Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (186)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna dimineata , o cafea ceva...

Sunt cam nauca azi,am plecat tarziu de la Bria, care s-a intors de la tara... Era fascinata de toate jucariile pe care nu le mai vazuse de o luna... si de cadoul cel nou facut de mami si de tati un bebe "primele cuvinte" si un carucior cu accesorii de la quelle, erau cadou de ziua ei dar cine mai asteapta inca aproape o luna.... noi suntem mai copii decat ea,nu avem rabdare...

Diana - are dreptate Kid , pe cat de trist a inceput povestea pe atat de hazlie a fost la sfarsit. Felicitari si pentru Petrut cel descurcaret...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Intru o secunda doar sa felicit si eu piticotii care-au facut 2 ani! Sa fiti sanatosi, cuminti si norocosi!
Kid, super mireasa si Alex super printesa!!! Ati fost frumoase rau de tot!
Deeapui, felicitari si sanatate multa lui Alex!!!!
Am treaba multa la servici, n-am nici un chef....

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ia te uita, n-a mai scris nimeni nimic de dimineatza, ntz, ntz, ntz!
De o saptamana vreau sa spun ceva si n-apuc;
Acum o saptamana presupun ca pe Ana a piscat=o un animal, o gajganie ceva, ori tantar ori paianjen. Ana era la casa noastra de vacanta deci insecte destule. Am observat dimineatza 3 sau 4 intepaturi pe fata dupa care cand ma uit pe corp plina toata de niste pete, un soi de bubite fff mici. I-am dat claritine si pana seara s-au restrans, au disparut jumate si a doua zi au diparut chiar toate. Copilul vioi, absolut normal.
Ce sa inteleg din chestia asta, ca exista un oarecare fond alergic? Pe ea au mai piscat-o tantarii de vreo 2-3 ori si n-a patit nimic. Sau poate acum a fost altceva, nu tantar. A mai patit careva?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Miflore - si noi am patit la fel , tot la casa de vacanta de la tara..., eu stiu sigur ca sunt de la paianjeni.... eu i-am dat cu mixtura mentolata Brianei si apoi i-au trecut de la sine ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

sanatate, alex de kid! eu nu m-am pregatit sufleteste de raceli si boli de gradinita...

diana, stiu ca unele faze nu vi s-au parut amuzanta, dar eu am ras de n-am mai putut la postarea ta . daca ar fi fost un film, ziceam ca nu e realist... dar e chiar realitatea! prezentata cu mult umor !

cu radu chiar stau absolut linistita: ii merge excelent la gradinita, ii place mult, au activitati interesante, e ok.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Catush, ! Deci posibil sa fi fost vreun paianjen...
Dar e normal sa aiba asa reactie?
Week-end frumos tuturor!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

pot fi pureci, uite-te la bluza cu care era imbracata, daca are urme de sange pe ea.

Azi noapte a fost prima in care m-am incumetat sa o las fara poampers. N-a facut in pat nimik, doar ca acum mi se par cam aiurea bluzele de pijama, ca la mine sunt toate body-asa ca trebuie sa le schimb...

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Kid, Valen, Catush, Kristinutza multumesc frumos
Anto la fel face si Petrut cand il schimb, striga "gaca" (gata) de la inceput pana la sfarsit
Inna frumoasa mireasa, dar mai frumoasa Noelia
Kid nu gasesc pozele tale

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

codruta, de ce sa le schimbi? ii pui chilotei, nu?

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Kristinutza peste zi da, sta cu chilotei, dar nu cu bady, ca pana i-l dau jos la pisi....., dar noaptea fara chilotei doarme.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput