***LA REDOUTE (48)***
Raspunsuri - Pagina 11
Smickey spune:
Pe spatele cecurilor scrie ca pot fi folosite la plata comenzilor atasate unui bon de comanda.E o metoda neverificata si implicit riscanta dar merita luata in considerare.
aissa spune:
Pe ambele conturi comenzile mele, atat cea din 11 cat si cea din 28 apar en preparation. Nu anulate. Am scris cate o intrebare pe site pe ambele conturi desi nu ma astept sa raspunda cum nu mi-au raspuns nici pana acum la mailuri. Sa vedem. Oricum le-am scris ca nu mi se pare corect acum sa lase liber pt comenzi daca nu livreaza iar pt ca pot fi oameni care sa comande fara sa stie de decizia lor si sa piarda bani ca si noi....nu ca le-ar pasa, dar sa vad ce zic....
miki68 spune:
La mine, comanda din 7.08 apare si en cours de preparation si la remboursement
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
croco21 spune:
Aissa, poate primesti comenzile! La mine daca ma duc pe <mes remboursements> vad toate comenzile anulate si scrie: Type de remboursement: Annulation achat, Mode de remboursement: REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE.
Si eu cred ca s-au prins ca pot face un imprumut fara dobanda la noi, poate ma risc totusi cu o comanda mica peste vreo 2 saptamani
Croco
tania-z spune:
fetelor si baietilor, a tunat si ne-a adunat pe toti nebunii la subiectul cu LR!
. Nu sunteti normale, asta e clar, (pana sa apuc eu sa raspund ati umplut 4 pagini!!!) dar recunosc ca si eu fac parte din acelasi grup.
.
super-tare faza cu sireturile...de deblocarea site-ului, ce sa mai zic???
Acum in legatura cu intrebarile lui Jasmine si observatiile ce au urmat:
- eu am pana acum peste 10 comenzi pe ebay, inclusiv mobilier (patul in care dorm, dar ala mi l-am adus eu, mi-am aranjat transportul sa nu platesc o avere).
- in afara de o singura tzeapa (da, la mine s-a intamplat, inainte sa se poata plati cu PayPal in Ro, am cumparat un babyphone de la o persoana fizica si am platit anticipat cu ordin de plata, dar ...nu l-am mai vazut). Greseala a fost a MEA, ca trebuia sa citesc inainte evaluarile celorlalti cumparatori vis-a-vis de vanzator si-mi dadeam seama..
- de atunci, comand numai la magazine ebay(nu persoane fizice), numai lucruri noi, primesc factura si garantie si nu au fost probleme!
- cu livrarea este cum spunea Rall, cam 50% livreaza si in Ro. Mai mult, la cei care nu livreaza, daca eu am vrut musai ceva de la ei le-am scris pe mail si am negociat livrarea in Ro fara probleme.
Referitor la observatiile Claudiei si ale lui Madau:
- de obicei trimiterile se fac cu DHL, se poate urmari coletul fara probleme. E important insa sa tii legatura pe mail cu vanzatorul, ca sa afli toate amanuntele.
- produsele apar acolo la 1 euro, pentru ca asta este pretul de la care se pleaca in licitatie. Timp de 5-9 zile se liciteaza produsul respectiv si ajunge sa se vanda la pretul maxim oferit. Pe unele e batalie mare...la altele nu e cerere si ajungi sa le iei chiar cu 1 euro. E riscul vanzatorului care a bagat un produs in licitatie.
Eu, de exemplu, cand am cumparat patul (un pat de piele, king size), am pierdut la licitatie alte 3 paturi asemanatoare, pt ca-mi fixasem un buget pe care nu doream sa-l depasesc, dar cererea era asa de mare inca se licita peste cat imi permiteam eu. Pana la urma, intr-o noapte pe la 1, am reusit sa-l cumpar cu 200 de euro, maximul meu disponibil. La fel, am castigat o bucatarie noua (mobilier + toata aparatura aferenta, deci complet echipata) la 1300 de euro.
Pentru cine e interesat de licitatii, amanunte la cerere
sa nu plictisesc poporul.
Si acum ce faceti...redoutitzi , redoutitzi? ![]()
Tania
36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Smickey
Pe spatele cecurilor scrie ca pot fi folosite la plata comenzilor atasate unui bon de comanda.E o metoda neverificata si implicit riscanta dar merita luata in considerare.
Eu inca am cecul
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
andrei15 spune:
am incercat eu sa dau o comanda dar cred ca nu merge, zici: "Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse" .. cred ca e din cauza ca e prea mica suma sau ca nu am destui bani pe card
.
Giova spune:

si eu m-0am logat pe site, ultima comanda imi apare ca e in curs de pregatire, dar daca am dat la mes remboursemets imi zice ca e anulata.
la o comanda mica si eu m-as baga, acum sa vedem.
Tania eu vreau toate detaliile posibile despre e-bay. o sa te bat la cap sapt. viitoare, asata daca ai timp.
la toate si shopping placut.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
mamica gen spune:
Si la mine merge contul.
De dl Nicu om mai vorbi (da, pe softpedia l-am descoperit), insa ast'noapte ca n-aveam somn mi-a picat fisa si cu taxele vamale, ca e non UE...
Si eu sunt de parere sa nu mai intrebam nimic, facem totul tiptil tiptil, in liniste, ca si cum nu a fost nimic,ne riscam cu niste lei, pardon euro, si vedem daca se preia comanda si daca o sa fie livrata..m-as risca eu, insa abia acum v-am citit, si cardul e zero.
Ne piscam, o fi adevarat, poate visam? Sa nu ne bucuram, ca e prea devreme.
Or fi energiile noastre toate...plutind deasupra Frantei...
Gen, mami de Robert Alexandru 2.11.2001 si Alexia Roberta 14.08.2006