* Bucurii de sept-oct 2006 (79) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

mai eu am auzit pe o vecina de a mea ca ii da la copil. e cam cu o jumatate de luna mai mic ca al meu. si ii da cam demult.

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Roxana - Doamne cat de frumos le-ai expus tu pe toate cate au fost intr-un an de zile, mi s-a zbarlit pielea pe mine, m-ai facut sa retraiesc unele momente de care scriai tu...ai talent dom'ne la expuneri din astea cu sentimenteee... - si inca o data felicitari pt "cocutza" voastra si tot binele din lume i-l dorim....mai intra si tu macar sa ne mai zici 2 vorbe despre voi, nu conteaza ca nu esti la curent cu cele cotidiene...

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexutza_26

Pt torturi - eu sigur voi comanda unul sub forma de iepuras/ursulet/elefantel care sta in picioare - la un laborator unde am mai comandat - si imi place ca suporta sa fie terorizati de intrebarile/ideile mele

PRINTZUL

super ideea ta.
io nu stiu inca. tati nu e acasa asa ca mare chef nu vom face. iar de mot cred ca de Craciun. nu stiu sa vedem. dar caut idei de tort.in schimb nu as putea sa fac asa ceva ca astia nu stiu pe aici sa faca asa ceva.

nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Nicol- ti-am zis - eu cu siguranta las mezelurile pe mai incolo...stiu ca ii vor placea sigur, ca este carnivor innascut, dar le las mai tarziu...o fi bine, o fi rau, asta simt vis-a-vis de aceste mezeluri care de fapt nici pt noi nu-s asa de sanatoase....nu vreau sa nasc vreo polemica acum aici azi cand avem atata de multi sarbatoriti, mi-am zis si eu parerea

PRINTZUL

Mergi la inceput

Alexutza multumim de mesaj.

nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Patricia va multumeste pentru urari si va trimite multi -ici si multe
fetelor cred ca m-am imbatat de la lapte, cant prin casa La multi ani de azi dimi si o pupacesc de nu se vede, iar peste 5 min ma apuca melancoliile si imi vine sa plang (de fericire, binenteles, ca mi-a dat Doamne Doamne o asemenea minune). Ehe, acum un an pe vremea asta impingeam de mama focului sa iasa babaloiul

Adina, sa-ti traiasca printisorii frumosi foc! Abia astept peste o luna sa mananc tort si sa beau ceva, caci, deh, are mama doi baieti

in legatura cu cremvustii: si eu i-am dat Patriciei prima data la mare, dar nu a fost mare fan. Aseara insa i-am luat din piept de pui si am sa incerc azi sa vad dava i-o placea. Eu zic ca de acum putem sa le dam cate putin treptat treptat, caci uite fac anisorul. Putine dubii am si eu caci nu sunt eu sigura de tot ce se baga in ei, dar in zilele noastre nu mai esti sigur pe nimic si daca gabdesc asa o sa se marite si nu-i dau nimic nou, decat legume fierte si fructe pasate

fetele, lamuriti-ma si pe mine cum e cu taiatul motului: cine trebuie sa il taie, nasii? si ce se face cu acel perisor? se pastreaza? stiu ca se pune pe tava mai multe obiecte si trebuie sa aleaga ea ceva de acolo, dar nu stiu cum e cu motul, pe la noi prin zona nu prea se practica, dar eu as vrea totusi sa vad ce o sa aleaga mogaldeata mea.
gata ma duc sa ma apuc de treaba, ca avem si azi ceva vizitatori, desi cheful mare il vom tine duminica

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Nici eu nu mananc cremvusti din cauza de e-uri, imi plac tare mult dar ii evit, mai ales ca mai si alaptez. Cred ca e ult. aliment ca i l-as da lui D, e doar o parere personala.

Oricum cand ma gandesc la cremvusti imi aduc aminte de o faza cu Doru Octavian Dumitru, povestea el ca s-a angajat intr-o fabrica de mezeluri si a constatat cu stupoare ca aia mai puneau si carne in mezeluri...

*****************************************Mirabela, mamik de pitik www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Imi cer scuze k dau buzna asa aici la subiectul vostru dar voiam sa fac un anunt pt fetele din Constanta si imprejurimi( daca sunt): s-a deschis la Odisee un subiect nou gravidute si mamici de constanta
Va asteptam cu drag!

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Noi motul i-l taiem Mariei duminica si am hotarat sa nu facem tort. Facem tort doar de ziua ei si ma gandesc s-i fac ori un cap de Minnie (sau, daca se poate, de Winnie the Pooh) ori cifra 1. Inca nu ne-am hotarat.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

LA MULTI ANISORI SARBATORITILOR DE ASTAZI DARIA, TEODOR, SOPHIA SI PATRI .

LA MULTE LUNISOARE GEMENILOR DIN GASHCA , ALEXANDER SI FABIAN

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput