***LA REDOUTE (48)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Clar suntem nebune...

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Fetele de pe reduta,

va confirm vestea cea buna de reluare a livrarilor catre Ro. asa ca....bagati fetele!

Hello,
I inform you that our technical problems are solved. You can order again on our website.
On the subject of the order 186 5389872 sent in the beginning of July, I suppose that you received the parcel in the meantime.
On the subject of the order 194 5272372, we sent a cheque of reimbursement for 30,92 € on 23rd August. You can use this cheque to pay a next order with. In that case, send it back with the order by postmail to La Redoute 59081 Roubaix.
If you wish a banktransfer instead of the cheque, then send it back with the coordinates of your bank and bankaccount.
I once again apologize for all the inconveniences and I thank you for your patience and understanding.

Christine
Relation Clients

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Yupyyyyyyyy

Ma duc sa fac mancare ca ma arunca barbatu' pe geam...si adio LR

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Dap! "NU mai livram in Romania" a disparut subit din peisaj...hmmm

Eu cred ca atitudinea asta noua e o consecinta a presiunilor care s-au facut pe toate planurile, de la ProTv pana la Obala.

Probabil ca o sa tina pana va disparea primul colet, undeva in neant si atunci sunt curioasa ce "noi reguli" mai gasesc. E aiurea sa nu stii ceva sigur. Parca ne jucam de-a soarecele si pisica...

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

si totusi,eu sunt foarte curioasa ce anume s-a intamplat,cui ii datoram chestia asta.Nu numai ca putem comanda iar,dar vad o mare schimbare de ton in mailul de la Christine.Vorbeste frumos,da detalii clare,ba chiar isi cere scuze pt tot bullshitul creat....mai sa fie!

Mergi la inceput

Ca o concluzie: imi anuleaza comanda, imi trimit cec si apoi imi spun ca pot sa folosesc cecul pentru a comanda.

Clar este ca urmare a valurilor facute de noi, trebuie sa iasa din kkt si incearca s-o drege cumva.

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mey, eu ma mai gandesc la o kestie: i-o fi luat la intrebari Visa si MasterCard (pt. ca de fapt, ei sunt cei care rezolva cu LR chargeback-urile). Or fi ajuns deja la ei refuzurile noastre. Intr-un caz asemanator (frauda), astia au luat decizia drastica de a nu le mai permite sa vanda online cu plata prin carduri Visa/Master (nu-mi amintesc acum numele firmei), asa ca dintre doua rele au ales sa vanda in continuare romanilor astora tupeisti care s-au dus repede cu reclamatu'. Da' eu zic ca-i bine. Sa ne stie de frica

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

miki, e foarte posibil sa fie si asta. Numai cate banci din Romania au tabarat pe ei in decurs de o luna, poate mai putin. Mai puneti la socoteala: televiziunea care i-a contactat telefonic - Monica l-e trimis la toti din Franta reportajul Pro-ului , ziarele, OPC-ul frantuzesc, Strasbourgul. Apoi sesizarile la "seful". S-a scris in Franta la emisiunea aia de investigatii, la presa de acolo. Pe forumuri din Franta si nu numai. Aici la ministerul justitiei, la politie, la avocati, la presa...

Ceva din toate astea a ajuns la ei, asta e clar!

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Ori, nu le-o fi convenit ca prea ne "inghesuiam" la soldarile monstruoase si ramaneau frantzujii in k.ru gol. Si de-aici tot circu'. Mersi-orvoar-ai rabdare-ia cecu-poti comanda-da cecu-napoi.
Sau "decizia" sistarii livrarii o fi luat-o vreo fufa precum susnumita Christine (care dupa tonul mieros din scrisorile de acum ma gandesc ca o fi luat vreo sanctiune) si monsieur Obala a readus lucrurile pe fagasul normal. Eh, ce ziceti? Ma apuc de scris romane politiste or ba?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

S-ar putea sa fi fost trasi de urechi eventual chiar de banca lor cand s-au trezit cu asa de multe chargesback.
Asa ca va indeamna sa folositi cec-urile pt. alte cumparaturi si in felul asta probabil va anuleaza refuzurile de plata. Nu cred ca e posibil sa platesti cu cec-ul si sa primesti si banii. E ca si cum ai incasa cec-ul.
Deci fiti fete destepte si nu platiti cu cec-urile alea.
Ce vi s-a intamplat e de domeniul fantasticului si nu merita firma asta decat un sut in fund pentru cum a tratat problema.

---------------
Just me

Mergi la inceput