Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (186)
Raspunsuri - Pagina 10
deeapui spune:
Multumesc mult fetelor! A venit la tanc vestea asta buna...
Sunt bucuroasa ca s-a prins repede..nu a trebuit sa asteptam prea mult. Si la Alex a fost la fel.
Azi m-am hotarat sa fac test fiindca aseara mi s-a facut instantaneu greata cand am das cu nasul de mirosul de paste cu sos pesto, desi sunt unele din preferatele mele...asa ca azi...
Iar acum, pana sa-l culc pe Alex, credeam ca mor de foame, si mi-era gandul numai la paste!!
Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
deeapui spune:
Raluca, Kid, va astept la mamici de mai-iunie 2008!!!
Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
kid2003 spune:
Deea, venim, venim (sper), nu te lasam singurica pe acolo!
Catush, m-ai dat gata cu "bicarbonatul face baiatul", sa vedem
Multumesc Diana pentru urari! Intr-adevar, am vazut si pozele Inei, am avut rochii frumoase, am stralucit noi acolo in poze dar fetele noastre au fost adevaratele printese ale zilei. Probabil d-aia se zice sa faci copii dupa nunta, ca sa nu te eclipseze
kid2003 spune:
si inca una: alex a stat acasa azi pentru ca s-a trezit cu mucii in pantofi. Stranuta de zor, scoate servetele din cutie sa se stearga la nas, le imprastie peste tot, are nasul inrosit de cat si l-a sters si nu ma asculta sa lase servetelele. Cum i-am ascuns cutia cum a inceput sa planga, are o pasiune din suflatul nasului.
Sper sa nu se transforme in altceva si sa treaca pana luni. Maine o tin tot acasa, deja am inceput cu racelile, ma mandream ca nu a mai fost racita din ianuarie...
Ioana75 spune:
Salut!
Deea, felicitari pentru bb2 si sarcina usoara.
kid, sanatate lui Alex; trebuie sa te obisnuiesti cu mucii de-acuma, daca gradi primeste copii bolnavi.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
norina spune:
Salutare lume! Nu v-am mai "vazut" de mai bine de 1 luna, timp in care s-au intamplat multe, dar cele mai importante sunt ca am terminat cu licenta si ca am fost cu Teo la mare. In rest, desi inca nu merg la serviciu, am tot timpul ocupat si rar reusesc sa ma apropii de calculator . Nu stiu frate cum se face dar nu vrea nimeni sa-mi dea si mie reteta timpului liber!Despre noi sa fac un bref: Teo este bine, are 91 cm si vreo 15 kg, nu vorbeste decat cateva cuvinte si in rest pe limba ei, intelege aproape tot insa are o incapatanare iesita din comun.Face kk la WC si punem pampers numai la nani, dar suzeta inca troneaza la loc de mare cinste. Creste frumos, sunt mandra de ea si o iubesc asa cum este, pt mine este "perfecta", asta neinsemnand ca nu vad diferentele fata de alti copii de varsta ei, sunt si in plus si in minus, asa ca se compenseaza . Sanatate sa fie, ca in rest le vor face pe toate!Nu am reusit sa citesc de azi dimineata decat cele 7 pagini din acest capitol si vreau si eu sa zic cate ceva:Kid, felicitari pt reusitul eveniment si sa aveti parte in viata de tot ce e mai bun! Pupici pt Alex si... sa dea DD sa fie cu oki si eventual "sa fie cu putza", asa cum iti doresti. (asa e vorba , abia acum stau si disec expresia asta inteligenta, deci fetitele- nu au putza )Si sa-mi spui si-mie unde vad pozele, ca vreau si eu sa te admir Deea, imi pare rau pt ce s-a intamplat cu puiutzul tau, bine ca s-a rezolvat!Ioana,chiar ma gandeam acum cateva zile la tine, cum te descurci cu printzesele, citind postarile tale mi-am dat seama ca esti ok