Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (186)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Lasi body-ul deschis, eu asa procedez la Vlad chiar daca inca mai poarta pampersi! Mai ales daca il bagi in pantaloni!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Scriem si noi..

Suntem ok, Victor a inceput scoala de 2 sapt si ii place.
Deja se joaca cu sora-sa in franceza. Si Anca le mai rupe in franceza, mai ales ptr lucruri care o pasioneaza "gateau","dodo"etc.

In rest, incercam sa profitam de vremea asta frumoasa, e cald in Montreal acum.

Kid, eu te-am vazut. Ati fost ca niste printese si tu si Alex. Mi-a placut totul la nunta voastra.
Diana, bine ati venit la voi acasa si sa va fie de bine vacanta.

Felicitarilor tuturor piticilor gradinari.

"La Multi Ani" ptr toti piticii ce au trecut de 2 ani. Multe cadouri si numai bine.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Cristina multumesc
Kid m-am prins, ai scos link-ul cu poze ca sa nu fac si eu un ban cinstit de la revistele de aici
Sunt convinsa ca ai fost o mireasa superba, iar Alex n-a fost mai prejos. Casa de piatra si sa dea Domnul sa va iasa planurile.
Gina de cand am vazut prima poza cu mobila pentru baiat am inteles cat de mandru e sotul tau Sarcina usoara !

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Miflore si Catush, din pacate am devenit expert la alergii. Miflore, daca zici ca i-a trecut cu Claritine, e clar ca a fost o reactie alergica. Noua dr alergolog ne-a spus ca pot face alergie si la saliva de insecte ..adica e suficient doar 1 data s-o intepe, si se umple..sau e suficient doar s-o..pupe un pic. Sau poate fi si de la ceva plante..mai ales daca ziceti ca s-a intamplat la tara...

Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Miflore, 90% e alergie! Asa pateste si Teodora, are un teren alergic si se umple de bube de la te miri ce. In prezent e plina de bube pe toata fatza, cred ca a ciupit-o un tzantzar ceva, ca are nici mai mult nici mai putin de 16 bucati pe toata fatza.Cam asa am trecut noi vara, de ma intrebam cum naiba sa o calareasca un rahat de insecta in asa hal. Tarziu mi-am dat seama ca de fapt se inmulteau din cauza alergiei. AAaaaa, inca ceva, ea se mai umplea de bube cand o duceam in parc si se juca in iarba, nu stiu de ce, dar asa era, motiv pt care evit sa o mai las sa se joace in iarba. Offf, astia sunt copiii alergici, nu avem ce face. Ii dau cu o mixtura mentolata pe fiecare bubita si eventual Aerius 1 data/zi. Saracutza are o fatza acum, zici ca-i un monstruletz , o sa-i treaca , dar problema e ca..vor aparea altele si altele... Apropos, fetele care stiti mai multe, trece candva kestia asta sau asa se vor chinui pana la adanci batranete?? Ca pe mine ma dispera gandul ca asa va fi for ever.. Ma gandesc ca poate s-or imuniza cumva, nu? ...sau visez cai verzi pe peretzi Ma duc la nani, sa nu mai aberez p-aci!Pup U all!Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by diana_n
Gina de cand am vazut prima poza cu mobila pentru baiat am inteles cat de mandru e sotul tau Sarcina usoara !

Pai, are si de ce nu?!
Intradevar, este in al 9-lea cer ca o sa fie in sfarit tatic de baietel.Dupa toata suferinta prin care am trecut cu pierderile celor 2-a sarcini, a rasarit din nou soarele pe strada noastra si cat este lumina, ne bucuram de fiecare raza la maxim.
Apropos de cumparaturi, am facut ceva schimbari pe listuta in sensul ca am dus inapoi aceasta masuta de schimbat sa o cumparam pana la urma pe ACEASTA mai mare cu sertare.Este ceva mai scumpa dar,om face noi cumva.Va

Poze - Recente & David Benyamin 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Gina masuta mare o avem si noi , alta culoare.
S-o poarte sanatos si sa-l plimbe pe Thomas pe muchia mesei pana s-o toci, asa cum face Petrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Jadi, asa am facut.
Ghiciti ce fac eu acuma, zi de sarbatoare (sper sa ma ierte DD): am bagat o tura de masina cu asternuturile si husa protectoare a lui petra, ca azi noapte numa simt un d tot langa mine, nici n-a schitzat un semn ca ar vrea pisu. Vad ca nu-i inca momentul.....mai stam peste noapte cu pampers

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by diana_n

Gina masuta mare o avem si noi , alta culoare.
S-o poarte sanatos si sa-l plimbe pe Thomas pe muchia mesei pana s-o toci, asa cum face Petrut

Multumesc,diana.
Interesant insa este faptul ca, m-am interesat si acest model exista doar in culoarea pe care am prezentat-o! Ai ceva poze sa vad cum arata a ta?!
Isi merita banii?!Colturile sunt la fel de rotunjite ca in imagine sau sunt ceva mai ascutite?!

Poze - Recente & David Benyamin 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

La multi ani! tuturor sarbatoritilor zilei de astazi,

Mergi la inceput