Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (186)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Raluca, exact asta intrebam si eu fetele de pe mess...:)
Eu ma gandesc sa ii dau vitamine care au si vitamina D, ca vigantol nu i-am mai dat.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Deeapui, sanatate multa

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

alinam, ca sa-mi spun f pe scurt parerea: daca Vlad intelege cam tot ce-i spui, e ok si mai trebuie sa ai un pic de rabdare sa inceapa sa vorbeasca inteligibil.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Cristina Vlad intelege lucruri simple :hai sa ne imbracam, adu-mi pantofii, hai sa mancam, hai la copii, chestii de genul asta, in rest nu prea intelege sau nu il intereseaza si nu executa se face ca nu te aude.
El reactioneaza numai la ce il intereseaza, cuvintele pe care le spune sunt :utaaaa ca ii place la leagan, sac (suc) una (bomboana), caaaaaaa (cal) ca e inebunit dupa cai, vaci, el abia acum e in faza in care are rabdare sai ii arat pe carte calul, vaca, porcul, se amuza cand fak eu ca toate animalele dar nu repeta si daca il intreb care e calul nu imi arata decat foarte rar, cel mai probabil vine cu un cal de plastik la mine dar nu imi arata pe cartea din fata lui.

A, vroiam sa mai spun ca in curand plek si eu la munca si el va ramane acasa cu tatal meu care e foarte rabdator, sper sa evolueze si el ,de multe ori zoc ca e vina mea ca nu vorbeste pentru ca nu e nevoit sa vorbeasca, eu ii stiu toate dorintele ii citesc in oki ce vrea, am observat asta de curand, cand e cu taicasu , nici el nu il intelege ii spun eu vezi ca vrea ia si aia, eu am incercat sa nu ii maidau fara sa ceara expres un lucru dar m-am enervat si am cedat ca el maraie si tot nu zice ce vreau eu.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bonjurica frumoaselor,

La noi s-a petrecut nesperat de bine reinceperea cresei, Victor nu s-a stresat deloc, ba dimpotriva e mult mai cooperant la imbracatul de dimineata decat a fost in timpul vacantei cand ne scosese peri albi ca nu vroia cu nici un chip sa stea la schimbat. Merge fara probleme la cresa iar acolo e cuminte de zici ca nu-i al nostru. Yupeee.

Kid, moaaaama, dar frumoasa esti, ptiu sa nu te deochi, e un norocos sotul tau! Iar Alexandra e superba, ce dulcica e cu rochita ei de domnisoara de onoare si are coc, mai, mai. Ti-am mai zis, dar nu-i nimic daca repet, casa de piatra, bucurii si fericire. Succes pe 20 sept, sa fie cum iti doresti.

Alinam, nu-ti face griji, el e in faza de acumulare acum si o sa vezi ca va incepe brusc sa vorbeasca, efectiv se schimba de le o zi la alta;
Si Victor a fost la fel, spunea doar cateva cuvinte stalcite si intr-un interval de cateva zile acum doua luni, a inceput sa repete tot ce aude. Prefera sa repete finalul cuvintelor, de ex la suculet ii zice culet, dar acum vorbeste intr-una ca o moara stricata.

Raluca, noi ii dam Vitam D (vigantol) lui Victor (si Soniei) 4 pic/zi pana la doi ani, dar asa e regula in Blegia, unde nu e prea mult soare.

Deeapui, e groaznic prin ce ati trecut, multa sanatate lui Alex.

Inaa, imputernicirea trebuie tradusa daca nu e facuta in romaneste, daca o faci la un notar din strainatate de ex. Dar daca o faci in Rom, la notar, atunci nu vad de ce ar trebui s-o traduci. E mortala fetita ta cu bebelusul ei.

Ioana, bravo, cu asa ajutoare poti sa te gandesti la bb3 deja .

Pupaturi la fete,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Raluca, bafta, sa fie doua liniute pe urmatorul test de sarcina.

Gina, ma bucur sa citesc vesti despre voi, e f frumoasa mobila pt bebe. Sarcina usoara in continuare.

Marinela, felicitari pt ofertele de job. Bafta sa gasesti o gradinita pe gustul tau, dar e posibil sa fie toate pe acelasi stil. Si aici dorm copiii pe saltelute cand merg la scoala maternala, adica la gradinita, de la 2ani si jumatate in sus. La cresa au patuturi, dar la gradinita nu.

Fetelor, ce mai stiti despre Mysweetest? Ea scria f des intr-o vreme si nu am mai vazut de mult timp ceva de la ea.

La Multi Ani piticotilor care au implinit 2 anisori:
- Tudor, Maria Teodora - 2 sept;
- Victor Alexandru, Andrada Natalia si Adrian Stefan - 3 sept;
- Alexandra Ioana - 5 sept.
Sa fiti sanatosi, cuminti si norocosi.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Dar ce s-a intamplat cu deeapui? Nu gasesc mesajul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Mai Ioana mai, cum ma provoci tu cu cite un raspuns si astfel salutam si noi tot piticodromul pe ziua de azi!
Despre Alberto si gradinita ce sa zic, eu una sunt foarte multumita, Alberto merge de la 8.30 la 13 trei zile pe saptamina si e totul f.bine, ii place, e vesel, foarte bun amic cu educatoarele si noi primim destul de des si video cu ce se face pe zi acolo dar asa "minut cu minut". Eu ramin la parerea ca socializarea e foarte importanta si desi am cu cine sa il las acasa am optat pentru trei zile de gradi, desigur asta e o parere personala. Deci nazdravanul e super incintat cind merge la gradi iar in weekend de ex., daca facem greseala sa trecem prin zona gradinitei e un adevarat show caci isi striga educatoarele de zor si nu vrea deloc sa plece din fata cladirii ceea ce este pentru noi un semn f. bun asa ca Ioana, dupa cum ai prezis, just another positive message. Promit sa iti trimit poze pe e-mail cu mersul pe bicicleta si de la gradi!

O seara frumoasa tuturor,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Hai ca am gasit, sarisem o pagina. Deeapui, sanatate multa! Ingrozitoare momente, bine ca v-ati miscat repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana Lucia, ce fain, n-am auzit la noi sa se dea inregistrari video cu activitatile copiilor. Astept pozele pe adresa comuna.
Deea, of, ce situatie. Sanatate!
Anto, ma bucur ca Victor s-a readaptat asa usor. Cit despre bb3, nu mai recunosc nici in fata marii adunari nationale ca am zis ca vreau. Dar am circumstante atenuante, nu aveam nici un copil pe vremea aia, vorbeam fara sa stiu despre ce e in propozitie.
Alina, nu dispera cu vorbitul; cel putin pina la 3 ani.
Irina Noeliei, da, si eu am observat la miruna ca ii e rusine sa vorbeasca de fata cu strainii.

La noi mai e cale lunga pina la propozitii corecte. Lipsesc majoritatea prepozitiilor, sau le pune in plus; unde pune subiect nu pune predicat, etc. Si foloseste macar un adjectiv pe linga substantive, asta e pasiunea ei de mica (pe strada cind vedea o masina rosie nu zicea 'masina', zicea 'rosie'). Cind o sa am dispozitia necesara va scriu citeva exemple de 'dialoguri'.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput