Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (186)
Raspunsuri - Pagina 5
marinela79 spune:
Dragi mamicute,sa fiti fericite alaturi de puiutii vostri,fie ei prescolari sau nu.Va fi bine si daca ii tineti pe langa voi,chiar daca nu asta va doriti.daca puteti sa fiti la fel de bune in ceea ce faceti ca si acum,nu vor fi probleme.
Sa va spun cum a fost la noi cand am fost prima data sa vedem o garderie.De fapt era cea cu care intrasem in contact inca din tara
El a fost foarte incantat, s-a atasat repede de c opii,educatoarea a zis ca nu a vazut asa ceva.Am vrut sa plecam el nu vroia sa iasa,am iesit i-am spus bye,el nici nu s-a uitat spre noi.Am stat pe afara putin,am revenit si iaris tot nu vroia sa plece.L-am convins sa mergem in parc si ,incet,incet a acceptat sa plece.Mie nu mi-a placut ca era rece,era ciment pe jos si in bucatarie si hol gresie,copiii desculti,adica in sosete,dar mintea mea de romanca nu putea concepe asta.Aveau niste saltelute subtiri pe care dormeau.....si meniul era asa de limitat ca mi s-a parut prea putin pt iaris.aVEAU MERE LA GUSTARE, LA PRANZ, SPAGHETE SI SALATA DE LEGUME SI LA GUSTAREA DE DUPA AMIAZA,LAPTE CU BISCUITI.
INCA NU SUNT DECISA SA IL DUC ACOLO,NU REUSESC SA SUN LA CELE DIN APROPIERE,O SA AM TEL ABIA JOI SI AM DOUA OFERTE PE CARE NU AS VREA SA LE RATEZ,PT UN JOB
Mna,am si eu probleme,cui sa spun?Ca doar pe aici trec cel mai des
Kidutule esti superba si Alex a fost o domnisorica de onoare dulceeee foc
Ioana,te cred ca e greu fara ajutor.eu acum o simt cel mai tare,cand ma enerva iaris la culme ,il trimiteam la mama,acum nu stiu ce sa fac.
Multumesc tuturor celor care ne-au vizionat si ne-au urat de bine.Multumim mult,sunteti dragute
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
dana_lucia spune:
si "La multi ani!" aniversatilor ultimelor 2 saptamini, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!
Ioana, daca vrei loc aici la inot, spune-mi sa iti rezerv, OK? M-ai intrebat de nazdravan, e ca de obicei foarte bine, activ, vorbaret, si-a reluat si el, ca si alti piticoti, activitatea la gradinita unde spune la toti copiii ca ei sunt "bebe" si ca el e baiat mare, eheeeeeeeeee. Vorbeste la telefon cu prietena Esmee destul de des, a invatat sa mearga singur pe bicicleta cu doua roti (plus doua laterale mici) si culmea e ca nu a cazut pina acum. E mare "sofer" plimbindu-se toata strada si prin parcuri foarte des cu masina cu accu primita de ziua lui. Stiu, suna poate cam aiurea pozitivismul constant din mesajele mele dar efectiv nu am nici un fel probleme de semnalat, asta e, n-am ce face, am un nazdravan super de care suntem foarte mindri!
Felicitari si fetelor care au avut nunta, am vizionat si eu miresici frumoase, casa de piatra tuturor!
O zi buna in continuare si sper, pe curind!
Dana Lucia si Alberto
kid2003 spune:
Ioana, multumesc de sprijin Nici eu nu as sti ce sa fac in locul tau...pe de o parte as zice sa o lasi la mama ta ca va fi super bine ingrijita, dar pe cealalta parte...eu fiind crescuta de bunici (ca parintii erau prea ocupati) zic sa strangi din dinti si sa mergi mai departe, ea va fi mai fericita cu voi doi si cu surioara ei chiar daca nu va beneficia de aceeasi grija ca la Boston. Nu, nu am gasit paparazzi...toata lumea se scuza (si se acuza), acum ar fi cam aiurea, majoritatea aveau aparate foto la ei si au facut poze, de ce sa fi dat tocmai poza aia proasta de mobil? Banuiesc pe cineva dintre angajatii pensiunii.