si ma bucur pt voi. Cat despre Miru, numai de bine, auzi tu...sa zica povesti, e f tare! Apropos de copii precoci, am ramas restanta cu ceva ce vroiam sa scriu de ceva vreme...si anume BB Milan de Biumil - o minune de copil! Mamica lui , f modesta nu-l lauda nici pe sfert, dar ce am vazut eu cand am fost in vizita, WOW m-a lasat masca pt un copil de nici 2 ani. E super vorbaret, receptiv si captivat de orice jucarie, lucru rar intalnit la copii asa mici. Sa va mai zic ca stia sa numere acum 1 luna pana la 15? M-a fascinat si m-am indragostit de el, e de basm, va spun sincer Milan si mami de MilanEeii, mai am eu multe de zis , m-am intins ca placinta, dar o sa ma intelegeti ca doar nu am mai scris de un secol si trebuie sa recuperez. Acum ca s-a facut frig afara si nu am mai iesit cu Teo am avut si eu timp sa stau la calculator in voie hai ca va pup si poate reusesc sa pun si eu niste poze maine ca nu am mai pus din aprilie Teodora Sara (norina)poze
diana_n spune:
Kid, Raluca intru si eu in gasca
Ne-am intors aseara din Romania si desi am mai citit forumul , nu am scris pentru ca nu stiam ce.
Nu ne-a iesit nimic din ce-am planificat, a 2-a zi la 11 noaptea eram cu tata la urgente si aveau niste diagnostice de innebuneai. Noroc ca s-au inselat, era o criza gastrica, i s-a reintors ulcerul duodenal care ii trecuse acum 15 ani.
Urma sa plecam intr-o excursie in Europa cu nasii nostri, dar nu puteam s-o las pe mama cu tata in spital, Petrut super-activ ca de obicei si caine nebunatic, iar socrii erau la Iasi cu cumnata care a nascut fetita perfecta : mancat 5-10 min., dormit 4 ore, ochii in tavan 30 min. fara nici un scancet, s.a.m.d.
Au plecat nasii singuri, nici lor nu le-a tihnit : mama nasei si-a rupt piciorul drept, ca la stangul de-abia se operase si au gonit saracii din Berlin...
Acasa urma sa ne vedem cu un nepotel dupa verisoara, cand a venit de la Albena a facut enterocolita si a stat 1 saptamana cu perfuzii la spital .
Am stat pe acasa, ai mei fericiti ca ne vad, si noi bucurosi ca-i vedem, dar dupa 2 ani de stat secunda de secunda cu copilul, aveam nevoie de o pauza.
Tata repeta mereu ce bine ca n-am plecat in excursie, ca am apucat asa sa ne vedem pe indelete cu toate rudele si prietenii.
Apropo de asta : cine va va zice vreodata : nu trebuia sa aduci cadouri, vroiam doar sa va vedem, VA MINTE !. Ba le vor cu ardoare, si neaparat sa le fi carat pe avion, ca nu le-au picat deloc bine ce le-am luat din tara
Sotul avea o delegatie de 5 zile in Bremen, Germania si l-am rugat frumos sa ma ia cu el. Am avut noroc si am gasit bilet de avion, iar acolo, surpriza... secretara lui n-a gasit cazare la un hotel obisnuit, ci la 5 stele adevarate
Eu aveam haine pregatite pentru excursia aceea gen rucsac in spate si aparat foto la indemana si cand colo... a trebuit sa-mi amintesc ca dimineata nu se poarta dungi si multe altele, dar eram tot ca magarii printre oi de rasa
Iar faza tare a fost ca am cerut fier de calcat si nu integeau de ce, ca doar le calcau ei, nu ? si in timp ce faceam pe gospodina trece prin fata geamurilor imense o tipa bine imbracata corespunzator pe un cal alb
Nu stiam daca pretul camerei e pentru 1 persoana si se dubleaza daca stau 2, iar sotul mi-a zis la sosire "daca avem de plata, iei frumos un sezlong si dormi pe peluza". I-am zis ca daca e asa, plecam de la 5 stele si ne ducem la 2 margarete, ca atatia bani ne permiteam sa dam.
A prins bine iesirea, doar ca din 3 zile, 2 jumate le-am petrecut luand cadouri pentru TOTI, dupa ce au iesit discutii gen "pai lui Pavel ce i-ai adus ? ca el m-a strigat pe trecerea de pietoni ca fica-sa venita din Anglia mi-a adus o borseta ?!"
Cat despre Petrut, in primul zbor cu avionul a fost mai rau ca dl. Goe. A dormit cat ne-au dat cele 2 mese, apoi tot avionul dormea, doar el era treaz si daca vroiam sa inchid ochii imi fura perna si imi dadea cu masinutza in cap. Cand mai aveam doar 1 ora, a inceput sa planga isteric, arata "jos" si zicea "sus,sus,sus" (asa face el). L-am dat jos din scaun si in continuare imi arata ca nu, vrea jos, jos de tot. I-am zic ca suntem in avion, care zboara sus pe cer, s-a oprit, a aratat avionul si a continuat sa urle.
Dupa 1 luna, Petrut a devenit altul. De luni de zile ii ziceam sa faca mai-mai la caini, pisici, la copii, cand a avut deplina posesie a unei pisici de tara, s-a transformat. Din acea secunda face "mae-mae" cand vrei si cand nu vrei . Ai mei au un bichon alb si frumos cu care a avut o relatie "love&hate". Fugeau unul dupa altul, cand chiuiau/latrau, cand plangeau/scanceau.
Am fost in multe vizite si mereu s-a comportat bine, doar ca avem sa le oferim tuturor macar cate un bec. E innebunit dupa becuri si intrerupatoare si i-a pus pe toti sa-l ia in brate, ca nu ajungea. (La noi intrerupatoarele sunt mai jos si ajunge la ele cu scaunelul lui)
Ieri pe avion s-a comportat foarte bine, a cerut sa fie gadilat de zambeau cu totii cand il auzeau ce se distreaza
Inainte ii era frica de masini necunoscute, nu se urca in ele nici picat cu ceara, acum dupa ce l-am mutat cu scaunul lui in masina parintilor, a socrilor de cel putin 4 ori, aseara cand sotul monta scaunul pe o masina inchiriata bazaia ca vrea sa se urce si sa plecam odata.
Dupa ce am coborat din avion, toata lumea s-a blocat la o usa ca de acolo se imparteau oamenii pe categorii. Toata lumea linistita, politicoasa, Petrut striga tare "Let's go, let's go !" Lumea zambea ca era singurul care zicea ceea ce gandeau toti Ba chiar ne-a prins bine, ca un agent de acolo ne-a scos din rand si ne-a bagat la un ghiseu in fata.
In concluzie, lui Petrut i-a prins bine, eu si sotul inca avem nevoie de un concediu.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
kid2003 spune:
Diana, de rasu-plansu...la inceput citeam ce de ghinioane adunate pentru toata lumea din jurul vostru (sanatate nespusa tatalui tau si copilului verisoarei si soacrei nasului), imi pare rau ca nu ati mai ajuns in excursie...
...dar post-ul tau e memorabil, foarte tare, pe cat de trist a inceput pe atat de vesel s-a terminat. Am ras cu gura pana la urechi de ispravile lui Petrut din avion...si de vecinul care asteapta cadou din Bremen (pentru ca fii-sa a adus o borseta din Anglia) si de copilul cumnatei perfect (cere-i neaparat reteta) si cate si mai cate...Pupici lui Petrut desteptul (care nu are rabdare sa stea la coada). Tin pumnii si la tine pentru bb2.
Norina, bine ca ai aparut sa ne mai dai vesti despre frumusica Teo! Sa va fie de bine vacanta si multumesc pentru urari!
Stiu de Milan si pe mine m-a uimit cand l-am vazut. Si pe langa ca e asa deshtept e si frumos de pica. Bianca de ce nu povestesti mai mult de el? Cum e la gradinita noua, e ok?
