Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (186)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Buna dimineata!

Inca mai tanjesc dupa pat asa ca trebuie sa merg sa imi fac o cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

'Neata si de la noi!
Am intrat ca sunt tare curioasa cum a fost ziua de gradinita pentru piticodromii nostri. Hai, mamici, va asteptam cu impresii!
La multi ani sarbatoritilor zilei: Victor Alexandru, Andrada Natalia, Adrian Stefan!
Chiar, anul asta nu ne mai numim "piticodrom festiv"?

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005) si (+16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Prima noastra zi de gradi s-a terinat repede, dupa 2 ore. In primul rand, mi-am uitat mobilul, deci eram moarta caci planul era sa stau prin zona, sa sun la educatoare si daca lucrurile o iau razna sa intervin.
L-am dus, e in grupa cu Alex, a fost foarte cuminte, i-am spus ca plec, m-a pupat, s-au dus toti sa se spele pe maini si sa manance, el cuminte in continuare. Nu va spun ce urlete erau, un vacarm de nedescris. La un moment dat a inceput si el sa planga tare, dupa 1 ora fara mine, si nu se potolea, l-a luat in brate o ingrijitoare, nimic, asa ca l-am luat si am plecat. Oricum, a reactionat foarte bine, mult mai bine decat credeam, numai ca era aproape imposibil sa nu planga la ce era acolo. Poate trebuia sa-l las dar nu m-au tinut balamalele. Alex nu plangea cand am intrat eu sa-l iau pe Dinu, pare cam confuza, nu stiu daca plansese inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut! Acum am apucat sa citesc din urma.

medeea, de worldclass stiam, am fost si am vizitat acum un an; ideea e ca poti merge sa inoti cu copiii, dar nu au instructor; simbata sau duminica venea instructoarea de la active center sa lucreze cu copiii, dar era scump rau (abonatii world class aveau o reducere, dar tot scump era). Eu as vrea loc de inot cu antrenor rezonabil la pret, asa cum are Dana Lucia in Olanda (acolo cum se poate si la noi nu?).
Dana Lucia, ce mai face nazdravanul tau?
Zino, ce mai faci? Ai adus-o pe Ana acasa?
Dana lui Antoine. Ma bucur ca sinteti bine!
Deea, bafta cu bb2.
Ina, bine ca v-ati intors sanatosi.
Irina Noeliei, sa va fie de bine cununia religioasa! V-am admirat in poze.
Bianca, ce-mi place cum le testezi pe educatoare.
Ruxandra, concediu placut!
Anto, sint la parintii mei, dar nu e la fel ca atunci cind eram 4 adulti in concediu la 2 copii; mai au si parintii mei treaba ... Cum a fost la cresa azi?
ank, lasa ca e bine gradi si la anul.
hia si pe restul mamicilor, ca nu am apucat sa scriu cite un rind pentru fiecare.

Am fost la tara citeva ore si a vazut miruna animale ... a plins rau cind am plecat, azi mi-a zis ca vrea iar la caruta cu cai.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor zilei, Victor Alexandru, Andrada Natalia, Adrian Stefan!

Andreea, te rog schimba tu titlul subiectului si adauga 'festiv'.
Antonia, e bine ca nu a plins dupa tine; daca ceilalti racneau rau, ce era sa faca si Dinu ... Succes miine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Victor Alexandru, Andrada Natalia si Adrian Stefan!

Noi am plecat azi la gradi si ne facusem planuri ca ramane bona sa vedem cum reactioneaza! Dar acolo am aflat cu stupoare ca nu ne lasa, ne suna ele daca plange Vlad si nu se mai inteleg cu el! Ce nebunie era acolo, am lasat rucsaul la o educatoare si ma gandeam de unde vor sti ca e al lui. Nici sa il schimb nu am apucat, am fost sfatuiti sa incercam sa plecam, ne-am zis pa, Vlad a protestat si a trebuit sa il duc eu in clasa si sa il pacaleasca educatoarea cu jucariile! Si am plecat desi urasc sa nu ne luam la revedere, eu nu aam fugit niciodata de el dar acum cred ca nu statea indiferent de ce ii ziceam. Pana la 12 am stat ca pe ace, ma uitam la ceas mereu si a inceput si o ploaie torentiala asa ca nu am mai trimis bona sa il ia, am luat un taxi si l-am adus acasa! Cand am intrat la ei in clasa, statea cumintel pe scaun si avea o fata spashita asa si cand m-a vazut, a inceput sa planga cu lacrimi de crocodili! L-am consolat si dupa a inceput sa imi zica ca a mancat painica cu almete, ca a facut un castel mare (se jucasera afara si au o casa mare si probabil ca la aia se referea) si ca au citit poveste (de la poveste l-am intrerupt eu cu luatul acasa). Am plecat zambitori de acolo si a facut si "pa, pe maine". Acasa a dormit, a cam suspinat si era un pic plangacios dar sa vedem ce zice cand se va trezi! Cred ca este derutat de ce i se intampla. Sa vedem ce se va fi maine! Eu sunt multumita pentru prima zi!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la multi ani aniversatilor!!!

am vizionat-o pe nora alexia si-s incantata ca e la fel de frumusica si vesela .

