Strumfi de iulie-august 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
jadi spune:

Eu vreau cafea!
quote:
Originally posted by Simo78dragelor!
O?
Simode Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Si eu nu fac dus zilnic ca mi se albeste pielea
. Ma duc sa halesc si sa ma cert cu mama ca s-a trezit cu un tonus special de dimineata
.
Deni &
Vlad & Tudor
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Si eu nu fac dus zilnic ca mi se albeste pielea. Ma duc sa halesc si sa ma cert cu mama ca s-a trezit cu un tonus special de dimineata
.
Deni &Vlad & Tudor
Tu esti scutita ca ai fost la mare si se duce bronzu`...Te intelegem!
Ai voie numa ala saptamanal, sambata

Simo
de Matei Hisham 
oaana spune:
SIMO,EU IL SPAL IN FIECARE SEARA,CRED CA MAI CURAND AM VRUT SA INTREB DACA SI PE CAP IN FIECE SEARA.AL MEU E ASA DE FORNAIT INCAT MA GANDESC SA NU-I FIE RECE DUPA CE-I FAC BAITA....EU AM PROGRAM DE SCOS MUCEII IN FIECARE SEARA SI DIM CU BATISTA BEBELUSULUI.SI TOT SE AUD INCONTINUU.
oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON(21.07.07)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Simo78 spune:
Oana eu il spal si pe cap de fiecare data si ii pun o caciulita e cap pana se usuca parul. Nu cred ca raceste pentru ca il speli pe cap.
Simo
de Matei Hisham 
Irinusha spune:
'Neata mamici de Strumfi!
Eu mi-am terminat cafeaua, voi?
Luna, putem sa discutam ore intregi cum sa prepari laptele, fiecare o sa vina cu parerea ei ...
Uite a mea: eu folosesc apa plata cu Na+ mai mic de 20 mg/l ... scrie pe sticla ca are Na+ putin ... am vazut apa plata, care este recomandata ptr. prepararea hranei de bb-i (de obicei cea cu nume, mai scumpa ...uite ca nu-mi vine nici una in cap acum). Aici (si m-as mira sa nu fie si in Anglia la fel) nu se joaca cu alimentele ... s-au gasit in unele sticle de apa de la un discount urme de nu mai stiu ce, s-a scris in ziar si n-au mai vandut multa, asa ca nu se risca nimeni.
Ce bacterii sunt in formula? M-as mira si de asta ... mai ales cand e vorba de hrana ptr. bb-lusi. Sigur ca s-au mai intamplat "greseli" ca acum cateva luni la Milupa1, dar imediat s-a scos de pe piata, cu stiri la tv, iti luau la magazin cutiile (desfacute sau nu) inapoi ... si nu se stie de nici un bb-l bolnav, deci iti dai seama ca n-a fost grav ... Ah, si bacteriile astea nu se omoara la 100 grade? ...
Eu fac asa: ziua incalzesc apa la microune (se spune ca nu se incalzeste laptele sau ceaiul la microunde ptr. ca se incalzeste doar intr-un loc, daca nu este amestecata este posibil sa se opareasca copilul ... dar daca amestecati cum trebuie si verificati dupa aceea temp. nu-i nici o problema) cateva sec. sa se faca tocmai buna si prepar laptele. Noaptea am langa pat incalzitor de sticlute+ borcanase, pregatesc sticlele de seara si tin una mereu la incalzit - tot potrivit, tocmai buna de baut ... am testat inainte pana am gasit cum si ce. Cand se foieste Melie prepar laptele - am si un dozator special ptr. laptele praf - si asta e. Am facut 2 ani de zile ture intre dormitor si bucatarie cu un copil urland ... mi-a ajuns pe viata!
Ah, uitam: aici se gaseste la raionul de bb-i si apa plata ptr. pregatirea laptelui, la Tetra Pack, parca tot de Milupa. Caut si iti arat link-ul.
Si de apa de la robinet s-a mai discutat ... aici e buna de baut, cand nu mai am apa minerala in casa beau fara griji ... la copii nu dau ptr. ca pur si simplu nu stiu ce tevi avem si degeaba ai apa buna daca trece prin tevi de plumb ...
Gata, asta a fost parerea mea, sper fara suparare! :)
Jeni, vreau si eu sa-i scot laptele de noapte, dar chiar asa devreme? Eu ma gandeam sa incerc la 9 luni.
Dana, multumesc frumos! :) Sa stii ca deja mi-am cerut scuze la fata mea ca i-am "dat" nasoiul meu ... dar asta e, ce sa-i fac?
A mea avea la 2 luni ca. 5 kg ... dar nu prea poti compara cand babanuta ta avea la nastere deja ca a mea la o luna :) Pupici!
Va pupic! Poate revin! O zi faina cu copilasi fara colici si problemute!
Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) &
Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
X-ray spune:
'neatza mamicutze!
simo multumim de cafea!
cristina ai o fata o bombonica sa o mananci!sunteti doua frumoase amandoua.
oana(ghinetz) ai grija cu stresul si oboseala,scad secretia lactata si e pacat.iti spun din propria experienta...da-o incolo de soacra daca nu-i place sa puna mana sa faca!si bravo mamico pt ce ai scris, ca trebuie sa-i dai copilului cand ii e foame.stai linistita singuri isi scot mesele noaptea.eu nici nu am realizat cand a sarit de masa de la 12-1 noaptea,acum parca se pregateste sa o sara si pe cea de la 3-4 .ultimele nopti tot pe la 4-5 dimineatza se trezeste de seara de la 10...dar imi imi pare rau ca nu mananca noaptea,asa bine manca ...si la restaurant mai poti sta si tu si sa trimiti o bunica cu copilul ca nu e greu sa stai si sa te uiti la un copil cum doarme.si daca se trezeste iti dau un apel.dar ai sa vezi dupa baitza si agitatia aferenta de la biserica dorm de rup !
valen abia astept sa citesc subiectul,cochetam si eu cu ideea de mult, am paralizat aici de nervi ,in arad toata lumea nu ma intreaba ce ii dau sa manance la copil si ce ceai ii dau...

anto multumim de aprecieri dar as vrea sa o vad si eu pe sonia si ochii frumosi ai lui victor si nu pot intra pe likul de sub semnatura ta....esenta de ochi albastri de la tine si alina s-a pierdut...ochii elisei se inchid progresiv la culoare,dar ea sa fie sanatoasa....
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
oaana spune:
SIMO,NU GASESC MAMI CU BEBE CU SUZETA CA LA TINE
Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by oaana
SIMO,NU GASESC MAMI CU BEBE CU SUZETA CA LA TINE
Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)
Scrie mamica intre paranteze patrate, fara spatii.
Simo
de Matei Hisham 
Nonna76 spune:
Multumesc Simo de cafea. A mea a fost fara zahar caci dimineata am observat ca nu mai am zahar si cum nu-i nimeni sa se duca dupa ,asta e...E f buna si asa.
Noi am avut o noapte ciudata ,Andrei de la 12 la 2 nu a vrut sa doarma,daca-l lasam singur plingea,daca vorbeam cu el imi zimbea,pedala.
Eu nu pot sa-l las sa plinga noaptea ca se trezeste Vlad din camera vecina, vine la mine.
Nu stiu cum va descurcati voi dar eu tare greu ma descurc cu toate treburile casei. Eu am norocul ca la mine nu vine soacra,nici cumnata si oricum nu comenteaza .
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

?