Marinela, ma bucur ca ati ajuns cu bine. Cat despre gradinita la care vrei sa il duci pe Iaris, ar fi bine macar sa incerci sa vezi cum merge treaba...e pacat, mai ales daca te asteapta niste joburi bune. Dar Cristina si Valen nu sunt tot in Montreal? E departe sa il duci la gradinita unde merg Anca si Sarah? Va tin pumnii fetelor si va admir!
Kristinutza, ma bucur tare ca Radu s-a acomodat asa de bine, am vazut site-ul gradinitei, arata convingator. Multumesc de link, nu e departe de noi dar nici destul de aproape ca sa poti merge pe jos...mai sap!
codruta_grg spune:
Kid, foarte frumoase pozele si ai fost o mireasa superba.
Cred ca ai dreptate cu gradi Kristinuta...Cred ca numai de la 3 ani o voi da, sa stie exact cum e. Pana atunci astept sa termine mama de zugravit si o trimnit la ea la "gradi" de la 9 la 4
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Gina M spune:
Buna fetelor,
Desi cu mare intarziere am intarat sa urez copilasilor ce au adaugat inca un anisor la viata lor cate:
Un calduros la multi ani, multa sanatate, si fericire pe calea intregii vietii.
Maria Alexandra - 3 aug 05,
Petra Alexandra - 9 aug 05,
Alex - 11 aug 05,
Alberto Emiliano - 12 aug 05,
Serban Andrei - 20 aug 05,
Sebastian Iulian - 22 aug 05,
Mario Alexandru - 22 aug 05,
Miruna - 25 aug 05,
Vlad Alexandru - 26 aug 05,
Luca-Ioan - 28 aug 05,
Andra - 29 aug 05,
Simon Andrei - 30 aug 05,
Robert Daniel - 30 aug 05,
Ioana Alexandra - 31 aug 05,
Florin Alexandru - 31 aug 05,
Bianca Ioana - 31 aug 05,
Andrew Justin - 1 sept 05,
Matei Cristian - 1 set 05,
Adrian - 1 sept 05,
Tudor-2 sept 05,
Maria Teodora - 2 sept 05,
Victor Alexandru - 3 sept 05,
Andrada Natalia - 3 sept 05,
Adrian Stefan - 3 sept 05,
Pe scurt despre noi va pot spune ca suntem cu totii bine!
Jessica Priscilla - este acum o fetita tot mai mare si dulce.Nu stiu cate kg are insa desi nu apare la o prima vedere,este grea precum o "piatra de moara".Se mira toata lumea cat de zdravana este! Are in continuare un temperament linistit, studiaza cu atentie lucrurile si vorbeste pe limba ei gandaceasca mai toata ziua.
La capitolul olita,desi face adesea in timpul zilei inca mai avem de furca insa, o luam usurel.Are tot timpul inainte si cand va fi pregatita va renunta definitiv singura la diaper ca si Rebecca.Nu-mi bat capul.
Altcumva, de pe 1 sept' am inceput cumparaturile pentru bb din burtica si i-am luat pana acum:acest patut,dresser andchanging table .
Apoi i-am luat o vanita, o gentuta si a ramas sa-i cumparam restul pe alta data.
Pe listuta avem acest: www.toysrus.com/sm-alphabet-soup-4-piece-infant-bedding-set--pi-2415206.html" target="_blank">bedding set, www.toysrus.com/sm-rainforest-healthy-care-high-chair--pi-2508001.html" target="_blank">high chair,www.toysrus.com/sm-rainforest-open-top-cradle-swing--pi-2452297.html" target="_blank">swing, www.toysrus.com/sm-rainforest-bouncer--pi-2508008.html" target="_blank">bouncer,www.medela.ch/ISBD/en/breastfeeding/products/advanceddetails.php" target="_blank">medela pump, stroller, car seat etc.Oftez cand ma gandesc de cati bani trebuie sa ne golim buzunarele insa de taticul,este mandru nevoie mare ca are in sfarsit baiat si vrea sa ne rasplateasca cum se cuvine ca-si poate ridica voios palaria printre barbati.
