Incredibil dar adevarat!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

OK. Ideea e sa bei in alta camera. Copiii ii inchizi (sau nu) separat (stie cineva de ei?).
Deci adultii pot bea daca minorii nu-i observa. Dar de fapt si daca vad, ce?! Sa le intre in cap ca numai noi avem voie sa ne distrugem.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

De ce sa cada? Ca asa vreti voi?!? Am mai spus ca si parintii mei beau cite un pahar de ceva de 2-3 ori pe an. Si asta nu inseamna ca am ajuns niste bautori, nici eu, nici fratele meu. Sa-l vezi pe el ce anti, contra si impotriva este! Iar la petreceri nu stau copiii sa se uite in gura celor mari, ce fac, ce zic sau ce maninca. Cel putin asa este la noi. Nu stiu de altii.

quote:
Deci copiii mei pot vedea la noi exemple de ceea ce am vazut si eu la rindul meu la parintii mei.
Poate cineva ma va intreba: la ce bun sa mai traiesti daca nu bei, nu fumezi, nu iesi cu unii sau cu altii, nu te droghezi, etc.

Pai tocmai de aia nu fac nimic din toate astea, ca viata e frumoasa si merita traita, nu chinuita.

Deci as fi oarecum un parinte model? Pentru ca nu am vicii? Pot sa fiu impotriva a ceva care nu poate aduce bine? Sau mai bine taceam.

Eu zic asa...hai sa nu mai arboram coronite de sfinti pe DC...Sotul tau mai bea o bere doua de fata cu pruncii tai...deci ei vad consum ocazional de alcool. Asta nu inseamna ca vor deveni alcoolici. Faptul ca tu nu bei are relevanta 0 in acest context (la fel si al fratele tau).

Si ca o paranteza mica, eu pun copii la aceeasi masa cu mine si cu invitatii mei...ei maninca mai repede si o tulesc in curte sau la joaca...dar nu inseamna ca ma ascund de ei...mi se pare mult mai rau asa cu furisatul.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu rastalmacesc Simina, am inteles ca te-a deranjat faptul ca mi-am permis sa spun ca ne asemanam. Tu esti antialcoolica. Sorry. Promit sa nu mai fac.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nimeni nu se furiseaza, nimeni nu inchide copiii, nimeni nu se crede sfint. La fel si exemplul, conteaza, oricit ati vrea voi sa-l minimalizati. Dar de ce ma scuz eu in fatza altora??? Gata, scrieti ce vreti! Ma lasa rece.

Mergi la inceput

quote:

La fel si exemplul, conteaza, oricit ati vrea voi sa-l minimalizati.

Fii un pic mai precisa...al cui exemplu? Al tau sau al sotului? (ca io-s in barca sotului tau cu un ocazional pahar de vin de fata cu baietii mei).

Ii ducem pe cai gresite daca ne vad la o bere?

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Faptul ca tu nu bei are relevanta 0 in acest context (la fel si al fratele tau).

Exemplul este foarte relevant. Conteaza sa vada ca se poate sa nu bei deloc, indiferent daca alti invitati beau. De ce aveti impresia ca faptul ca esti impotriva unor vicii este ceva irelevant, cind tocmai aceasta atitudine poate da un exemplu foarte puternic, asa cum l-au primit si altii de-a lungul timpului.

Mai, si ce de treaba am azi! Si am zis ca nu mai scriu! Gata, nici nu mai intru pe forum, e mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Dupa 18 pagini...incredibil dar adevarat!
Nu m-as fi asteptat la atatea mamici care sa sustina sus si tare ca bine au facut ca au dat copiilor sa guste alcool.
Nici nu mai am nevoie de presupusul sondaj de care pomeneam cateva pagini mai in spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Hop si eu ca musca in pahar! Am citi prima pagina si in diagonala ultimele. Dar intreb si eu asa... dar sutele, miile de mame care stau cu tzigarea in coltul gurii si in parc si in casa si la petrecere si la restaurant (si in fata copiilor mei, nu numai in fata propriului copil care are 2,3 luni sau 2-3 ani), ce exemplu dau? Trebuie sa bem toti parintii un pahar de bere ascunsi in baie, dupa ce copii au adormit, dar le putem da in nas cu fum la orice ora.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

dupa atatea pagini pe care le-am citit incep sa ma lamuresc si sa ma enervez;
daca veti face ca mine veti intelege ca acest subiect continua sa fie dezbatut pt. ca cei care aparent se scuza sunt consumatori care nu concep sa se lase de dragul copiilor;si cand spun ca sunt consumatori sa nu creada ca ma fraieresc cu un pahar la sarbatori ca nu ii cred.

spun pt. a nu stiu a cata oara,nu aveti decat sa beti cat vreti,pana nu mai stiti de voi, dar nu o faceti in fata copiilor pt. ca va taiati orice legatura cu ei si orice credibilitate.
acest subiect este mult prea serios ca sa intre in derizoriu;macar acum, fara sa raspundeti ca sa va disculpati, trezitiva la realitate!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by b.nica

dupa atatea pagini pe care le-am citit incep sa ma lamuresc si sa ma enervez;
daca veti face ca mine veti intelege ca acest subiect continua sa fie dezbatut pt. ca cei care aparent se scuza sunt consumatori care nu concep sa se lase de dragul copiilor;si cand spun ca sunt consumatori sa nu creada ca ma fraieresc cu un pahar la sarbatori ca nu ii cred.

spun pt. a nu stiu a cata oara,nu aveti decat sa beti cat vreti,pana nu mai stiti de voi, dar nu o faceti in fata copiilor pt. ca va taiati orice legatura cu ei si orice credibilitate.
acest subiect este mult prea serios ca sa intre in derizoriu;macar acum, fara sa raspundeti ca sa va disculpati, trezitiva la realitate!

Eu nu am luxul ascunsului in spatele unui nickname anonim pe forum si apoi sa imi pun coronita de sfint pe DC si sa ma bat cu pumnii in piept cit de perfecta sint...sint aici fete care ma cunosc personal...

Afirmatiile tale sint jignitoare si pline de presupuneri/generalizari gresite.

Iti doresc sa ai un weekend placut si putina toleranta/deschidere fata de alte puncte de vedere.

Anamaria

Mergi la inceput