Colectia de toamna - iarna 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mirabilis, offffffffffff! Eu sunt de acord cu Delia! Tin pumnii sa iasa totul bine!!!

Maria, suna tare bine reteta ta de cartofi! Sper sa nu fie nimic grav cu ganglionii lui Cristi!

Leea, superbe pozele, la fell si filmuletul! Poza in care T plonjeaza in apa, cu stropii imprastiati e de milioane!!! Se vede ca s-a simtit bine, zambeste in toate pozele ... oricum eu mi-l amintesc zambaret si de cand v-am cunoscut "live"!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

fetelor, multumesc de adrese, intre timp m-am sucit-o invartit si m-am hotarat sa fac gustari reci + prajitura. Avantajul - astea pot fi servite in sufragerie. Pt masa de pranz ar trebui sa pun masa in bucatarie. Ceea ce n-ar fi o tragedie dar nu ma pot ocupa si de fete in acelasi timp. Daca lucrurile se desfasoara in sufragerie o sa-mi fie mai simplu cu fetele.

Retetele le-am salvat, multumesc frumos! . Cartofi gratinati (cu branza, unt, smantana, cu sau fara ou fac si eu destul de des ca ne plac).

-------------------
mirabilis nu te mai stresa ca de unde a luat-o, asta este. S-ar putea sa fie infectie genito-urinara, asa parca am citit eu ca la bebelusi/copii se combina. Dar stii tu mai bine.
Pe cand stateam eu in Militari era un afis mare cu cabinet de gineclogie infantila, deci trebuie sa existe.
Multa sanatate si bafta sa-i dati de capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mai, stiam eu ca o minune tine o zi, ca nu se putea astfel; fata mea s-a trezit singura inainte de ora 7 am ( ea, care de obicei se trezea pe la 9-10 inspre 11), si-a baut lapticul si apoi a vrut numai la mine in brate. I-am spus ca mergem la "pi" ( copii) ca o sa fie si Niky ( educatoarea ei preferata) si Alexia , dar s-a lipit si mai tare de mine. Cind am ajuns, nici nu am coborat bine din masina si nu mi-a mai dat drumul. Inauntru a inceput sa planga de-a binelea, a luat-o educatoarea, ea intindea manutele inspre mine in semn de ajutor, disperare, "mamiiiiiiii!" .I-am vorbit, i-am spus ca vin sa o iau repede, am pupat-o si am plecat. Plingand, bineinteles.
Trebuia sa merg undeva dupa, am uitat de tot, de toate, m-am intors acasa si sint bulversata, nu stiu incotro s-o apuc.

Atit pot sa spun: nu-i usor.

pe curind,

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina,
Si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Dap,am gasit. Au la budimex gineco infantila.
Da, asa e...la copii infectia e deseori genito-urinara. D'aia probabil are si simptomele astea combinate.
Mai nou face febra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Of, of of. Va saltuam cu drag si noi. EU am citit tot-tot de dimineata, insa nu am avut timp de scris. Acum am timp de scris, dar nu mai tin minte nimic din ce am citit. Si sa mai citesc inca o data... nu pot, ca pe urma iar n-am timp de scris... ei, ce ziceti de asta?

Ce am citit acum, e ok, e proaspat. Printre cele de dimineata: Ina, bravo pentru Rachel cu cresa. E minunat ca se simte atat de bine. Tu ce faci acum? Esti bine de cand te-ai intors acasa? Ai inceput investigatiile de care ziceai mai demult?

Tania, uite acum m-ai impresionat de tot. Pentru ca imi amintesc in ce hal am plans eu, din cauza ca Bogdan era cuminte-cuminte ce n-am vazut pe scaunel alaturi de ceilalti copii, vesel, vorbaret cand l-am lasat acolo, i-am facut si pa si tot vesel era. Am simtit ca ma rup in interior, ca e prea mititel si nu intelege inca ce-i cu el. Tu ai face bine sa-ti impui sa nu te mai uiti pe fereastra cand pleci. Iti dai seama daca ii este bine cand il iei, dupa cum se prezinta atunci si mai ales, a doua zi dimineata cand il duci. Urmareste-i in felul asta evolutia.

Miri, m-ai omorat cu logica ta! Asa este, ce ne facem daca o sa planga copiii cand ii dam la scoala?

Mirabilis, de ce o speli cu bicarbonat? Ai intrebat vreun medic care poate fi cauza infectiei? In orice caz, incearca sa nu o mai speli prea minutios, dupa ce veti scapa de episodul asta. O poate sensibiliza prea mult si deschide calea infectiilor, ceea ce zic eu ca nu e deloc de dorit la varsta ei si nici la a noastra. Spal-o doar cu apa, eventual cu un sapun extrem de fin, sapun moale ori ceva special de bebei. Aveti grija.

Ripley, Mirabilis, voi incepeti sa ma speriati ce dificil e cu fetita. Deocamdata Stefania e absolut ok, dar... ce ma asteaptaaaa?

Ina, pana la urma la voi a fost ca la noi... Offf, of. Pupicei dulcei.

Gata, s-a sculat Bogdan, nu pricep de ce asa de devreme... Trebuie sa inchid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Ina se potriveste starea ta de spirit cu motto-ul tau!
Ne permitem sa comentam de pe margine. sa vezi ce o sa-mi mananc eu unghiile in decembrie.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Offf....Mirabilis...sanatate multa si..sa se faca bine Iulia cat mai repede.

Tania, Ina... mi-au dat lacrimile la birou citind de plansetele si implorarile copiilor...pt ca mi l-am inchipuit pe al meu...si eu nu stiu daca as avea taria sa plec si sa il las acolo. Probabil ca da...pt ca asa trebuie...cel putin pt inceput. Off...nici nu vreau sa ma gandesc deocamdata la aspectul asta.

Maaama ce de retete interesante,....sa mi le notez si io....yamiiii....Dar mai subtire ca sunt la scarbici...si....nici o sansa sa plec ca sa imi gatesc acasa.

Va poop!

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

referitor la GANGLIONI, eu mi-am descoperit unul la ceafa si-am sunat repede o amica doctora care mi-a amintit ca tocmai am avut varsat de vant. intr-adevar, acum, dupa o luna, nu mai este.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Xandra Tocmai mi-ai inseninat ziua cu vestea asta!
Doctora noastra e mai relaxata, sunt sigura ca ne-ar fi trimis la plimbare cu "n-are nimic copilul", dar o indoiala tot as mai fi avut .

Off, Ina Sunt sigura ca Rachel se va adapta repejor la cresa, cuminte si sociabila cum e ea... Probabil acum incepe sa constientizeze care-i figura. Cate ore pe zi merge acum?

Sa va mai spun ca puiul meu plange si acum, dupa aproape un an de zile, in fiecare dimineata dupa mine, cand il pasez la bunici? Deja numai cand aude cuvantul "servici" si-l ia jalea . Eu am inceput sa ma obisnuiesc, il las cu plansete majore dar stiu ca intr-un minut ii trece, asta e forma lui sa arate ca ar vrea sa stea cu mine .

Mergi la inceput