Ioana, asa m-am gandit si eu ca vor urma raceli, dar nici chiar asa de repede...m-au sunat de la gradi azi (eu le-am zis azi noapte prin sms sa nu vina sa o ia de dimineata) sa ma intrebe cum e Alex si m-au rugat sa o tin acasa si maine daca nu ii trece nasul pentru ca "sa nu se imbolnaveasca ceilalti"...
valen spune:
diana, bine ai revenit acasa de acasa. Kid, ti-am vazut pozele: ai fost o mireasa f frumoasa, asa cum ma si asteptam iar Alex...de vis. sa fiti fericiti o mie de ani si sa vii cu vesti bune la sfarsit de luna.la multi ani copilasilor nascuti zilele astea.
jadi spune:
Buna dimineata, repede si eu pana nu se trezeste juniorul!
In primul rand La Multi Ani Maria Alexia, Ana-Alexandra si Matei-Alexandru!
Kid, am vizionat pozele de la nunta! Esti tare frumoasa, cred ca ti-au mai zis si altii! si am banuit care sunt nasii asa ca am 3 puncte ca i-am ghicit . Iar Alexandra era ca o printesa! Cat despre spalarile alea de care tot ziceati, eu sunt de parere sa nu va mai spalati atat, nu de alta dar daca vreti sa ramaneti gravide... .
Am inceput si noi gradi, i-am ales program pana 12 fara masa! Ne-a plans zi de zi cand il lasam dimineata acolo, a trebuit sa ne ascundem ca sa putem pleca, nu am mai facut asa ceva! In prima zi ne-au spus ca s-a cam tanguit pe acolo si cand l-am luat de la gradi si am deschis usa de la clasa, statea asa de spasit incat m-au apucat plansetele! Dar se pare ca situatia a evoluat in bine, plange dimineata cand il lasam dar se termina totul cand incepe joaca! Si miercuri l-am gasit la masa de pranz, limbut ca in zilele bune, toti copiii mancau si al meu striga "am mancat tot"! Asa ca am avansat cu programul de gradi si mergem pana la 13! Acum ce sa va zic, ieri a avut diaree, dar inca nu stiu ce a mancat ieri acolo mai degraba as da vina pe ce mananca pe acasa decat pe ei! Vom trai si vom vedea!
Citeam la ce scriau fetele, si la noi luni a fost o debandada totala la gradi, multi copiii, educatoarele pareau insuficiente! Miercuri m-am dus chitita sa ma cert cu ei ca am aflat ca grupa foarte mica nu are educatoare si ii tine impreuna cu grupa mica. Insa cum am ajuns acolo, m-a lamurit educatoarea ca de luni va veni o educatoare noua si ii va prelua pe cei mici! Si multe alte chestii cu care nu va mai obosesc!
Ca si crestere, Vlad s-a inaltat destul de mult in ultimul timp si a devenit genul sfrijit! Vorbeste de ma oboseste, face propozitii si ieri m-a uimit cum stia sa zica "mie, tie, mine, tine". Le mai brambureste uneori dar in general stie multe cuvinte! Pronunta p in loc de f si ne da pe spate cum vorbeste cu taica-su' la telefon! Il intreaba ce face, apoi ii spune ca si el face bine dupa care raspunde la intrebari, ce a mancat la gradi "painica cu almete ... nu almete" (sa constat ca le daduse branza topita si era aproape de adevar), ca a plans si imita si plansul si ca s-a jucat cu fetite frumoase!
Dimineata se duce la fratele lui, il intreaba ce face (asta e in loc de buna dimineata si repeta intrebare cu toate persoanele intalnite), ii spune iubire mica si il pupa! La inceput il mai si altoia pe cel mic, il enerva plansul lui dar in ultima perioada a fost prea preocupat de el ca sa se mai ia la tranta cu Dodo .
Hai ca m-am intins prea mult si cred ca nici coerenta nu prea sunt, sunt cam obosita si imi vajaie si capul de nesomn! In rest suntem bine .
Alea Alea,
Deni & Vlad & Tudor