Colectia de toamna - iarna 2005 (150)
Raspunsuri - Pagina 21
xandra28 spune:
maria, si eu te tzuc, si ma bucur daca ti-am putut fi de folos!!!! ce mai stii de coralia?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
ionut7bianca spune:
buna fetelor
de cand nu am mai intrat si eu pe aici ce mai faceti?ce bebeii?
bianca merge la cresa eu am inceput munca
miri__b spune:
Vai Maria ce ne-ai incurajat!Eu am fost viteaza cand vorbeam ipotetic, dar cand am fost la gradi ma bucuram in sinea mea ca nu-l primeste ptr ca nu face kk la olita.e clar , eu recunosc ca nu sunt pregatita sa-l dau la gradi, sper sa fiu pana in dec, eu am o bona de rezerva dc nu se adapteaza.asta dc nu-si gaseste ea alt copil pana atunci.
Incepe greul fetelor. ce-a fost mai usor a trecut. ma vaitam cand stateam 3 ore cu el in brate sa nu se trezesca din somn. nu la voi ca pe at nu scriam.
gata ca ma striga cu cadouri:kk kk.
Miri si David - 23.12.2005
miri__b spune:
quote:
Originally posted by ionut7bianca
buna fetelor
de cand nu am mai intrat si eu pe aici ce mai faceti?ce bebeii?
bianca merge la cresa eu am inceput munca
Mary de www.flickr.com/photos/11195566@N06/?saved=1" target="_blank">Bianca *07.11.2005*
ai picat pe subiect ca sa zic asa. spune-ne dc plange, dc plangi tu, alea alea...
Miri si David - 23.12.2005
fee spune:
Buna fetelor,
In primul rand felicitari maria si dordia !!sarcina usoara si bebelusi sanatosi !
Mirabilis ,sanatate Iuliei !Eu intodeauna am fost mai sensiblila dpdv gineco iar medicul meu mi-a spus ca se datoreaza toaletei prea dese ( ca agresez mediul cu spalari peste spalari iar ph se schimba ceea ce duce la microbi ),oricum de cand am ascultat-o imi merge mai bine;
Madau ,sa stii ca nu te-am uitat dar acum sunt prinsa cu un salon nautic si am treaba de nu pot respira , sper sa vad live saptamana viitoare.Am intrat pe site si spun ca pot numai pt colete mai mici de 2 kg
Ina si Tania , mult curaj pentru cresa
Despre noi : daniel merge la gradinita numai 2 ore pe zi , dar in prealabil s-a facut acomodarea , adica la inceput am fost si eu cu el :
prima zi - am intrat in sala de joaca si m-am asezat pe un scaun si am privit cu interes cum socializeaza copii ,Daniel a venit de doua ori sa imi aduca jucarii si sa ii citesc o carte (am stat o ora )
a doua zi - dupa un sfert de ora l-am chemat si i-am spus la revedere ca mami pleaca ca are treaba dar ca vine inapoi si am plecat zambitoare iar el a ramas uimit ( el credea ca o sa raman langa el ), am coborat in birou la directoare iar al meu copil a inceput sa planga dar l-a luat una din educatoare si l-a calmat , am ramas 45 de minute in sala de asteptare singura cu o revista in timp ce copilul meu se juca bine mersi .
a treia zi - am intrat cu el in sala de joc , l-am pupat si i-am spus la revedere si apoi am plecat , de data asta mi-a spus si el au revoir !, am ramas 10 min in sala de asteptare si apoi doamnele mi-au zic ca pot sa plec
revin ca trebuie sa plec
va pup
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
mandyksch spune:
Hello, ne primiti si pe noi? E clar pentru mine ca buna-ziua ca eu nu pot sa tin pasul cu voi.Ma bucur daca pot intra o data la saptamana...si ce-mi vad ochii...Dordia, Maria-Alexia, felicitari sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.
Noi suntem bine, Kriszti nu mai are bubite, cum au trecut caldurile cum si-a revenit. Acuma la noi sunt 10 grade, nu-mi vine sa cred ca mi-am scos hainele de toamna la interval. Sper sa mai revina macar un piculet vara.
Sambata am fost la intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii. A fost fain. Ne-am adunat vreo 40 din 80, unii sunt plecati din tara, multi clujeni nu au venit desi stau in continuare la Cluj, un coleg a murit saracu'.
