Colectia de toamna - iarna 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Multam, Ripley. O sa caut...uite, nici nu am reusit inca sa aflu de un ginecolog care sa se priceapa si la copii. Si am intrebat cativa pediatrii. Unii s-au uitat ciudat la mine...Insa...chiar acum mi-a picat o fisa! Nu l-am sunat pe ginec meu! Poate stie el...Deocamdata pana maine mai recoltez urina ca ma imbolnaveste mai ales albumina aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mirabilis , merci mult !
Sanatate multa Iuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Adevarul este ca si eu imi doresc sa mergem toti 3 undeva.Asa sper sa se cunoasca si sa se recunoasca.Da de se isca o relatie intre ei.Ca dupa asta tinjesc.Statiunea aia e de vis.M-am uitat pe net.O posibila idee de vacanta si pentru voi. http://www.wellnesshotel-salzburg.at/cmsx/index.php?page=en_badhofgastein_thermen.html

Am reusit in cele din urma sa descarc pozele de la Haiduszaboszlo.Am pus citeva.Este si un filmulet care pina il incar astia pe drposhots iti vine acru.De aveti rabdare...
http://www.dropshots.com/leea_cv#albums/Hajduszoboszlo

Mirabilis chiar ca-i ciudat.N-o mai lasi cu putza goala?Sa se fi asezat pe undeva.Pipi n-a facut pe vreo olita straina sau WC? Mai intreb...probabil ca nu.Tin pumnii sa treaca.Dar metronidazolul e oribil.
Tania oricum ar fi copilul tau,e al tau si e cel mai bun.Asa ca da-o-n p..colo de directoare sau orice alta observatoare.Desi vad ca i-ai gasit circumstante atenuante.Daca nu ese acum faza cu cresa,poate altadata.Desi cred ca toate inceputurile sint grele pt copiii nostri asa cum sint si pentru noi.
Maria,Mira mi-am notat retetele de cartofi.Suna deliciooos.
Paula.. si destept si ascultator si fara mofturi si neplingacios si iubit si mic si dulce.Calitati nu gluma.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mira, asa ca sa te mai destind: uite bunicul meu medic director la clinica TBC din Cluj, s-a dus disperat la prof.dr (care o fi fost) dermatolog cu cei 3 nepoti ai lui, ca aveau niste bubite pe maini si mancarimi in cap. Nepotii lui, la randul lor copii de medici, eu fiind cea mai mica din cei 3. Ei bine, aveam toti 3 raie si eram plini stup de paduchi... iti dai seama ce jena pe bunicu-mio... Dermatologu' a ras si i-a zis ce ti-am spus io tie anterior, ca e tipic pt cei din familii de medici sa faca toate minunile pamantului.

Ripley 34+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Lavi pui cartofii in coaja la cuptor pana se coc, inveliti in staniol fiecare dc vrei sa aiba coaja tare. tai cartoful in 2,scoti miezul il amesteci cu branza, Almette folosesc eu si cu smantana si sare , condimente ptr cartofi si ii bagi la frigider. cand servesti felul 1 pui amestecul inapoi in coaja si lasi la cuptor pana se incalzeste, rumeneste la suprafata.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Miri, m-ai omorat cu reteta de cartofi !
Mirabilis, interesanti cartofii cu chimen, trebuie sa incerc si eu! De toate am pus pana acum la cartofi si ne-au placut (marar, oregano, cimbru, busuioc, coriandru, paprica) , numai la chimen nu m-am gandit!

Mergi la inceput

Leea mi-au placut la nebunie pozele, sare fericirea lu` Tudor prin ecran.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Ripley asa e....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nu mai nominalizez, dar urmaresc cu maxim interes toate intrarile si chiar poll-position-urile (adik primii urmatori:) de gradinite de pe topicul nostru, sunt oki si urechi la experientele voastre ca sa fiu pregatita si sa-l pregatesc si pe maimutoiul putin singuratic al meu, dar nu prea stiu ce sfaturi sa va dau ca nu ma pot pune in pielea celor care lasa copii plangand, nu stiu cum as proceda, vad io atunci. ina si meems sunt fericitele cu adaptare 100% la gradi, vad.
leea, SUPER POZE, SUPER FILM. poza cu tudor aterizand in apa, cu stropi pprin jur, e de pus in rama. foarte, foarte frumos instantaneu.
la sfaturi medicale (vezi mirabilis etc) sunt si mai afona, nu stiu ce sa zic, la de-astea io apelez la voi si la dr, am putine cunostiinte de impartasit, si mai putine pe care sa nu le stiti. putine , dar bune:)

nichita plange cu fata in palme in fata biberonului (eterna si cruda pedeapsa, mancarea) si, in timp ce plange, isi ridica injcetisotr o palma sa vada cu coada okiului daca il vad sau par impacientata

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Maria sunt deliciosi, eu aleg cartofi mai mici ptr reteta asta, fi-miu se urca in fund pe masa sa fie aproape de farfurie.ce-i drept in afara de putina sare nu mai pun nimic. parca e din cartea aia cu shpe sute de meniuri ptr copii < 3 ani.
Leea vazui site-ul . baga-te! baga-te!dc iese si o apropiere tata-fiu nu tre sa mai eziti. si in Siberia dc va invita tre sa te duci.

Mergi la inceput