Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (216)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Bianca, pai stiai ca se zice chestia asta si tot era culoarea ta preferata? Valeu!

Moni, nu vad de ce n-ar merge rochia mov.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

sa iti platesti laptopul?

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

Io am o rochie negru cu mov din catifea,facuta din ... doua fuste din catifea una era mov,cealalta neagra.Erau fustele din ... 1986 parca ,dar cred ca am purtat odata una.Rochia am facut-o prin '93 din ele si nici acum nu m-am indurat sa o arunc sau sa o dau.Pe vremea aia traiasca ... croitoreasa ca altfel erai mort,nu gaseai nimic prin magazine.Si nasturii (de decor) sunt negru cu mov,a iesit o combinatie super,dar nu cred ca se mai poarta catifeaua.E pana la genunchi,dreapta,neagra si are mov doar placa de la piept si pe la maneci si gat.Si un pic "in coltz" placile astea .

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

Aoleuu ,e ora de nani,am plecat si eu , noapte buna gagici! La odihna,ca teoretic maine ar trebui sa ma apuc de treaba si acasa ,adica de contabilitate
Vreau la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Moni, pai ce mai stai, teleporteaza-te!

Habar n-am daca se mai poarta catifeaua. Poate ma pun sa mai cercetez pe net. Negru se poarta sigur. Mult.

Cred ca merg si eu langa masculii familei. Noapte buna!

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Hello, hello ...
Nu ne-am mai auzit de un car de vreme ... si mi-a cam fost dor de voi. In ultimele zile am vazut poze la greu si mi-e atat de drag de spiridusi de nu mai pot.
Vad ca v-ati tot intalnit vara asta ... eu am chiulit de la
intalnirea cu Ana pentru ca eram in deplasare.
Felicitari celor cu bebe2 in burtica!
Bee si Bumbita vad ca va apropiati de termen ... nastere usoara!
Daniela ai doi copii superbi, esti o mamica intr-adevar fericita!
Denisa am vazut poze de la botez, ce fericiti sunteti si voi ... felicitari din toata inima!
Pufu, ce facusi mama i-ai taiat buclele la Vladi? Trebuie sa recunosc ca e tare smecheros si asa, dar imi placeau la nebunie pletele lui ...
Asteryaro am vazut ca iti faci griji ca Razvanel nu e prea vorbaretz, ma rog sa fie totul ok si sa te incante in curand cu propozitii!
Mirela draga, ce vad eu ... vine si o surioara pentru Dani? Sarcina usoara si sa se rezolve toate problemele! Ma gandesc la tine!
Hai ca ma intind, sper sa mai dau curand pe aici ...

Uite aici cateva poze si de la noi: http://www.dropshots.com/canda2

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza...
Dani s-a trezit racnind pe la 7 si a trebuit sa ii dau laptele ca nu am avut ce face A adormit inapoi, inca doarme. La noi a plouat sper totusi sa iasa soarele sau cel putin sa nu mai ploaie pana deseara. Au zis astia la meteo ca azi va ploua dar eu speram ca nu au dreptate.
Mai..nu pot sa cred ca voi nu ati auzit de vorba asta ca movul e culoarea ..... Pana si bunica-mea de 89 ani mi-a zis ca si pe vremea ei asha se zicea. Acum daca e doar o vorba in vant sau pe vremea ei era chiar realitatea...nu stiu. Oricum mie nu imi pasa ce culoare port la 18 ani, eram cu Nelu de la 16 ani si urma sa ma marit asha ca...
Canda, frumoase pozele, r tare frumusel Filip

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna dimineatza si0un rachiu sa taie greatza........
am sosit si noi la mama, nu am ajuns inca acasa...suntem inca in concediu........
davidutzul e bine acum, a fost un pic racit, dupa cum v-a povestit si pufumic......si de aceea ne-am intors de la mare mai devreme...am stat 8 zile , in loc de 10......
la mare a fost super, cu exceptia racelii lui dav de la sf per., apa calda, vreme buna......poze o sa pun cand ajung acasa, si de la mare si din egipt...
ma bucur ca v-am zapacit cu concediul nostru, aa peste o luna mergem la munte si cred ca gata pe anul acesta, aaa , ba nu ca o sa mai mergem de revelion pe undeva, nus dak in tzara........
sa va mai pov de dav, e un copil istetz, vb toate cele, orice cuvant repeta, oricat ar fi de intortocheat, pocit bineinteles, bate copii la greu, la mare a cam palmuit niste copilasi pe plaja, pufu bine ca nu ne-am mai intalnit caci cred ca si-o lua vladi sau dabi cum ii zicea dia......., am spart si valuri cu dav in bratze, a juns si pe fundul marii la un moment dat, noroc ca nu era mare apa si l=a inhatzat tasu.......e tot un smecheros, l-am tuns ca barbatzii, are tzepi, muritzi de ras, ce interesant e....e un mamos de nu mai poate si ma pupa non-stop aaaaaaa. ii place f mult sa-l vada pe tati cum o pupa pe mami, ne ia de par si ne impinge sa ne pupam si apoi rade smechereste si se rusineaza..........
poate o sa va povestesc mai multe cand ajung acasa, dak o sa am chef..si timp ca ma asteapta un smotru puternic.....
in egipt a fost super, cel mai frumos concediu pana acum , o alta civilizatie, cred ca o sa mai ajungem pe acolo , dar o sa=l luam si pe dav, sunt conditzii f bune pt copii la hotelurile de 5 stele, erau o multzime de bbei.......am facut snorkeling, pot sa va zic ca discovery chanel e minciuna pe langa ce am vazut cu ochii mei, live, toanca cred ca stie despre ce vb, o mare rosie atragatoare, curata, limpede, numeroase specii de corali si nevertebrate, pur si simplu superb, cel mai frumos peisaj, dak pot spune asa, pe care l=am vazut in viatza mea, piramidele m-au cam dezamagit, acum nus dak din cauza oboselii acumulate pe timpul calatoriei pana la cairo sau a beduinilor care trageau de tine, unul mai avea un pic si-mi baga mana in geanta , sa-mi ia 10 euro bacsis,,,,,,,,,,dar asta e o alta poveste......am facut si paraceling, io una sunt amatoare de senzatii tari, cu coarda elastica tre sa mai sar.............si mega safari in desert, superb,ne-=am plimbat si cu camila, am condus si atv-uri prin desert, am papat si paine facuta de femeile beduine, ce mai am trait adevarate aventuri..............se merita intr-adevar egiptul, dak iti plac senzatiile tari .....si dak te pasinoneaza istoria lor.......mai revin......

haha, acum vad de la ce mi s-a tras sughitzul de aseara, se pare ca va era tare dor de mine, ma bucur tare........si va pupicesc pe toate, aaaa maine vin la vaslui astia de la minimax cu diferite concursuri, ma duc si io cu dav.......
. si pt ca tati imi face acum cafeaua si mai am timp sa mai adaug cate ceva despre hotel.....noua ne-a placut tare mult....camere f mari , spatioase, camera mai mare ca un living, nus dak am poze cu ea , am filmat parca.......7 piscine si pt copii si pt adultzi, diferite activitatzi, all inclusive se merita intr-adevar, am mancat ca spartzii, f buna mancare si diversificata, am cam dus dorul porcului=ceafa adik la gratar, dar am recuperat la mare......bauturile f bune, in special berea ca asta am servit mai mult.......intr-o seara de ex> era mancare arabeasca, in alta made in france, in italy, in china si tot asa....bucatarul sef era frantzuz,......chelnerii f amabili, primitori, nu ai sa gasesti in ro nici in urmatorii 20 de ani.o asemenea ospitalitate......itzi urau bine ai venit si in buda si itzi multzulmeau la plecarea din ea......in bai lingeai pe jos de ce curat era......oricum numai cuvinte de lauda pt ei, stiu intr-adevar sa vanda ce au......exploateaza tot....stiu ca din turism traiesc ...
toanca- e tzeapa la toate agentziile cu chestia asta cu 8 zile, rahat, sunt 7 si doar 6 noptzi ca una ti-o petreci pe aeroport, noi la intoarcere am avut la ora 4 cursa dim, si la 2 noaptea eram pe aeroport..., iar din camera pe la 12 juuma, ca pana am predat camera, pana a venit autocarul.......asta e, tot agentziile romanesti itzi strica cheful.......ca asta stiu ele sa faca mai bine, niste cretini.......

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Anasol, bine ai revenit pe meleagurile natale. Si finii mei au fost dezamagiti de piramide...In Luxor nu ati fost? Am inteles ca acolo e frumos. Finii mei au facut scufundari si alea le-au placut cel mai mult.
Spune-ne mai multe despre hotelul unde ati stat si spune-ne cat costau excursiile astea optionale. Parca in plinatul de Kartago scrie ca o excurie la Cairo e 250 E. E adevarat? Daca e asha merita mai bine sa mergi in croaziera .
Daca alegeam sa mergem in Egipt anul asta, tot la hotelul asta mergeam si noi. E de 4 stele dar avea conditii bune si arata fain atata apa in fatza hotelului
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

sal si de la noi.
dupa o noapte nedormita suntem groghi...de la 3 jumate am pazit copilul...a facut 38 cu 5 febra, si sufla ca un tractor. comprese cu otet...frectii..OFFFFFFFFF

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput