Copiluti de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele si la multi ani celor care poarta numele Maria!
Eu nu apuc nicicum sa citesc din urma, vad ca nici de scris nu reusesc desi din spital imi propusesem sa-mi iau revansa pentru zilele lipsa...nu sunt tocmai in cea mai buna forma si dupa 2 minute de stat pe scaun imi vine rau. Sper sa reusesc deseara sa va scriu mai multe.
Pupam!!!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

nelia: sunteti de admirat, nu am cuvinte sa ma exprim.Si cand te gandesti la preturi mor de ciuda ca noi platim pe casa adica 1 bedroom flat(2 camere in romania) £600+£110 impozitul la casa.Nu mai zic de celalalte bill-uri care vin.Gradinitza m-ar costa in jur de £700 daca l-as duce full time.In cresele de stat nu sunt locuri si cele private foarte scumpe.De la 3 ani, copilul aici are 2 sau 3ore gratis parca.Eu inca nu muncesc cu bani, muncesc pt firma care cand merge cand nu merge plus ca sotul are un job permanent in alta parte ca altfel nu stiu cum am fi mancat.Singurul lucru care imi permit cu Alex e sa mergem la piscina si la playgroup destul de regulat.In rest nu mi-am mai cumparat o haina de nu stiu cand si vorba aia nu am 2 copii si unul pe drum.Toata admiratia pt voi.As fi vrut sa fiu puternica ca tine...

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Maria, Mariuca, Mariana !

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Marii mici si mari!

Tdi, refacere rapida !

Succes micilor gradinari si curaj mamicilor !

Cum a venit toamna, Stefan a inceput sa tusesca. Tusest eurat d etot nopatea si am luat-o de la capat cu siropele, dar tare imi e groaza ca patim ca anul trecut si or s ao tina amnadoi intr-o tuse pana la vara .

In rest, suntem bine. Copiii se joaca din ce in ce mai mult impreuna (bineintels, ca nu lipsesc paruielile). Stefan e la fel de mamos si obraznic in acelasi timp .

M-a induiosat intr-o dimineata, uitandu-se la o fotografie de la nunta, de fapt m-a trezit cu un pupic si mi-a zis: "Mami, tu erai printesa!?"

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Laura sanatatea multa, cit despre pascut, eu am pascut doar 6 saptamini, acum maninc de toate, bineinteles cu masura, nu ma ingras, dar nici nu pot papa prea mult ca nu accepta organismul.
Despre sanatate nici nu mai stiu ce sa-ti spun, pe mine ma omoara degetul mare de la mina stinga, cum ma enervez, cum incepe sa faca fite, danseaza singur fara muzica. Sper sa nu fie ceva de la orologiu. Asa ca... mult curaj, ai grija de tine si sanatate multa

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

La multi ani de sf. MARIA. Sa fiti fericite si sanatoase!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
Originally posted by omustata
Beatrice-jocul ala cu care se juca Pifosul in poza are vreo denumire in engleza? Am incercat sa-l caut pe Amazon si am gasit ceva, dar nu este exact ca ala al vostru si eu din acela vreau.

Olga si Maya (28.05.2005)

Omustata, uite poze aici:

http://img105.mytextgraphics.com/photolava/2007/09/08/img1419-47rid632d.jpg

http://img104.mytextgraphics.com/photolava/2007/09/08/img1420-47rid634w.jpg

Beatrice, mami de Alex pifos

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani Mariilor, Marianelor si Marinilor!

Cuscraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!Sper ca esti bine.Astept vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Mariilor mari si mici!

Beatrice-multumesc mult de poze, dar nu m-am lamurit cum se numesc. O sa ma duc intr-un magazin de arts and crafts si trebuie sa gasesc acolo.

Teddy-refacere rapida!

Laura-si eu si sora mea mostenim colesterolul mare de la tatal meu. Daca este erditar, nu ai ce face. Tatal meu ajunsese sa manance mai nimic si tot mare il avea. Acum ia medicamente si i-a mai scazut. Numai ca ai grija cu leucocitele alea. Poate nu ar fi rau sa te vada un medic. Starile de rau probabil ca sunt de la glicemia scazuta. Sanatate multa!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

La multi ani, Ana !

Mergi la inceput