Am vrut si eu sa pun poze-ca in sfarsit le-am descarcat de pe aparat, dar cand am vazut ca trebuie sa le micsorez ca altfel nu le pot pune pe Photobucket in contul comun, am renuntat, din pacate nu am timp pt asta.Poate ca este vreo solutie simpla dar eu n-o stiu asa ca sorry. Ma delectez io cu pozele voastre si cand o sa am mai mult timp m-oi indeletnici si cu micsoratul pozelor.
Cam atat despre noi, ma duc sa pun conopida la congelator. Am ramas in urma cu multe treburi casnice, dar asta e.
madau spune:
Fee ma bucur ca ai mai intrat cu vesti...nu stiam ce e cu voi. Stai linistita, fa-ti treaba si cand te-oi elibera spune-mi si vedem cum facem si cu problema aia
Io v-am tot urmarit azi discutand de gradi...si ma bucur ca deocamdata am cu cine s-o las pe pitica, la anul vom mai vedea cum o mai fi, oricum o sa fie mai mare, sper sa ne intelegem altfel.
Mirabilis sper sa fie ok Iulia, eu stiu din sfaturile mai multor dr ca nu e bine sa exagerezi cu igiena, distrugi flora de pe acolo si e mult mai rau. La noi, toaleta Mirunei sa rezuma doar la spalatul la fundulet si pasa seara la dus, in rest sters cu servetele si cam atat. Slava Domnului a fost ok pana acum. Dar tu stii mai bine ca mine lucrurile astea....cred ca ar fi bine sa va faceti si voi analizele.
Tania asteptam cu interes "cronicutza de gradi" de maine. Cu vesti bune sper eu!
Ganglioni Miruna are unul la ceafa de cand s-a nascut, am fost la dr si a zis ca nu are vreo semnificatie patologica, sistemul limfatic nu e maturat, atat timp cat ceilalti sunt ok, va disparea si asta cu timpul. In rest...stiu ca ganglionii se inflameaza dupa infectiile virale..
Tre sa fug
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
pumba spune:
si adeline are in ambele parti ganglioni de cand s-a nascut ,am intrebat medicul anul trecut si mi-a zis ca nu e nimic...... am si uitat de ei , pana ati adus voi discutia . Next time cand vom merge la med il voi intreba din nou.
Claire a inceput azi gradinita si am retrait emotia 1 zi de gradinita.
Era bucuroasa ,emotionata s-a trezit la 6 dimineata ca nu mai avea somn.
In drum spre scoala ii spunea Adelinei sa fie cuminte si ca are voie sa se joace cu jucariile ei atat timp cat e ea la scoala .......aveam ochii in lacrimi cand am auzit ,cat de dulce si atenta poate fi cu sora ei.
sanatate la copii bolnaviori
mirabilis spune:
Fetele, multumesc pentru sprijin si urari.
Cred insa ca nu m-am facut inteleasa...Nu exagerez cu igiena locala...sau cel putin asa cred...Ne spalam ca tot omu' in fiecare zi cu apa si Sanosan. E adevarat ca i se intampla, si in ultimul timp destul de des, sa faca kk de 2 ori pe zi, in pampers, moale, si sa se intinda....peste tot. E, atunci o spal, logic, ca nu o sa o las asa iar de la servetele se irita...Nu intotdeauna o prind sa faca la olitza. Mi se spune ca exagerez pt ca sunt spartana in ceea ce priveste igiena, nu prea suport abateri. Adica...de ex doamne fereste sa intri in casa incaltat si nespalat pe maini sa incepi sa te joci cu copilul...Sau de pilda s-a vexat o mamica in parc pt ca nu i-am dat Iuliei bombonica cu care a servit-o. I-am zis ca nu o poate manca pentru ca nu e curata pe maini, iar Iulia plangea langa mine ca vrea bomboana...etc..
Apropos de crese si bone...daca stiti o bona buna, disponibila....eu sunt in cautare..
leea_cv spune:
Fee,Mandy credeam ca ati disparut.Ma bucur sa mai aud vesti depre voi.
Sarumina celor care ne-au adus aprecieri dupa vizionarea pozelor.
Ioana sinteti sub ape mai? cum e la voi ca m-am ingrozit vazind imaginile pe TV.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...