Strumfi de iulie-august 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Antoanela23 spune:
Cristina, e superba Ingrid iar tu esti o mamica frumoasa, radiezi fericire si blandete.
Chiar vroiam sa te intreb cum faceti voi poze asa de frumoase, mergeti la fotograf?
Noapte buna,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) si
Victor (8 octombrie 2005)
samadhi spune:
CRISTINA: am vazut pozele voastre sunt super!!! Ai o papusa de copil, sa iti traiasca si sa te umple mereu de fericire!Pui sa nu o deochi!
Nici eu nu incalzesc laptele de formula la microunde, se spune ca nu e indicat.Il am in sticlute mai mult de sticla si nu din plastic si il incalzesc in apa, sticla se incalzeste mai bine si mai repede decat plasticul.
Apa de la robinet nu o beau nici eu, asa ca nu pot sa ii dau nici copilului meu asa ceva, chiar de e ea fiarta, nu pot avea 100% siguranta , nu stii exact de pe unde vine... chiar daca aici se spune ca avem apa de baut si in WC!!!!Deci e aceiasi apa care curge in toaleta si la robinet.Cat de pura este nu stiu ca se vede si aici calcarul din ea...

Noapte buna!
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
Luna1 spune:
Anto am auzit si eu de apa speciala pt facut formula dar m-am uitat pe aici si nu gasesc. Ai vreun brand sa stiu sa ma uit? Mersi mult!
Fetelor m-am linistit, daca voi folositi apa plata, atunci nici eu nu fac asa rau cu cea fiarta seara, desi imi suna in cap ca nu omor bacteriile (are mai putin de 70 gradde)
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
valen spune:
fetelor, nu am timp sa va citesc insa revin si eu cu aceeasi problema cu care v-am mai pisat: am deschis un topic pt. mamicile care alapteaza; eu am postat aici la scutece dar moderatorii l-au mutat la "femina intim", ca probabil l-au considerat o invitatie la un fel de sueta unde, printre alte barfe si spart de seminte, putem pune si copiii la san. (mare branza si alaptatu' asta). In fine, poate ne "intalnim" pe 29 septembrie la ora 18 (ora Romaniei). va pup pe toate
nikole spune:
quote:
Originally posted by valen
fetelor, nu am timp sa va citesc insa revin si eu cu aceeasi problema cu care v-am mai pisat: am deschis un topic pt. mamicile care alapteaza; eu am postat aici la scutece dar moderatorii l-au mutat la "femina intim", ca probabil l-au considerat o invitatie la un fel de sueta unde, printre alte barfe si spart de seminte, putem pune si copiii la san. (mare branza si alaptatu' asta). In fine, poate ne "intalnim" pe 29 septembrie la ora 18 (ora Romaniei).
va pup pe toate
Eu vin!merg sa caut topicul...
poze Kevinutz
nikole spune:
Luna, in urma celor citite sunt si eu socata...si trista, foarte trista ca e vb de copilul meu

Multumim pentru link-uri, mie una, se vede treaba ca mi-au fost de ajutor...
probabil si de asta bietul bebe nu a facut kkutza patru zile, si cand a facut...o tona si un verde inchis, nu stiu...
in fine, bine ca acum ii dau numai tzitzi si d-ar-ar Domnul s-o tin asa pana la un an, sa nu mai aud de sticle si formule...
offff ce stare nasola am...
a...cat despre apa de la robinet, hmmmm acu stau si ma gandesc ca ele imi aduceau in spital ptr prepararea laptelui termosul cu apa fiarta, deci banui ca o foloseau pe cea de la robinet...
ca sa nu mai zic ca puneam o masura la 20 ml apa, ca asa mi-au spus.
Acum ce-i drept nici eu nu m-am chinuit sa traduc de pe cutii, convinsa fiind ca stiu ele moasele ce vb, ca am mai si intrebat 3 cat eram in spital,fir-ar ele de moase....
poze Kevinutz
Simo78 spune:
Pentru fetele care alapteaza si nu au vazut postarea, subiectul lui Valen - Hai sa alaptam impreuna, a fost mutat aici
Haideti sa sustinem subiectul, si pe 29 sept sa alaptam toate odata, asa cum am fost
9 luni, si sper ca si mult timp de-acum inainte, sa sustinem acest subiect!!!
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
oaana spune:
Simo,vreau eu cafea ca sunt buimaca....
V-am spus ca am pus poze pe e-mailul comun,nu?asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa va uitati![]()
Vorbeati de bubitele de pe fata,Aaron are fata un pic aspra si bubitele sunt mici ,mici,nu au nici o culoare,oare sa il dau cu o crema pt bebei?
Luna,as putea sa-l dau pe fata co Sudocream?
Voiam sa va intreb daca voi spalati bebeii in fiecare seara?
Si inca ceva,pana cand sa-i stergem la ochi cu ser fiziologic?
oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON(21.07.07)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Simo78 spune:
Oana la bebelusi, ca si la noi, dusul e obligatoriu zilnic. Cand e cald poti chiar si de doua ori pe zi, ca si ei transpira ...plus lapticul care le mai curge pe langa gurita si miroase a acru daca nu il speli. Cu ser fiziologic la ochisor il sterg, pentru ca oricum deschid fiola sa ii desfund nasucul.
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

dragelor!
?