Copiluti de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 12
monu spune:
Ola
LA MULTI ANI DE SF. MARIA SI ANA-MARIA!!!!
Sa fiti sanatoase, iubite si rasfatate.
Eu am fost la o nunta azi noapte si am dormit atat cat m-a lasat Alexia de dim, adica 4 ore, asa ca acums unt chiauna de somn.
, mami de printese
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Buna dimineatza...
Sa va fie chiar buna ca eu sunt batuta si calcata de masina...aseara am fost la o nunta si cum ciclul "toate mi se intampla numa mie" este abia la inceput ,am mancat niste peste extrem de schimbat la gust si atata mi-a trebuit...rau rau si iar rau incat la 3 eu am plecat si am lasat reprezentantul de baza acolo ca doar era nunta de gabori.Acuma zac si mi-e rau intr-un mod infernal...
Pe fete le-am lasat prima oara singure...pe Delia am adormit-o inainte de a pleca ...cand am ajuns erau treze amandoua,dar am ajuns la fix...cred ca nu s-ar fi intamplat nimic marcant...
Olgutza din America...n-am nici pe naiba la colesterol,este sub limita minima...am studiat un pic pe net si am vazut ca exista o legatura intre in cazurile de afectiuni renale...de care sufar din plin de cand ma stiu...maine is la doctor si sigur analizele nu se vor opri aici...
Un joc asemanator cu cel de la Beatriced i-am luat eu Deliei de la Qeurcetti...este foarte frumos,iar daca s-ar juca si ea ar fi si mai frumos...
Daniela eu pasc in continuare ca m-am obisnuit si chiar imi place ...nu ma gandesc neaparat la kile,cat sa-mi fie bine...oi vedea maine ce si cum...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Uite aici Olgutza cum sunt cele de la quercetti ... http://www.toyz.ro/sortare-forme-si-culori/quercetti/fantacolor-60-d20/
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
www.dropshots.com/gabitzam2#date/2007-09-08" target="_blank">Sedinta foto cu jucarii de-a valma ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
halilulu
TDI, bine ai revenit, recuperare rapida si asteptam vesti bune.
Denisa, felicitari, poate ies gemeni
Gabitza, foarte frumoasa sedinta foto, observ ca incep sa stie si sa stea cand sunt fotografiati. A noastra rade la comanda pentru poze:))))
OlgaM, succes cu gradi in continuare si multa putere tie, o sa treaca si perioada asta, pe masura ce cresc si isi fac prieteni acolo abia asteapta sa se duca.
Am vazut si jucarelele alea (daca le pot numi asa), mi-a arata si mie Laura si mi se par super faine, inca nu am apucat sa comand ceva, pe alea cu fantasy color smth le-am vazut la selgros.
NOi tot la capitolul carti, nu stiu ce jucarii as putea sa ii mai iau pentru varsta ei, mu e vreuna sa ii incite imaginatia, una doua cu nasul in carti e. Macar aici e o gama variata si am ce alege.
A invatat si ea trei poezele dar nu le spune oricui :)) Mie mi le spune pe toate de 3-4 ori la rand seara la culcare, dupa fiecare poezie batem din palme.
A invatat cu tica, tica, catelus cu parul cret (fara ultimele doua versuri cu primaria ca nu am avut chef eu haha) si aia cu un pitic care facea baie.
De cantat nu canta decat "multi ani traiasca " bine :)))
Ah si stie fo doua versuri din poezia din capra cu trei iezi. Ii plac povestile foarte mult, ne cere sa ii citim, lui tati ii cere cel mai des "deghinita" a se citi Neghinita:)
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
patriciaRO spune:
Omustata, pai asta-i faza ca nu are niciun nume pe cutie, decat ce ai vazut...
Gabitz, ce Andreiut frumos si tunsulici avem.. Imi place de el de numa...
Laura, nasol cu pestele ala... Astia au servit peste stricat, sau ce naiba, vezai sa nu fie naibii altceva mai grav daca nu-ti trece.. Sanatate!
Monu, ai reusit sa te odihnesti ceva?
Beatrice, mami de
Alex pifos
monu spune:
ola, nu am apucat sa ma odihnesc ca m-a fugarit Alexia. F agitata. SI mai nou se plange frecvent de dureri de picior - talpa dreapta. O fi de la vreme?
, mami de printese
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
omustata spune:
Ioana-sa-ti traiasca Ana, sa fie sanatoasa!
Laura-eu am crezut ca ai scri s grestit cu colesterolul, pentru ca nu am auizt pe nimeni sa-l aiba la limita minima, si parca ziceai de trigliceride ca sunt de 2 ori peste valorea maxima. Poate m-am inselat, scuza-ma. Nu am avut timp sa mai citesc in urma. In orice caz, sanatate multa. A, merci pentru site! Este exact ce vreau eu, dar sunt convinsa ca voi gasi pana la urma si aici.
Sanatate si sa-ti revii cat mai repede dupa pestele ala stricat. Dar daca simteai ca are un gust aiurea, de ce ai mai mancat?
Cornelia-este asa simpatic Stefan! De fiecare data ma amuza ce chestii simpatice scoate din el.
Clara-si Maya la fel cu cartile si cu povestile. Ea a facut fixatie pe Alba ca zapada si ma pune sa i-o povestesc zilnic de nu stiu cate ori pe zi. Si, in general ii plac foarte mult povestile si cartile. Am mai spus, jucarii nici nu ii mai iau. Cartile sunt baza. Multumesc de incurajarile legate de gradinita
.
OlgaT_inceput bun maine la servici! Sa incepi cu dreptul si sa-ti aduca multe realizari si satisfactii noul job!
Gabitza-am vazut pozele cu Andrei. Se face tot mai frumos, pe zi ce trece.
babygirl-am vazut pozele si m-ai facut sa mor de ciuda ca, desi tatal meu este de langa Cluj si timp de 20 si ceva de ani m-am dus acolo in fiecare vara, nu stiu cum se face ca nu am fost in Cluj niciodata. El este dintr-un sat langa Dej si avem rude in Baia Mare si Targu Lapus si acolo mai mergeam. In Cluj, in orasul propriu zis nu avem pe nimeni si poate din cauza asta nu ne-am abatut pe acolo. Papadia este fotogenica, ca de obicei si desi mananca mult nu mi se pare grasuta deloc.
monu-eu nu cred ca un copil poate fi influentat de vreme la varsta asta. POate sunt dureri de crestere. Cred ca nu ar fi rau sa pomenesti asta la medic cand te mai duci.
O saptamana buna va doresc.
Olga si Maya (28.05.2005)
loreen spune:
Buna dimineatza...
O noua saptamana de munca...ca asa m-am saturat ...mi-am revenit cu stomacul cat de cat...azi astept verdictul da la medic daca mai apuc ziua mea sau nu 
Delia ma scoate din minti cu mancarea...ma bcurasem ca de la Septilin si-a dat drumul la mancare,insa in we nu mananca deloc... numa de luni pana vineri cand vine femeia.Bine si-asa dar cand imi iau concediu ce fac?!Si mai nou i-a aparut o spuzeala pe picior si la cot...e dubioasa rau si sa mor de stiu de la ce-ar fi...
Beatrice am zis ca mi se pare...si imi era si foame tare...am mai intrebat vecinii de la masa si au zis ca mi se pare...mi-am luat-o ce naiba sa zic...
Olgutza din America ai citit bine ... azi vad daca e ceea ce banuiesc eu sau nu...
Gata ma apuc de lucru...ca daca incet ca saptamana trecuta ma apuca joi su nu am facut nimic
Mai am o restanta la vazut poze,dar mai mult ca sigur acasa ...
O saptamana buna va doresc
P.S. Elisor, Flori?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA