Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (216)
Raspunsuri - Pagina 16
monica70 spune:
http://forum.softpedia.com/foto/foto/2235-clisa-cu-ceapa-.html
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
Biancas spune:
Unde am uitat mai "be"? cred ca ma gandeam deja la oi, la berbecutzi si vitei. Bine ca nu am facut "muu" cum face Dani cand vede vaca
Moni, aia e slanina in toata regula Clisa auzi...mai bine ii zicea clisma
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
http://www.agonia.ro/index.php/poetry/230410/index.html na si dovada ca inseamna si noroi nu doar slanina
Noi de cand ne stim, zicem ca mancam clisa cu ceapa , nu prea folosim cuvantul slanina,mai rar si parca tati il utilizeaza mai des ... ca doar e oltean
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
monica70 spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Eu pe maine la amiaza am sa comand balmos cu tocanitza de bercutz sau vitel..ma hotarasc atunci.
Uite aci
Biancas spune:
Am vazut...ce barbat destept am... de toate stie ca un om mare.( e o expresie).
Si Dia de toate stie ca un om mare. I-am aratat acum si la Nelu filmele, deja o cunoaste pe Dia...ma intreaba daca e cea din Arad.
Pe voi va anunta dropul ca pune cineva poze? Pe mine nu..
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Deci apropo de clisa,vedeti ca si-n Ardeal sunt deosebiri majore de vocabular,asa ca ce sa mai zicem de diferenta Ardeal-Moldova ,sau Ardeal-Muntenia? Cred ca e suficient sa va mirati nu sa dati cu
Apropo Irina am uitat,cucurbata e dovleac,dar cred ca am mai zis de n ori mai demult.
Biancas spune:
Moni..stai sa vezi pana ma obisnuiesc cu laptopul cum o sa scriu. E ciudata tastatura aia si o sa imi ia ceva timp sa ma obisnuiesc. Si daca o sa ma enervez rau imi cumpar si o tastatura.
Deja nu mai am stare...deabia astept ziua de luni. Maine nu avem timp, duminica lucreaza Nelu,...ca maine l-as lua...
Nelu va fi cel mai fericit ca va sta si seara pe calc....
Moni tu esti ca sora-mea,,,ea toata ziua la calc, barbatus-o la TV. Daca si ghita era obsedat de calc, sa vezi cum cumparai si tu inca 1
monica70 spune:
Pe mine nu m-a anuntat dropul azi doar ca am comentatrii si nu intotdeauna.
Bianca si Maraki pai 50% din cuvinte nu-s invatzate de la scoala (apropo de sedila aia) ci din cartile (romanele),ziarele si revistele citite de-a lungul timpului.E normal ca daca citesti mult stii mai multe,nu?
Biancas spune:
Moni, iti bagi programul de conta pe laptop si mai lucrezi la servici cand nu ai ce face.
E foarte logic ca daca citesti stii multe. Nelu e foarte citit, stie istorie, geografie la perfectie. Eu...daca imi amintesc ca nu m-au pasionat niciodata materiile astea.
De anul asta Sandra va face istorie si geografie asha ca apuc sa imi reamintesc Si va face si franceza...ioi ce am urat limba aia..zici ca ai mamaliga in gura cand vb. Nu am mai vb absolut deloc de cand am terminat liceul..adica de 12 ani
monica70 spune:
Ai ghicit,dansu' e-ntransu' (TV ) se uita la un film pe DVD ,dar lasa ca mai iau eu un TV si ma pierdeti si asa v-am intoxicat p-aicea Am avut noi doua ,dar mi-a venit proasta idee sa il dam la socru sa aiba si el color ca nu se indura sa isi cumepere.De atunci tot alegem ce luam,dar nu m-am grabit,ca nu voiam TV in camera unde doarme si Dia,pana a fost asa micutza.