***LA REDOUTE (48)***
Raspunsuri - Pagina 10
madau spune:
Fa-ti niste cartofi prajiti
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Bratu Monica spune:
Nu-mi vine a crede ceea ce vad si aud.Maine ma inscriu la comanda.
acum n-am bani pe card.Eu am ineteles din mailuri-le lor nu ca nu mai trimit comenzile ci doar faptul ca nu mai retrimit pachete pierdute si nu mai ramburseaza banii pe coletele pe care noi le declaram pierdute.Cred ca vor continua livrarile dar daca iar incepem cu mail-uri ca n-au ajuns coletele,atunci chiar ca nu mai stiu cesa spun.
Ar trebui sa intelegem fiecare ca in aceste comenzi on line exista un risc,acela de a nu primi coletele.
Eu le-am primit mereu pe toate deci nu renunt.
Vedem daca bucuria mai tine si maine.![]()
Monikka
madau spune:
Asta e clar, ca daca nu ajung coletele..ne-am lins pe bot de bani. Poate ar trebui sa postam asta pe prima pagina, sa vada tot poporul la ce se baga. Asta daca chiar vin coletele voastre
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Moama, ce se intampla aici? Astia nu ne lasa sa murim dar nici sa traim "bine"![]()
Merge contul
.... of, ce greu e!
Andrei super tare!!! 

Eu n-am facut nika cu cecul, ca trebuie sa ajung la "sucursalelel mari" ale BRD (UNirii, Dorobanti, Academiei), ca numai acolo primesc cecuri.
Poate saptamana viitoare.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Graviduta spune:
Si eu ma pot loga si am si cosul plin cu produsele pe care reusisem sa le adaug cand dadusera drumul la cont pt scurt timp. Eu o sa ma bag la o comanda.
Alina
de Mara
claujro spune:
De ce atunci tot circul asta? Nu puteau spune: trimitem colete dar daca dispar nu ne asumam raspunderea? De ce au preferat sa le anuleze si sa trimita cecuri? De ce au blocat conturile din Romania o perioada pentru ca mai apoi sa le dea drumul? E ceva dubios aici...
Voi ce parere aveti?
Eforie-august
nushulica spune:
sincer eu cred ca mai au nevoie de niste bani fara dobanda pe o perioada de vreo 2 luni ![]()
ia ganditi-va fetelor numai la noi in tara din ce stim noi e vb de vreo 10000euroi blocati din iulie...cine va da voua 10.000euroi fara dobanda pt 2 sau chiar mai multe luni(depinde cand ne-or da banii inapoi)???si unde mai pui ca atunci cand ti-i da inapoi ei nici macar nu platesc comisioane!!!tot noi platim
asa ca sincer va zic nu va bagati la comenzi ca sigur e teapa iar...asa cum a zis cineva mai sus pot sa zic ca au mai avut o problema :tehnica: si noi in timpul asta ne mai blocam alte cateva mii de euroi
sincer si pe mine ma batea gandul la o comandutza de vreo 10 euroi dar m-am razgandit, de ce sa pierd iar bani??fie ei si 10euroi
in alta ordine de idei maine vine sor-mea din spania ma duc s-o aduc de la aeroport si imi aduce o gramada de boarfe cumparate de la zara mango si bata la reduceri bineinteles
asa ca pentru cateva saptamani (mai degraba zile
) am scapat de manie(stiti voi treaba cu terapia
)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by claujro
De ce atunci tot circul asta? Nu puteau spune: trimitem colete dar daca dispar nu ne asumam raspunderea? De ce au preferat sa le anuleze si sa trimita cecuri? De ce au blocat conturile din Romania o perioada pentru ca mai apoi sa le dea drumul? E ceva dubios aici...
Voi ce parere aveti?
Eforie-august
cred ca a fost o masura de intimidare, poate-poate scapa de noi. Ca altfel stergeau conturile de tot, nu?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
aissa spune:
Nu sunteti normale!
Sunt chiar curioasa sa vad daca va raspund...mai livreaza sau nu. Oricum eu zic ca si daca or livra mai bine ne facem alte conturi ca acum suntem paria deja. Acum ma chinui si eu sa intru sa vad ce imi apare la suivi ca eu totusi nu am primit nici cecuri (cred adica...Andreap verifica te rog cu baiatul ala) si nici raspuns la nici un mail de 100 de ani incoace. Mda...apar en preparation, deci nu apare ca rambursata. La voi, cele cu cec, cum apar comenzile??????