***LA REDOUTE (48)***
Raspunsuri - Pagina 22
miki68 spune:
Avem echipa, avem valoare, suntem echipa cea mai tareeee!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
andre_ea spune:
Sa stiti voi ca asta a fost rezultatul charge backurilor. Ma bucur ca si-au dat seama ca nu pot sa ne trateze in felul asta.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
claujro spune:
quote:
Originally posted by anka-maria
S-ar putea sa fi fost trasi de urechi eventual chiar de banca lor cand s-au trezit cu asa de multe chargesback.
Asa ca va indeamna sa folositi cec-urile pt. alte cumparaturi si in felul asta probabil va anuleaza refuzurile de plata. Nu cred ca e posibil sa platesti cu cec-ul si sa primesti si banii. E ca si cum ai incasa cec-ul.
Deci fiti fete destepte si nu platiti cu cec-urile alea.
Ce vi s-a intamplat e de domeniul fantasticului si nu merita firma asta decat un sut in fund pentru cum a tratat problema.
---------------
Just me
Corect! Ai dreptate!
Eforie-august
alexxia spune:
quote:
Originally posted by Bubamara
Fetele de pe reduta,
va confirm vestea cea buna de reluare a livrarilor catre Ro. asa ca....bagati fetele!
Hello,
I inform you that our technical problems are solved. You can order again on our website.
On the subject of the order 186 5389872 sent in the beginning of July, I suppose that you received the parcel in the meantime.
On the subject of the order 194 5272372, we sent a cheque of reimbursement for 30,92 € on 23rd August. You can use this cheque to pay a next order with. In that case, send it back with the order by postmail to La Redoute 59081 Roubaix.
If you wish a banktransfer instead of the cheque, then send it back with the coordinates of your bank and bankaccount.
I once again apologize for all the inconveniences and I thank you for your patience and understanding.
Christine
Relation Clients
Raluca si Maria (07.12.2005)
Raluca ai primit cecul trimis pe 23 august ? Ala de 30,92 euro ? Si mie mi-au spus ca tot pe 23 august l-au trimis , dar n-am primit nimic inca. Apropo cecurile astea cum vin ? Le aduce postasul la usa sau le lasa la cutia de scrisori ?
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE
acina spune:
Uau da' bune mai suntem noi la valurit.
Fetele eu pana nu primesc mail ca pot sa comand din nou la ei nu mai bag comenzi.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
claujro spune:
Eu promit public, ca daca iar fac o magarie de genul...eu ii dau in judecata! Sincer! Pai daca eram in SUA si procedau asa, acum eram toate multimilionare in dolari de pe urma despagubirilor primite.
Eforie-august
miki68 spune:
quote:
Originally posted by alexxia
Apropo cecurile astea cum vin ? Le aduce postasul la usa sau le lasa la cutia de scrisori ?
Le aduce postasul la usa numai daca ai o relatie "speciala" cu el (postasul). Daca nu, ti le lasa in cutia postala ca la noi, ca e trimitere simpla.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by anka-maria
S-ar putea sa fi fost trasi de urechi eventual chiar de banca lor cand s-au trezit cu asa de multe chargesback.
Asa ca va indeamna sa folositi cec-urile pt. alte cumparaturi si in felul asta probabil va anuleaza refuzurile de plata. Nu cred ca e posibil sa platesti cu cec-ul si sa primesti si banii. E ca si cum ai incasa cec-ul.
Deci fiti fete destepte si nu platiti cu cec-urile alea.
Ce vi s-a intamplat e de domeniul fantasticului si nu merita firma asta decat un sut in fund pentru cum a tratat problema.
---------------
Just me
Corect!
Nici nu ma gandeam sa platesc ceva cu acele cec-uri. Chiar daca mai fac comenzi la ei in viitor, eu tot nu renunt la charge back.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
tania-z spune:
quote:
Originally posted by madau
Stiti voi cantecul ala de la Vacanta mare cu "noi nu suntem normali"...tre sa-l punem imnul redoutistelor
Numai sa nu-si puna si LR ca imn "ce bine-mi pare ca ai luat tzeapa!"

MIKI esti tare!

Mai, eu sunt de meserie psiholog si am lucrat vreo 7 ani cu persoane dependente de tot felul de chestii (mai mult substante) da' acum nu mai fac fatza valului de nebuni de pe aici, toti dependenti de shopping online.
. Mai mult, se pare ca nebunia m-a ajuns si pe mine.
ACINA folosesti cuvinte deja "brevetate" (ma refer la "valurire")

Tania
36+ & bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

miki.