Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 3
asiza spune:
Sunt franta...vremea asta idioata e de vina ca ma tine in casa...la Cluj a plouat non-stop si n-am scos copilu' afara...nici lui nu-i pica prea bine treaba asta, plus dintii care ne fac maaaari probleme...maine-l scot fie ce-o fi ca altfel o luam razna amandoi!
Noroc ca ne-a vizitat sorela cu Mihai si Denis e super incantat cand ii vede ca altfel era jaleeee....
Marcela, eu zic sa incerci Milumil. Poate-l accepta pe ala datorita aromei...nu trebuie sa o lasi flamanda...da-i ceva mancare solida eventual seara, gen cereale...cat despre faptul ca se trezeste noaptea...Denis si acum se trezeste o data pe noapte sa-si primeasca biberonul cu laptic...persevereaza... pe copiii mari ii dezveti destul de greu de san...
Alex, inca nu papati legume?...Mai incearca, nu renunta, ca trebuie pana la urma..Cu mamaliga am patit-o si noi...prima oara cand i-am dat a fost jaleee...mi-a vomat tot si-si facea greata mare...a doua oara am facut-o mai moale si am fiert-o destul de mult, am amestecat-o cu putin unt si iaurt si a mancat-o (dar nu era super incantat)...
Dianocica, ai mare grija...eu stiu ca laptele e alimentul de baza pentru copii de pana intr-un an, dar totusi trebuie sa mancati mai multe solide pentru aportul de nutrienti necesari cresterii...
Flore, faini nasi ati fost!!!! Imi place rochia ta de mooor......si mirii sunt super-frumosi!
Ktrinel, eu inca il spal pe dinti cu periuta degetar...nu-l clatesc, il las sa inghita pasta...
Dianarus, ma bucur pentru Marc si imi pare rau pentru tine! Tinem pumnii sa treaca repede!
Yagmur, si eu vreau cu tineeeeeee.......
Lavinia, e mortal Mihai cu dintisorii lui!!! Exact asa a fost si Denis pana mai deunazi! ...nici Denis nu prea mai sta invelit...nu cred ca-l pot baga nici in sac ca si l-ar rasuci pe langa el si cred ca s-ar trezi si s-ar enerva....mai vedem noi pana la iarna...
Chris, sanatate multa micutei!
Teutz
Roxanica, fix despre chestia cu talpitele il intrebam pe medicul ortoped ieri...Ca Denis sta cu ambele spre interior, dar se corecteaza el cand se prinde mai bine de patut si se asaza pe toata talpa...Ortopedul imi spune ca probabil e o carenta de vit D si mi-a spus sa-i dau trei pic de Vigantol toata iarna...Eu oricum ii dau trei pic Vigantol demult, intrucat toti medicii care l-au vazut pe Denis mi-au spus asta...so...
Va pup
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
leyla spune:
Lavinia, ei da, ai pus punctul pe i, si eu ma gandeam la acelasi lucru zilele astea de cand s-a mai racorit ca la fel se suceste/invarteste de numa-numa. Si sunt mai mult ca sigura ca nici in sacul ala de dormt n-o sa vrea sa stea priponit. Probabil pijamalute si...atat.
Yagmur, ia zi aici la mine ce facultate facusi tu la Istanbul, ca parca vad ca fusei colega cu sotul meu bag de seama ca aveti acelasi preocupari... Pupici multi la Luchita sa se faca bine cat mai repede.
quote:
Originally posted by Lavinia_P
copiii vostri stau inveliti?presupun ca nu.atunci ce facem la iarna?Oare ar functiona sacii de dormit,la cat de mult se sucesc si rasucesc?
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
"minunea mea"
asiza spune:
Chinico, da, pastele au gluten. Eu i-am introdus glutenul in alimentatie la 8 luni.
Meniul zilei
3.00 240 ml lapte
10.00 iaurt Numa' Bun de la Napolact blenduit cu piersica, avocado si mango
14.00 piure de cartofi cu branzica si un sfert galbenus de ou
18.00 cereale cu mar ras
21.00 240 ml lapte
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
lizzy spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Si mai e un mare motiv care ma face fericita tare: David mananca bine, cu pofta, fara urlete. Fericirea mea e direct proportionala cu, cantitatea de mancare ingurgitata de pui.Doamne Dumnezeule fa sa tina minunea asta mai mult de trei zile!!!!
Nici nu ma pot dezmetici de fericire, nu pot sa spun ca papa cantitati industriale, nu e stilul nostru, dar manancaaaaaaaaaaaa!!! Uite, de exemplu, acum a mancat galbenus de ou cu piure de dovlecel si conopida, totul amestecat cu iaurt si unt.
ce fericireeeeee!!!!!!! bravoooooo, david!!!!
stiu senzatia, bucura-te cat tine, sa acumuleze, sa puna grasime un pic pe el, sa aiba rezerve...
piure de dovlecel si conopida inseamna fierte astea in apa si apoi blenduite cu unt si iaurt?
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
dianocica spune:
quote:stiu. din pacate nu fac asta pt ca asa vreau eu. d trece printr-o perioada in car eiar e chinuit de dinti, ies dinnou mai multi deodata. nici prin cap nu-mi trece sa-l fortez in vreun fel. asta seara a mancat in oras aproape un borcanel de piersici (mic). ceea ce mi se pare un inceput foarte bun. sunt sigura ca va reveni la sentimente mai bune in privinta mancarii imediat ce il mai lasa durerile de dinti.
Originally posted by asiza
Dianocica, ai mare grija...eu stiu ca laptele e alimentul de baza pentru copii de pana intr-un an, dar totusi trebuie sa mancati mai multe solide pentru aportul de nutrienti necesari cresterii...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
daphna spune:
!buna seara,fetelor!!
am cam lipsit dar am citit tot din urma!fuseram pe la vecinii bulgari unde e super frumos,merita mers ,au niste conditii super pana si masina d spalat in apartamente,preturi modice in comparatie cu litoralul romanesc.borcanasele ptr copii aceleasi,alea de la nestle, basca de la hipp niste chestii super misto.
nici nu veniram bine si ne pregatim de Antalyia.am ceva emotii k o luam si pe Elisa cu noi.sper sa fie bine.nu ma indur deloc sa o las,si cu asta basta.
DIANARUS,multa sanatatesa te faci repede bine!
bravo ptr David k mananca bine,s-o tina tot asa!!!
LAVINIA ,vazut dintisorii de Mihaita,super haios!
la tema zilei,ce sa zic eu nu pot sa o las pe Elisa singura nu din motive de siguranta ,ci ptr k efectiv nu suporta sa stea singura mai mult de 2 minute.se pune pe urlat
fug acum sa calc o tona de rufe!va doresc o noapte linistita!!!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
Dbunny spune:
Asiza stiu ca n-avem voie sa comentam meniul zilei...dar ma mananca...stii tu unde...Spune-mi iaurtul blenduit cu fructe e foarte lichid ? il dai cu lingurita sau in bibe? Nu de alta dar noi fructe nu papam decat bucatele mici de marime orezului...in juma de ora ii dau juma de pruna....si alta intrebare: ce fel de branzica papati ?
dianarus sanatate!
tema zilei: il las pe dani singur din cand in cand de ex pana intind rufele(el la el in patut) sau il las cu rotobilul prin casa sa dea ture singurel(precizez ca toate prizele si cablurile sunt astupate)
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
panaa spune:
hellouuuu, again...am citit pe diagoanala.....
FELICITARI MAMICA ANDREA!!!! FELICITARI MATUSICA LAURA!!!
aelita BINE AI VENIT!!!
dianocica ...eu pe ana n-o pot lasa singura mai deloc....un motiv pt care am atatea absente pe dc....., o mai pun in patutul ei plin cu jucarii, in balansoar sau...in carut, maxim 10 min cat ii fac sa pape....nu mai zic, la "buda" merg, de cele mai multe ori, cand doarme ......
...si mesele anei dureaza pana intr-o ora (max.15min in scaun, restul pe la tv, pe la pc, prin premergator.....)
...ori de cate ori o invelesc, d'onsoara ana se dezveleste....dar, imediat.....
a-deju pe gingia motanului
....revin...ma cheama datoria....
Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007
varsta anei
a_deju spune:
am scris din greseala la capitolul trecut, ca nu-mi dadusem seama ca se sfrasise :) reiau:
quote:
Originally posted by Yagmur
A-deju, sper sa fie totul bine cu motanul; voi avea grija de acum inainte; eu chiar ma bucuram ca il pot pune in carucior pe Luca... offfffff... eu am un semn in barbie de cand eram mica si m-am aruncat din carucior intr-un supermarket... in legatura cu preturile eu deja astept sa-mi vina alocatia (pana acum m-au tot plimbat intre Cluj si Bucuresti asa ca imi vor veni toti banii pentru lunile din urma.. si din Anglia o sa-mi cumpere o colega hainutze ptr Luca - ce numar ii cumperi tu - sau ptr cate luni-12 sau 18?
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
body-uri si tricouri/bluzite/puloverase - marimea: 1- 1 1/2 yrs (am luat si 9-12 months, pentru acum, dar marea majoritate le-am luat pentru de la iarna incolo..) iar la pantaloni 18 luni+ clar.. si pe astia ii poarta acuma, dar eu sper ca ii vor veni si in primavara... acum ca sunt mai informata, iti pot spune si magazine: sainsbury (cateva chestii, dar dragute), multe de la asda (foaaaaaaaarte faine!!!), cate ceva de la boots, h&m si urmeaza tesco (aici am inteles ca gasesc de la cherokee si mammas&pappas.. oi vedea :) ).
bebinuta.. eu zic ca am calculat bine.. cred ca la 4.7 ron pt o lira, ca asa era cand am schimbat eu inainte sa vin.. oricum, din motive de comoditate, cand cumpar ceva in magazin inmultesc direct cu 5, si asa-mi dau seama daca face..au ba :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
am uitat sa va precizez cea mai importanta cumparatura a zilei: toata seria lu' potterila... :))) sunt in al noualea cer, si in acelasi timp, si la pagina 73 :) tota colectia a costat 51 de lire (sa zicem un max 250 ron) in conditiile in care la noi numai ultimul volum era 90 (la targul-fantoma, la reducere..). valeuuuuu...ce n-as mai pleca io de-acilea... :)))))))))
si nu in ultimul rand, motanschi e bine, va pupa pe toate ca v-ati gandit la el, gingiuta e in refacere, dintele n-a picat, ba mai mult, si-a chemat inca doi frati de sus in ajutor, ca se pare ca-s pe iesite... :)