jadi, succes la gradi! eu ma bucur f tare ca am avut timpul asta al meu liber ca sa-l duc si sa-l aduc pe radu la/ de la gradinita si sa stau un pic pe-acolo sa vad care-i treaba... poate totusi reusesti sa mergi si tu un pic. mie nu mi-a venit sa cred ce emotii am putut avea... dar cand l-am vazut ce senin si incantat era, m-am linistit si eu .
cand e botezul?

oho, si iaris a mai crescut de cand nu l-am mai vazut .

anya20, ma bucur ca mai vii pe la noi!

eu-s intr-o dilema acum: as putea merge undeva la tara cu o prietena cu 2 copilasi, sa respiram aer curat si sa barfim ca-ntre fete cateva zile sau sa raman in buc asta infect, dar sa mearga radu la gradinita, ca au si ei un program pe care ar trebui sa-l parcurga toti (ma gandesc). nu prea stiu ce sa fac... desi, dupa ce-am vazut prognoza meteo (cu cer innorat si ploi, parca nu mai pare asa incantatoare excursia la poalele dealului si langa padure...).

mi-am dat seama acum de faza: adicatelea eu pot pleca din oras, n-am serviciu sa ma tina legata, dar radu are deja "obligatii", program, "serviciu" .

asta-i mesajul meu de ieri, dar n-a mers netu'. acum citesc sa vad ce-ati mai scris si daca am ramas defazata f tare...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ioana! rezista, nu te lasa!

codruta, nu cred ca gasesti s-o dai 2-3 zile pe sapt la o gradi. si nici nu stiu daca e bine pt ea. ori gasesti un cerc de activitati ceva, desi sunt fff rare pt varsta lor, ori o dai la program 8-12 in fiecare zi. asa m-am gandit si eu, si am ales a doua varianta. cu gradi 8-12. sa aiba un program clar, la care sa se acomodeze.

jadi, si la noi a fost cam dezorganizare in prima zi (stii, de fapt azi n-a fost prima zi de gradinita la radu, ci practic a 4-a). dar chiar am observat, treptat, de la zi la zi, din ce in ce mai multa organizare. astazi a venit radu cu pampersul uscat (l-au pus la olita), cu un desen pictat, unul colorat si o poza cu el "radu in prima zi de gradinita" - fff draguta mi s-a parut ideea.
asa mi s-a parut si mie debandada in prima zi, dup-aia parca incet-incet... se aseaza lucurile.

oricum, devine evident la noi ca ii place la gradinita .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Si noi ne-am intors la gradinita...nu stiu ce sa zic, la fel ca si Tonnia, simt ca nu e cea mai buna varianta, poate om fi noi prea pretentioase, dar nici sa platesc cat nu face si sa nu simt eu ca e ok...in primul rand mi s-a parut debandada, copiii urlau, educatoarele si ingrijitoarele pareau depasite de situatie, camerele de clasa mi s-au parut mici, grupele nu erau clar facute, i-am zis ca vrem ca Alex si Dinu sa fie in aceeasi grupa si i-au mutat o clasa mai incolo la grupa mica, cu inca alte 3 fetite, deci sunt 5 in grupa cu totul.
Minusuri: spatiu destul de mic pentru clase, jucariile cam uzate, educatoarele cam cu capul in nori
Plusuri: spatii anexe mari, bucatarie, bai, sala de mese, dormitoare, educatoarea lor tanara si draguta, ingrijitoarele pareau sincere
La masa la 11 mi-au spus ca nu a mancat. La 12.30 a mancat un pic de supa, nu s-a atins de felul doi (piure cu friptura), am luat-o acasa la 13.30 unde a basculat un borcanel de spaghete si un castron de lapte cu cereale, acum face nani. Nu a parut prea afectata, mi-a aratat gradinita, m-a luat de mana si m-a plimbat pe acolo, de vorbit ea oricum nu vorbeste deci altceva nu am scos de la ea.

Acum sunt tot pe net, ma uit la gradinite mai aproape. Nu am dus-o pe aici prin zona ca mi s-au parut mici si cam de neincredere, am zis sa o duc la o "firma" mai cu mot, de care auzisem. Acum ma reprofilez, daca e sa fie una draguta, poa' sa fie si mai mica, mai putine urlete, poate o mut. Tonnia inteleg ca nu mai vine, eu daca ii gasesc ceva mai bun saptamana asta sau cea viitoare o mut si eu...

Mergi la inceput

Kristina, rezist, ca n-am ce face.

Adica as avea, mama s-a oferit sa mi-o tina pe Miruna (o duce la o gradi de stat 4 ore, care e in curte la scoala ei, ar putea sa o verifice in fiecare pauza).

kid, super poze, super MIREASA. Ai identificat paparazzi de la nunta? Asa e cu gradinitele, eu am refuzat sa mai cotizez 300 euro la acorns pentru o educatie care nu facea nici jumatate din bani. Bafta la cautat in continuare.

In curind ma apuc si eu din nou de vizitat gradi. Nu mai stiu daca v-am zis de kinder club, in sfirsit o gradi cu program pina la ora 19 si tarif cu 3 cifre. Dar n-am fost decit o data, mai trebuie sa fac 2 controale sa vad ca sint ok educatoarele.

Mergi la inceput