Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

servus fetele,

ieri experienta neplacuta la noi: bb a sarit din patutul lui si l-am gasit alaturi pe covor . mama lui cam speriata de aceasta bomba , incapabila sa spuna ceva inteligibil noroc cu tov tata si 2 bunici care vorbeau continuu . bb speriat rau + un cucui si o julitura in frunte . acu se pare ca e ok ......dar .nu doresc nimanui asa o experienta !!

donia : stii cum e aici ? miroase a septembrie ...... mmm vine toamna cu mere ionatane ....pupici la voi cu lipici !

fetele din bucuresti : sunt invidioasaa darrrr rau rau rau !!
dia: ce face oana ?

dandusel: ce a zis mei pediatrul ala? al catelea e? te-a lamurit ca copila n-are nika doar masa' are o probl la neuron ??

miro : vreau sa vaddddddd labute , arataaaaa !!

asizoi: pupicioi pe obrazul liber si astep poze si pozne !

yagmur : 7, 6 , 5, 4, ..... sambata ! sa nu uiti cizmele de cauciuc ca cica e namolul de o juma de metru in zona ;)

alexandra: bueiiiii mark e calatorrrrrrr ...... pupici la talpici !

danutz: ce fel de impachetari faci tu mami ? parafango ? sau d-alea cu argila si tot felul smacuri ?

teutz: pupici pe mamic atent !!

dianocica : ti-ai scos biciul ? periculoasa ?

chrissssssssssssssssssss !!

laura : pupicei mititei !

bambo: pupic la antonel

roxanel : nu te uit sa dau un pupoi !!!

si pe cine am uitat in enumerarea somnoroasa dau aici un mega pup si spun sa aveti o noapte exceptionala !!

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
vad ca e liniste mare! dianocica ne-a tras jap-jap si gata, dandusa nu vrea sa ne spuna cum o adoarme pe crinuta, a deju face bagaje de zor, ruxandra o fi fost ocupata cu restul de paste?!, madaluta s-a culcat devreme se trezeste tarziu si uite asa eu n-am ce citi.
noi am avut iar o noapte de COSMAR, trezirea la 7 (macar atat). sper ca e de la dinti!
va pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Danita, ai avut dreptate..... noroi peste tot, dar azi chiar nu ies din birou; o sa dorm la job avand in vedere ca Luca azi noapte a visat urat, a plans, s-a foit, etc, etc.....
Donia, ce s-a intamplat? Cum adica sa dispari? Come back!!!! Daca nu vin dupa tine, tocmai in Canada (sau o deleg pe Ktrinel)
Laura, nu esti singura.... dar pentru mine bine ca nu se intampla prea des sa fie Luca atat de marait noaptea.....
Imi caut alt container pentru ca nu se mai poate; sint colega cu cei de la camp management si in fiecare dimineata apare cat un platou cu sandwichuri calde, friganele.... de imi vine sa ma dau cu capu' de pereti; eu la dieta si ei papa la greu, plus ca fetele aduc de acasa fel de fel de chestii daunatoare dietei mele ; acum miroase atat de bineeeeeeeeeeeeeeeeeeee si eu beau apa
S-a facut rece in zona asta dimineata si aseara am aflat ca trupa cu care ma intalnesc la nunta in Fagaras vor sa stam dupa nunta in zona, dar cu corturile... eu ce ma fac? Luca nu are nimic gros care sa ii mai intre, fondurile mele sint ZERO.... si tare mult as sta si eu cu ei... acum am alt motiv sa ma stresez pana ajung acolo
Azi astept si eu un ceva dietetic de la sarbatoritele zilei: Crinuta si Antonia
Brrrrrrrrr... ma duc la o mica sedinta si revin... sa vad cine s-a mai trezitYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Hop si eu la cafeluta,aici cu voi,profit ca doarme mamaruta!
ALEXANDRA,acum am apucat si eu sa vad pozele voastre,ff frumoase,Marc e un scump si jumatate,si voi frumosi,imin place culoarea parului tau!!
DONIA,cum adica sa nu mai fulguiesti,nu te cred!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

La multi ani pentru cele 10 lunisoare ale printeselor zilei de azi
Crina si Antonia si deasemenea pentru Norbert si Oliver Viktor.
Oferim si noi servita cu eugenii sau praji Magura sau cioco cu rom (Yagmur, sa nu ma )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, frumoaselor...Crinuta si Antonia sa cresteti mari si sanatoase!

Laura si noi doar seara de cosmar (poate e mult spus dra noi n-am mai trait asa ceva pana acum ) ca de la 11 seara s-a linistit....pt. prima data in viata ei cu Nurofen. E adevarat...vin dintii...dar cand ies...ca a tipat fata mea cu gura larg deschisa, ea care nu plange decat rar si mai maraie cu gura inchisa...doamne ce tipete mi-a fost dat sa aud si cum mi s-a rupt inima in bucati cand o auzeam.

Spuneti-mi care ati dat Nurofen pt. dinti stiu ca nu se poate da decat 3 zile??? asa scrie pe cutie...pai si daca durerile astea tin mai mult...ea maraie de vreo 2 sapt. dar aseara si azi dim a fost crunt. Tremura efectiv pana gasea un colt de la scaunul de masa sa-l bage in gurita. Sau se da doar 3 zile atunci cand dai 3/zi?? Cu ce altceva se mai poate calma daca de ex au trecut 4 ore si iar incepe durerea si nu mai am voie sa-i dau nurofen?? Panadol sau paracetamol au vreun efect sau ba? Supozitoarele sunt indicate?

Asiza, pozeeeeeeeeeeee????

Dandusa, ne-ai lasat cu ochii-n soare! Ce a zis dr?

Ruxandra, imi pare rau dar ai de recuperat asa ca lasa bucatareala si zi-ne ce face conu si boieru!

Donia, e inca ceata!!! Ne luminezi?

Dianocica, biciurile sunt pt. toata lumea? Io nu-nteleg!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Danita, dar cum de a cazut din patut cat de inalt e sau s-a catarat pur si simplu pe el? Ati fost la medic?

Alexandra si noua ne e dor de tine...hai mai des lasa merele si perele sa cada...faci o tuica.

Mergi la inceput

Marani, Dia, Teutz, Katrinel, Mirona, Bambo, Dorsilia, Aelita (are motivat) ce faceti fetelor v-a mobilizat danutz si ati plecat toate la impachetari?? Sunteti bine sanatoase??

Mergi la inceput

care din voi sunteti trecute (adica majoritatea) prin perioada cu dintii spuneti-mi cat tin tipetele astea ascutite oare deja strapunge gingia?? nici nu ma lasa sa ma uit in gura ei.

alta intrebare...ca am ajuns eu la varsta intrebarilor (Laurici suparici multi pupici) Ridicatul in picioare in patut ma dispera...era varza si inca gasea putere sa stea in picioare...se plictisesc vreodata, pot sa sper???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

kikineata din cate stiu eu, daca dai nurofen doar seara, sau de 2 ori /zi, sa zicem, poti sa dai si mai mult de 3 zile. bine..nu 2 sapt...intelegi tu..la nevoie. treaba cu tipatul la noi a tinut cam 1-2 zile. 3 la aia de sus. da i sa roada dar numai jucarii f moi. daca sunt prea tari fac mai mult rau decat bine. curaj. mai e un pic
laura nici d nu statea. DAR. se juca pe jos, se mai ducea dupa o jucarie, se intorcea...mai fugea undeva, ii distrageam atentia de la priza, de ex..ne luam cu altele...acum jucariile sunt rahat. il pun jos, in 2 secunde e la masuta tv-ului. sterge praful, sterge tv-ul, trage de tel fix, se duce sa scoata tri[pla din priza...reusesc sa l faca sa vina langa mine. buuun. vede manerele de sertare. daca il als sa le deschida nu l intereseaza asa mult ce e in ele ci procesul de inchis/deschis. si si prinde degetelele pe acolo. daca asa nu l las atunci le foloseste pe post de chestii de care se poate trage pt a ajunge sus. ceea ce nu functioneaza mereu ca daca nu tin bine de unul se deschide si o luam de la capat. daca terminam cu sertarele incepe cu unitatea de la calculator, cd uri, imprimanta. usile de la dulap. nu pot sa l las nesupravegheat nici macar o secunda. nu pot sa ma uit in alta parte...jucatul intr un loc il tine intre 2 si 3 minute...deci la asta ma refeream

da, biciurile erau pt toata lumea. care a suparat o pe donia (ca io nu am inteles nimic . nici n am rec uperatul cititul printre randuri, ce i drept...)

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput