*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sobi, nici eu nu le-am pastrat, ca am facut vreo 3-4, dar le-am pozat si le-am pus pe net ca exact atunci cand le-am facut am vrut sa le vada o prietena ca sa-si dea cu parerea daca-s pozitive, altfel le-am aruncat dupa o vreme. N-as fi facut-o ca ma luase nostalgia dar pe alea de la Filip nu le-am pastrat si mi s-a parut nedrept fata de el

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

moberi,
daca la tine la serviciu merge asa, foarte bine, atunci cere-i si tu dr de familie medical.
Mie nu mi-a mers, dr mea de familie mi-a spus ca trebuie sa am zile lucrate dupa postanal ca sa pot lua medical - ceea ce e o prostie, ca nu scrie nicaieri in lege asa ceva, dar dr de familie e discretionar si ma lupt cu morile de vant; asa ca mi-am luat fara plata 2 saptamani din august si inca doua de odihna, ca sincer n-aveam chef pentru 6 milioane cat imi dadea statul pt o luna sa umblu sa-mi fac dosar de cic.

Carrie,
ca sa recuperezi banii de la LR faci refuz de plata la banca unde ai cardul; ceri un formular de contestatie si descrii pe scurt situatia; ;banca ta o sa interogheze banca LR si LR o sa spuna ca si-a stins datoria fiindca ti-a trimis CEC, dar atata vreme cat aceste cec-uri sunt trimise prin scrisoare simpla , fara confirmare de primire poti spune foarte bine ca nu l-ai primit.
Atata vreme cat LR nu poate dovedi ca a livrat/a trimis banii, banca ta va face full refund direct in contul tau.
Am uitat sa-ti spun de ce n-ar trebui sa incasezi Cec-ul LR...fiindca vei plati comisioane bancare mari.

Elya,
daca incepi cu suc de morcovi, in prima zi ii dai 10 ml si adaugi in fiecare zi inca 10 ml pana ajungi la 120-130 ml adica sa inlocuiasca o masa de lapte;
Eu ii dau lui Boby mar amestecat cu morcov si piersica, dar fara pulpa deocamdata.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Am avut o zi plinuta!

Astazi i-am montat patutul Teodorei. La acesta ora doarme in el fara probleme. Doamne ajuta sa fie asa si in continuare! Din pacate e invatata sa fie leganata pana adoarme (in brate si apoi cu cosuletul ... de aia nu i-am montat patutul pana acum ... dar trebuia ... doar e domnisoara, nu?).

Si tot astazi am folosit pompa pentru san si i-am dat laptele meu cu sticluta! Regret, dar mie imi plesnea sanul si ea nu avea chef sa suga. L-a baut afara in parc! Problema e ca am reusit sa scot in aproximativ 10-15 minute doar 60ml. E putin? Si mi se parea cam palid, straveziu.

Elteka, ! Lasa ca tu-l ai pe Elias, un flacau minunat!!!

Vas, as vrea adresa ... eu am intrat pe site-ul lor, insa nu prea am reusit sa ma lamuresc! Multumesc!

Chowpersa, Kid, dupa site-ul postat de voi Teodora va avea ochii caprui! E o grea lovitura ... desi asa ii avem si eu si sotul meu ... caci speram sa aiba ochii albastri ca ai socrului meu (pana pe la 2 luni cand inca pareau albastri) sau verzi ca ai mamei mele (inca mai speram insa par sa se inchida!!!). Andrada, mi-ai mai dat o speranta. Nici eu nu cred ca Antonio poate avea ochii caprui!
Ah ... si Sobi ma incurajeaza!

Carrie, multumesc! Am reusit!

