Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (216)
Raspunsuri - Pagina 17
Biancas spune:
Mie nu imi place sa ma uit la TV. prefer calc.
Eu am 4 in casa , unul sta pe dulap sa creasca Dani.Toate cumparate de noi si schimbate in timp.
Pai acum nu e scump un TV, cu 3-4-5 mil iti iei unul.
Noi anul trecut ne-am luat un panasonic de 72 cm si am dat 11 mil pe el, iar acum sunt LCD de 66 cm cu 15 mil... dar nu-l mai schimb ca nu poti fi in pas cu moda la elecronice tot timpul..
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
pufumic spune:
Hello, hello,
Mama, Doamne, dar ce pe langa subiect sunteti. Nu ca m-ar deranja, ca fi-miu nu face cine stie ce lucruri noi in fiecare zi ca sa am ce povesti.
Bag seama ca nu m-ati crezut pe cuvand cand am zis ca se poarta mov. Ati tras o tura prin magazine, sa va convingeti .
Cand eram mai mica/tanara, si eu, ca Bianca, nici nu puneam gura pe anumite chestii de papa. Gresit. Total. Cel mai rau imi pare ca am refuzat sa mananc branza cu mucegai pana mai acu vreo cinci ani. De atunci tot recuperez la greu. Ananasul in mancare e interesant, mai ales daca mancarea e picanta. Porumbul imi place de mor (simplu, in pizza, insalate. De slaninuta nu mai vorbesc ca balesc pe tastatura. Habar n-aveam ca i se zice si clisa, la noi clisa e noroi, mai precis ceva argila mustind de apa.
Pe mine ma anunta dropul cand pune cineva din lista mea poze. Doar ca nu prea apuc sa ma uit pe indelete la ele.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod
monica70 spune:
BIANCA fa o lista cu ce ai prin casa si ai mai putin de 3 bucati Tu ai fabrica de facut bani?
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
Biancas spune:
Pufu..am gustat si eu branza cu mucegai de la cineva cand am fost la restaurant. Dar mie una nu imi place.
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Am matritza Moni. Si acum mi-am luat si imprimanta cu scaner sa pot ii si scanez.
Cumparate in timp nici nu se simte la bani mai..serios. Sunt maritata de 12 ani draga si am tot adunat lucruri in timp...logic.
Am si camera video si sta acolo degeaba ca mi-e rusine sa filmez cu ea ca e mare cu caseta. Aparate foto digitale 2 ca nu-l vand primul ca e primul... Asha sunt eu mai sufletista....
In comparatie cu altii chiar nu pot spune ca o duc asha de bine..dar inca nu ma plang. Pacat ca Nelu nu e multimilionar ca la stilul meu de tocat bani...mi-ar trebui un camion pe zi
monica70 spune:
PUFU daca mi-as lua rochie mov la sandale argintii merge nu? ca tot ma prinde movul ... si e in trend
Nici azi nu te-ai anasolit?
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
Biancas spune:
Movul era culoarea mea preferata in liceu. Costumul de liceu era mov mai inchis cu pantofi mov de catifea, iar costumasul de banchet era format din bluza de dantela mov deschis, fusta neagra de dantela si pantofi mov deschis.
Dar pe vremea aia movul se zicea ca e culoarea curvelor.
Moni..mai pastrez inca pantofii..sunt in debara
monica70 spune:
Si saraca mami ca rochii/costume de ocazii numai mov a avut la greu
Biancas spune:
Moni, Pufu, va parasesc..merg sa imi platesc laptopul.
Noapte buna
Biancas spune:
Am sters mesajul ca e mai bine asha