Mobila fetelor am avut-o pana de curand insa dupa 4 ani de folosinta am zis ca este timpul sa schimbam ceva si suntem, adanc multumitori & fericiti de alegerea facuta.
Cand bb va creste,mobila/patutul poate fi transformat in unul mare si comfortabil pentru inca multi alti ani.
Kid - Iti doresc casa de piatra si fie ca Dumnezeu sa va dea, tot ceea ce va doreste inima.
Va
Poze - Recente & David Benyamin 23+
Anya20 spune:
felicitari si la multi ani aniversatilor zilei!!!
kristinutza, casiana
am citit pataniile voastre cu gradinita...brrrr...ce emotii.
kid, ai fost o mireasa SUPERBA. tu esti frumoasa oricum, asa ca ma asteptam sa fii asa in ziua nuntii. sa fiti sanatosi si sa va bucurati unul de altul si de tot ce aveti mai drag!
Tonnia spune:
Kid, ce frumoasa mireasa ai fost!!! De Alex, ce sa mai zic, parca era printesa!
da, eu am renuntat la gradinita,Dinu s-ar fi acomodat repede dar gradinita are niste minusuri enervante pentru mine.
Marinela, ce bine ca ne mai povestesti, bafta in continuare!
nicole74 spune:
Kid ai fost super frumoasa!Iar de Alex ce sa mai vorbim!
Nicole&Ioana Alexandra
www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Azi miruna s-a dus la scoala cu mama, sa faca inspectia de inceput de an scolar.
Antonia, sa fie cu noroc urmatoarea gradi. Bine ca ai posibilitatea sa-l tii acasa pina gasesti ceva corespunzator.
Gina, sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!
kid, pina la ce virsta ai stat la bunici? Te intreb de curiozitate, eu am stat pina la 5 ani, dar nu imi amintesc aproape nimic de atunci, n-am ramas cu nici o amintire cum ca mi-ar fi fost dor de parinti. Mersic de incurajari; dupa ce o vad si pe Smaranda dormind de la 9 seara la 7 dimineata o sa fie cu totul alta viata (sper sa nu fie din gashca copiilor care se trezesc noaptea).
Mary, felicitari pentru ofertele de job, ma bucur pentru tine si sper sa rezolvi cu gradi.
Dana Lucia. Cind il intreb pe sot unde sa ne facem casa, zice: 'in alta tara'. Sper ca la anul sa ne hotarim si noi, si daca e ceva te anunt sa-mi tii loc la inot. Bravo lui Alberto ca merge pe bicla, Miruna nu pedaleaza inca nici pe tricicleta.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
kid2003 spune:
Multumesc fetelor de aprecieri
Ioana, planul initial era sa stau pana la 6 ani, cand urma sa incep scoala in Bucuresti, la parintii mei, dar bunicii mei au insistat sa fac primele 4 clase la ei in Ploiesti, bunica fiind invatatoare si bunicul profesor de romana. I-au convins pe ai mei ca e mai bine asa sa imi dea un start mai bun, sa se ocupe de mine mai mult ca ai mei lucrau si nu aveau timp de mine. Apoi in clasa 5-a nu mai vroiam eu sa plec, aveam deja gasca mea si ma simteam bine la scoala, am mers inainte pana in clasa a opta. La liceu m-a batut asa un gand sa vin la parinti dar nu m-a tinut mult, am hotarat sa raman in Ploiesti la liceu si uite asa am stat la bunici pana la 18 ani, cu vizite saptamanale de la parinti si cu vacantele petrecute cu ei. Asa ca am fost un caz impins la extrem, sigur nu va fi si Miruna la fel daca petrece doar 3-4 ani cu ei. Eu m-am atasat asa de mult de bunici ca mult timp in ochii mei ei au fost parintii, acum privind retrospectiv imi pare rau ca nu m-am legat mai mult de parinti, nu vreau sa o scap pe Alex din mana si sa o iubeasca pe bunica-sa mai mult decat pe mine, as turba de gelozie. Bine ca maica-mea s-a obisnuit ea cu ideea mai usor.