Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (186)
Raspunsuri - Pagina 9
dana_lucia spune:
Ioana , salutari Mirunei si Smarandei de la nazdravanul meu!
Deeapui, multa sanatate lui Alex.
LiaMia spune:
Desi cu intarziere, LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR CARE AU FACUT ZILELE ACESTEA 2 ANI:
1 sept:
Andrew Justin , Matei Cristian , Adrian
2 sept:
Tudor , Maria Teodora
3 sept:
Victor Alexandru , Andrada Natalia , Adrian Stefan
5 sept:
Alexandra Ioana
LiaMia si Florin
kid2003 spune:
Aoleu, Deea, nu stiu unde imi era capul, m-am intors in urma sa citesc, mesajul tau era chiar la sfarsit de pagina...
Ai grija de el, ce ghinion, totusi bine ca e ok si ca nu e ceva grav, cum de aveau medicamentul acela acasa (nu mai stiu cum i-ai zis ceva cu F), a mai facut asa ceva? E sensibil micutul, cred ca ce a fost in sufletul tau cand l-ai vazut ca nu respira bine...tinem pumnii sa ii treaca urata de bronsita, lasa ca e baiat adevarat, trece el usor si peste asta.
deeapui spune:
Multumim fetelor pentru gandurile voastre. Acum Alex e mai bine, mai haraie putin dar suntem pe calea cea buna.
Kid, da , a mai avut probleme, dar nu asa grave, datorate fondului lui alergic. De aceea aveam puful in casa.
Oricum..dupa nori vine soare..asa ca avem vesti bune! VINE BEBE2!!!
Se pare ca Doamne-Doamne ne rasplateste pt chinurile prin care am trecut..Am facut azi test si..e de bine .
Acum sunt in CM, ca sa stau cu Alex, dar a venit la fix si pt bb2, ca am timp sa merg la dr. Va pup si sanatate multa.
Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
RalucaN spune:
Ieeee!!!!!!!
Bravo Deea, felicitari! Sarcina usoara!
Kidule, venim tare din urma, nu ne lasam da? Facem gasca cu Deea...
Raluca, mami de Catalina
catush spune:
KID - am ramas fara cuvinte ... ce mai printzese si ce mai printz.... Succes in operatiunea "bicarbonatul face baiatul", sau ma rog praful de copt...
Mi-am notat, nu se stie cand ma pun la treaba pt un baiat....
DEEA - felicitari pt bb2, sarcina usoara si sa iasa cu cercelusi.... , multa multa sanatate lui Alex...
kristinutza spune:
deeapui, felicitari pt bb2!
si eu m-am tot gandit... am mai fost la doctori, iar unul (unul singur, dar in care am incredere f mare) mi-a zis ca ar fi ok sa mai duc o sarcina, in conditiile in care am o grija mai mare, tratament, in fine...
am fost fff bucuroasa, dar cred ca voi amana pe termen indepartat proiectul bb2. si cred ca peste vreo 5-8 ani sa incerc o surioara pt radu. mie oricum imi plac familiile cu copii la diferenta mare (am un frate cu 8 ani mai mic decat mine ) si pana atunci se adanceste dorul de miros de bebelus .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Diana30 spune:
Sunt cam in urma cu uratul,dar recuperez acum si spun "La multi ani! pentru:Ioana de nicol,Florin de liamia,Bianca de gabitz,Andrew de oana,Matei de irina,Adrian de ilincutza,Tudor de ana oana,Maria de krysthyna,Victor de mtsweetest,Andrada de andrada natalia,Adrian de adrianaolimp,Alexandra de alexia,Maria de pharmacris.
Mamici sa va traiasca sanatosi copilasii.Poate asa vin mamicile de dupa perdea,sa multumeasca de urari.
Diana30 spune:
Ina,ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa.Stiu ca ai inceput serviciul,dar hai mai des in zona.Va pupam pe toti!
Inna,am vazut pozele.Sa aveti "casa de piatra!" si multa intelegere.
Kid,la fel va doresc si voua.Esti o femeie frumoasa,ai fost o mireasa ...n-am cuvinte.
Se spune ca la orice nunta mireasa e cea mai frumoasa.Imi pare rau pentru voi,mireselor,dar in cazul vostru n-a fost asa.Fetele voastre v-au intrecut.Sunt sigura ca asa a fost si in cazul Inei,desi n-am vazut inca poze.
Marinela,am vazut poze cu Iaris.Ai fecior mare si frumos.Ma bucur ca am zarit-o prin poze si pe Cristina si un spate de Victor.
Va doresc tuturor o acomodare usoara si rapida.
Urez succes mult in activitatea de "gradinari" celor care au inceput-o,iar mamicilor multa putere.
Deea,imi pare rau ca ati avut parte de momente grele.Multa sanatate.Felicitari si sarcina usoara.
Kristinutza,inca esti tanara,ai timp pentru surioara Radului.