***LA REDOUTE (48)***
Raspunsuri - Pagina 9
claujro spune:

Cred ca "dilit" o sa devina un cuvant-mascota...Eu sigur m-am dilit de cand cu LR si parca imi pare rau ca am comandat in Germania.
Eforie-august
ella_74 spune:
si io cred ca livreaza iar in Ro, ca doar s-au terminat soldurile monstru din vina carora au fost comenzi multe si implicit rateuri multe la livrari.
hai, cine se baga?
ca rad io acum da si cand o sa primeasca coletul ...
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
claujro spune:
S-a bagat cineva cu 6 euro si un pic, acum cateva minute dar nu poci sa va spui, sa va spuna ea...![]()
Eforie-august
vl-ad spune:
De cand au sistat livrarile eu nu am mai intrat pe situl lor pana acum 5 minute si rau am facut , ca au niste preturi....si niste hainute....frumoaseeeee.
Mor de ciuda , maiales ca mi-au trimis si o oferta cu un cod de raducere.
Totusi mi-se pare ciudat, ieri cineva a primit un colet (ce-i drept cu niste sireturi
dar le-a primit) , azi ne putem loga pe sit , oare ce mai urmeaza?
Nici eu nu am bani pe card , banca este inchisa acum dar maine daca reusesc ma duc sa alimentez cardul cu 10 E si dau o comanda (si le bag si codul care mi-au trimis ei pe mail)sa vedem ce o iesi.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
claujro spune:
quote:
Originally posted by rallquote:
Originally posted by claujro
Sa vedem ce raspund.
DACA raspund...
Raspund!
Eforie-august
ionela-roxana spune:
Eu , repede , repede am vrut sa incerc codul cu plapumioara care avenit cu catalogul.Dar nu merge.......la voi?
miki68 spune:
Care ne-o fi activat conturile? O fi monsieur le president Obala?. Daca merge treaba cu comenzile, nici nu stii cui sa multumesti
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
madau spune:
Multumim in gand...si ne vedem de comenzi
. Doamne ajuta sa si vina, ca daca nu....nu mai vedem noi nici cecuri inapoi. Io astept sa vad daca va vin voua coletele, nu ma mai risc![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2