Androix, multumesc! Asa patesc si eu cu Teodora! E foarte agitata si manaca tot mai putin ...mi se pare mie. De exemplu astazi a supt bine in cursul diminetii ... am considerat ca nu-i trebuie completare ... A dormit de la 10.30 la 11.15, apoi de la 14 la 16 (dar pe pieptul meu asa ca m-am intins si eu in pat si am dormit putin) apoi ne-am pregatit de iesire si in timpul asta a baut cu biberonul 60ml lapte humana si dupa vreo 20 de minute (afara in parc) inca 40ml lapte de la mine ... l-am muls caci imi plesnea un san. Afara a adormit in carut (ceea ce se intampla mai rar in ultima vreme) de pe la 18.30 la 20. Seara inainte sa adoarma mi-a molfait sanii putin si nu i-a mai trebuit mancarica. A adormit asa pe la 22.30! Noaptea ii dau doar san!
Am vazut si filmuletul ... ce copii frumosi are mama. Fetele noastre au cercelusi la fel.

Elya, la multe lunisoare lui Victor Stefan!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Multumesc fetelor pt incurajare! O sa continui sa alaptez atata timp cat o sa am lapte, sper cat mai mult!

Motannel Nu te baza prea mult pe acel test! Juniorului meu i-au iesit gri si chiar ma indoiesc ca asa va fi. Si eu speram sa ii aiba albastri, ca ai lu barbata-miu, dar deja au trecut prin stadiul asta si mie mi se pare ca se caprunesc, ca ai mei. Asta e... Macar o sa zic si eu ca a luat si ceva de la mine, ca in rest e leit tati.

carrie Sotul tau e motociclist?

elya Si eu am incercat sa-l ridic pe junior. Cand are chef isi tine cat de cat capul, cand nu, isi ridica umerii si isi lasa capul pe spate.

Si juniorul meu se intoarce de pe spate pe burta de o saptamana, doar ca pana azi ii ramanea mana sub el; astazi a reusit o intoarcere completa. La intorsul inapoi de pe burta pe spate mai trebuie sa exerseze .
Noi am fost azi pana la munte, iar juniorul a fost cam marait, in sensul ca nu a vrut sa stea in carut ci in brate, sa admire peisajul.
A avut si cea mai lunga repriza de somn de pana acum, de 6 ore!
De obicei se trezeste de 2 ori pe noapte sa manance, ii dau doar san noaptea si e bine ca papa repede si adoarme la loc, mai nou doarme in patutul lui.

Stie cineva cat timp dupa terminarea post natalului se poate depune dosarul pt cic? Auzisem de 15 zile, dar nu stiu sigur daca sunt lucratoare sau calendaristice.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

buna fetelor!Ier amfacut si noi botezul.Pentru mine a fost un chin!Am nimerit un pupa care a tinut slujba de 1 ora jumatate,in care stefanel a URLAT intr-una de ti se rupea sufletul.Nici un l-a bagat in seana ca asa trebuie sa urle copii.Era vanat si la un moment dat nici nu mai putea sa respire de cat urlase!Nu a tacut nici un minut pe tot parcursul slujbei.Cand l-a bagat in apa l-a bagat pana la fund iar ultima oara nici nu mai respira.Pentru mine au fost momente de cosmar.Poate ziceti ca sunt nebuna insa nu pot descrie tot ce am simtit.Bine ca el a uitata si am scapat.Poze promit sa va arat cand ni le aduce.V-a pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Motanel, laptele e mai subtire la inceput, ca sa-i astampere setea lui bb, apoi din ce in ce mai gros.Nu trebuie sa te temi ca e putin, bb e mult mai eficient decat pompa. Eu iti spun din experienta, ca pana acum vreo 2-3 spt la fel mi s-a parut ca nu mai vrea Cip sa suga si ma mulgeam- scoteam cu chiu cu vai 100ml din ambii sani...pana intr-o zi cand am spus gata! trebuie sa suga! N-a vrut din prima, si acum mai face figuri, mai ales la sanul drept, dar pana la urma tot mananca. Daca nu vrea din prima il mai las cateva minute si apoi sa-l vezi pe el ce cauta sanul!

Kid, eu am terminat postnatalul pe 2 iulie si mi-am depus dosarul pe la sfarsitul lunii, n-am inteles insa de ce m-au bagat in CIC obligat-fortat de pe 3 iulie, cand eu voiam de pe 1 septembrie...Eu lucrez in invatamant si oricum iulie si august sunt luni de concediu...

Doxinu, si pe-al meu l-a bagat in apa cu totul, dar statea in picioare ca s-a incordat si n-a fost chip sa-l faca parintele sa se relaxeze...

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Vas, multumesc mult, sunt curioasa daca am facut bine. Am revenit....n-am facut bine. Tot nu stiu unde scriu cuvantul si din pacate nu ma pot uita decat o singura data si apoi internet explorerul imi spune ca a gasit nu stiu ce problema si se inchide automat. Poti sa-mi scrii cu pauze ?

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
http://forum.desprecopii.com/forum/http://community.webshots.com/user/dicrstea?vhost=community

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">http://www.helpsonia.com/povestea-sonieiAjutati-o pe Sonia !/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Sobi - si mie mi-a crescut piciorul cu un numar, sau s-a latit si nu am avut picioare umflate in timpul sarcinii.

Felicit bebelusii care au reusit intorsul

de Mario Dominic 15.05.2007

www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by elya

Buna.Va multumesc pentru primire! sunteti tare dragute!
legat de mancare, pana in prezent a mancat san+completare. cateodata mai multa completare...dupa cheful lui de a suge..de maine as vrea sa incep sa-i dau suculet. si as incepe cu cel de morcov.dar nu prea stiu cum se face. maine ii dau o lingurita. luni ii dau tot asa? si pana cand ii dau numai morcov? stiu ca Andrada a inceput tot cu morcov. zi-mi te rog cum ai facut tu sau oricine altcineva care a inceput cu suculet. as intreba-o pe doctorita lui, dar ea mi-a zis sa-i dau numai lapte pana la 6 luni, ori peste sfatul asta eu trec...mi se pare prea tarziu, mai ales ca e alimentat mixt.
cred ca m-am intins cam mult.
inca o intrebare: copilasii vostri, mai ales cei de aceeasi varsta cu Victoras, cand stau pe spate si-i tragi de manute se ridica,isi trag capul in sus? pentru ca al meu asa facea pana nu demult. acum daca vreau sa-l apuc de manute, isi lasa capul pe spate, se impinge in picioare si se ridica de burtica, ca si cand ar face podul. si am citit in Capraru ca de la varsta asta ar trebui s aaiba reflexul asta de ridicare cand ii apuci de manute. sper sa nu fie vreo problema!
Pt Mica: frumos filmuletul, mi-au dat lacrimile cand l-am vazut!
Hai va pup si mai scriu cand ma lasa Victoras!
Elya

Victoras!!! Sa fii sanatos!
Elya Ana mea pana acum o saptamana si ceva facea numai cum spui tu cand o trageam de manute: lasa capul pe spate si ridica funduletul. Acum isi ridica foarte bine capul, insa doar cand nu ii e lene. Daca e adormita, face la fel, ridica fundul. Eu zic ca nu ai de ce sa te alarmezi, mai ales daca spui ca a facut de cateva ori asa. Fiecare copil are ritmul sau de dezvoltare. A mea, de exemplu, nu se rostogoleste. A facut-o de 3 ori la rand in aceeasi zi, de pe burtica pe spate, si gata. De atunci nu a mai dat semne ca ar vrea sa se rostogoleasca. Dar eu nu imi fac asa mari probleme. Ma gandesc ca o va face atunci cand e pregatita.
Despre diversificare, noua ne-a recomandat doctorita sa incepem cu suc de mar: mi-a spus 3 zile suc - progresiv, o lingurita, 2, 3 - dupa care urmatoarele zile din saptamana suculetul si cu pulpa - cate 2 lingurite, 4. In urmatoarea saptamana mi-a spus sa ii dau supita si a treia saptamana iaurt. Dar dupa cum am citit aici, sunt foarte multe variante la diversificare.

Manu de Poohy!!

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by mihamora

Sobi - si mie mi-a crescut piciorul cu un numar, sau s-a latit si nu am avut picioare umflate in timpul sarcinii.

Felicit bebelusii care au reusit intorsul

de Mario Dominic 15.05.2007

www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Da, mie mi-a crescut si la Filip si la Georgia si oricum purtam 40, acum cred ca bat frumos spre 42

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput