***LA REDOUTE (48)***
Raspunsuri - Pagina 20
andre_ea spune:
Mey, au schimbat fata site-ului. Poti vedea ce masuri au daca te duci cu cursorul pe poza. Daaaaaarrrrrr, nu mai au detaliile despre masuri. Si io cum nu am comandat decat o data, nu stiu ce mi se potriveste.
Edit: Si daca schimbi culoarea, iti arata si poza in culoarea aleasa.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Jasmine spune:
asta-i culmea tuturor culmilor.
Dupa toata tarasenia cu "nu mai livram la voi pt ca se pierd coletele" acum cica "s-a rezolvat problema tehnica si puteti comanda din nou"!!!
Astia sunt dusi cu pluta rau de tot,n-am mai auzit niciodata ca o firma sa se comporte in halul asta.
oare a avut efect campania dusa de noi pe toate fronturile?
oricum,daca e intr-adevar asa...e bine.E chiar foarte bine.Ma declar multumita de decizia lor si ...I'm back in business,my friends ![]()
Giova spune:
Cand au vazut ce sume enorme le intre din Romaina, s-au gandit sa livreze iar la noi. bine ar fi sa fie asta!!!!
Sa inteleg ca poti comanda si sa platesti cu CEC-ul primit de la ei? cine traduce mai exact?
deocamdata al meu sta pe raft, nu m-a mai sunat prietena mea sa zica ce sa fac....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
alian spune:
Corina
la ce adresa de mail ai scris de ai primit raspunsul postat?
la adresa generala sau ai avut adresa cuiva?
Jasmine spune:
asa se intelege din mailul ala,ca la o noua comanda putem plati cu cecurile primite.Mie mi se pare complicat.Plus ca am facut cererile alea de refuz de plata deci cecurile nu le mai putem folosi.
Una peste alta,daca astia chiar au revenit asupra deciziei idioate de a ne taia macaroana,eu sunt foarte multumita.
corinai spune:
quote:
Originally posted by alian
Corina
la ce adresa de mail ai scris de ai primit raspunsul postat?
la adresa generala sau ai avut adresa cuiva?
am scris pe site
madau spune:
Mama ce veste traznet 

..am stiut io de ce deschid capitol nou, si nu sterg ghidul de pe prima pagina....eeee...aveti de dat o 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
acina spune:
Ia uite ce ne-am animat.
Mada dam mai multe 

Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
madau spune:
Acina...Doamne ajuta sa fie asa sum speram noi...mama ce bucurie ar fi pe mine, deja imi plangeam in pumni cand am vazut ce preturi au astia pe la magazine la toale ptr pitica

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
acina spune:
mie imi zici care am murit de ras ieri .
Si normal ca nu am putut sa ma abit si am bagat o comanda asa de proba ...noroc ca nu m-a lasat Claudia sa fac de multi bani.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/