneti cum ati procedat voi, ma refer la cele care au bona.

la multe lunisoare Maia, Carina, Albert si David-Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Multumesc fetelor pentru urari . NOi am facut cateva poze azi cu tortuletul de 4 luni insa nu le pot descarca pe calculatorul asta, asa ca trebuie sa asteptam pana vineri cand vine tati acasa cu laptopul.

LA MULTI ANI Carina Sofia, Albert Mihai, David Andrei

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Elteka,
da, v-am admirat pozele, dar deliberat nu apareti si voi in poze? ca vreau si eu sa vad mamica si tatic de Dolofanel.
Si sa stii ca in Maldive am vazut familii de englezi cu bebelusi de 3-4 luni cu ei si au zburat din UK vreo 14 ore pana pe insula.

Da, salopeta aia bej de la Next nu ne mai vine, era buna acum 2 saptamani, dar e mai bine asa ca sa nu se plictiseasca de aceleasi haine; as vreau eu sa fiu in locul lui si o data la 2-4 saptamani sa am haine noi , nu ca n-as avea in fieacre luna ceva nou, dar lui i se schimba garderoba total.

De incaltat, l-am incaltat cu niste chestii tare moi, fara intarituri, deci nu pot sa zic ca am fortat in vreun fel piciorul si la varsta asta au doar rolul sa protejeze de frig, deci sunt incalatari decorative; asa ca, fara griji poti sa-l incalti cu papuci.

la sac de dormit avem pentru 0-6 luni dar intra si acum bine in el; si oricum la iarna nu vom folosi sac fiindca la noi in casa e atat de cald iarna ca si in chiloti ne e cald; dar o sa cumpar pentru la socri sac fiindca de fapt acolo locuieste copilul in cea mai mare parte a timpului.

Sper sa te asezi repede la casa din Europa , adica sa despachetezi si sa vii sa ne povestesti cum ii place lui Dolo sa vada fetze de europeni, probabil ii vor parea ciudate, ca in afara de tati si mami a vazut numai ochi migdalati

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

bUNA, MAMICI DE CAPSUNICI!
Am ajuns si eu pe la sor;mea si iata-ma cu voi aici.
Ma bucur tare ca ne-am intalnit insa cam scurta intalneala.
Adevarul e ca batea vantul ceva-ceva!
Sa va traiasca capsuneii si capsunicile ca toti erau niste scumpi insa fata de al meu barbatel toti erau mai mititei.Poate unde m-am obisnuit cu al meu bebel Davidel!Eram cel mai mare de acolo, de'!

Andrada, acum ca am citit ce-ai scris mi-a picat fisa ca si eu tot pe 6 am facut primul test de sarcina cu o liniuta iesita f bine si una asa-si-asa!Insa pe 8 s-a confirmat prin al2lea test iesit strong!Sa-ti traiasca Antonio , barbatelul cu personalitate!Avem si noi de-asta...la greu!

Msemcu, sunt minunate fetitele tale!Nu stiu cum reusesti cu 3!Eu abia ma descurc cu unul!Si cand te gandesti ca-mi doream gemeni!Dar e frumos!

Alegrutza, bun venit printre noi si sa fie sanatos si cumintel Oliver al tau!

Monytza, scumpica foc Antonia!Si e maricica dar nu pare chiar asa slaba cum zici!E bine!Noi am zugravit camera lui David si asteptam mobila cam in jur de 20, iar pana atunci nu vom avea net caci e demontat calc cu toate cele!

Fetelor, eu nu pot pune pozele pana dupa 20 incolo caci nu am pe ce sa le descarc acum!Sorry!

Pepsi, eu am comandat invitatiile de pe ge sica. ro.(fara pauze)

LA MULTI ANI TUTUROR MARIELOR!(SCUZE DE INTARZIERE)

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">LA MULTI ANI PT BEBE DAVID

www.flickr.com/photos/9223353@N08/" target="_blank">DAVID ANDREAS

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna!
Am intrat sa felicit sarbatoritii zilei

LA MULTI ANI!!! PRINTESA MAYA iti trimit un pupic de la Domi (deja avem concurenta- Elias-)

LA MULTI ANI!!! CARINA SOFIA

LA MULTI ANI!!! ALBERT MIHAI

LA MULTI ANI!!! DAVID ANDREI

am vazut poze multe

revin

de Mario Dominic 15.05.2007

www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput