***LA REDOUTE (48)***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by claujro
Pai daca eram in SUA si procedau asa, acum eram toate multimilionare in dolari de pe urma despagubirilor primite.

Eforie-august

Ehe, parca te vad la laptopul tau fancy comandand niste tzoale "de purtat" la Gucci, Prada etc. ca deh, ai de unde, te-au despagubit LR.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by miki68

quote:
Pai daca eram in SUA si procedau asa, acum eram toate multimilionare in dolari de pe urma despagubirilor primite.

Eforie-august

Ehe, parca te vad la laptopul tau fancy comandand niste tzoale "de purtat" la Gucci, Prada etc. ca deh, ai de unde, te-au despagubit LR.

cristina d.

Daaaa si tu cu nushulica, pe strasse la Iasi, intr-o decapotabila, cu ochelari de soare si basmalute pe cap...tot din banii LR!

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pai de ce sa nu folosim CEC-ul? daca idioatele de la banca mea nu stiu de charge back, eu ce fac? stau cu un CEC de 70 euro in dulap? sau il schimb si mai raman cu 50?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

quote:

quote:

quote:

Eforie-august

cristina d.

Daaaa si tu cu nushulica, pe strasse la Iasi, intr-o decapotabila, cu ochelari de soare si basmalute pe cap...tot din banii LR!

Eforie-august

Precum "Thelma & Louise"

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Tania pune mana pe carti si mai aprofundeaza nitel...dependenta de LR

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eforie-august

cristina d.

Eforie-august

Precum "Thelma & Louise"

cristina d.

miki, azi esti in forma buna si pusa pe sotii! Buna dispozitie vinde la la redeschiderea portilor redoutiste?!

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eforie-august

cristina d.

Eforie-august

Precum "Thelma & Louise"

cristina d.

miki, azi esti in forma buna si pusa pe sotii! Buna dispozitie vinde la la redeschiderea portilor redoutiste?!

Eforie-august

Mama....imi amintesc acu' de noptile noastre "nebune" cand haladuiam pe aici pana la 12-1 noaptea..si redoutam si radeam de zor

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Claudia, sincer, DA. Mi se cam "tuflise motzu'" cand am vazut cu cat sictir ne-au tratat LR si ma gandeam ca am sa cam sufar la reducerile din iarna.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, sper sa nu fie tzeapa si sa ne dezumflam ca un balon.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Deci, fetele, in meciul secolului Redutistele din RO versus LR scorul pare sa incline in favoarea redutistelor, chiar daca, la pauza pareau sa piarda teren. Antrenorul (Ovidiu) le-a indemnat pe "jucatoare" sa foloseasca armele secrete CHARGEBACKUL/RECLAMATIILE ceea ce se pare, le-a adus victoria mult dorita. hip-hip, ura! Dau legatura in studio

cristina d.

Mergi la inceput