*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Montannel, in legatura cu minutele, gandeste-te ca ei au crescut acum si nu mai e cine stie ce suptul asta: il dau gata in cateva minute. Georgia in maxim 5 minute termina ambii sani. De vreo luna ii dau pe amandoi ca nu-i mai ajunge unul si numai noaptea se satura cu unul singur ca atunci sunt si mai plini.
Iar in legatura cu agitatia s-ar putea sa fie din cazua ca nu curge din prima asa de tare. Georgia e foarte suparata si uneori ne chinuim si noi cate un minut pana vine laptele, si ea la fel da din maini, imi da cu picioarele in burta, ma apuca de sfarc si ma trage de el intorcandu-si capul, apoi intr-un final cand ma albastresc de durere ii da drumul si apoi il apuca iar. Dar se linisteste instantaneu cand simt laptele ca vine. Suge bine cat este si apoi iar incepe circul in caz ca nu se satura si trece la numarul 2. Nu stiu incearca sa faci ceva sa te masezi inainte de supt sau sa tragi putin cu pompa.

Ginaaa, e baietel puiutul tau? Daca nu ma insel tu aveai doua fetite. Ce frumos, sa va traiasca toti, sa fiti sanatosi si fericiti!

Linkul dat de Chowpersa, pe care l-am primit si eu de la Kid este L U M E A P I T I C I L O R cu www-ul de rigoare, cu litere mici, fara spatii, cu punct ro si cu /?aid=152 la sfarsit sunt curioasa daca il ia. A scris si Kid, dar nu mai sterg
Oricum rezultatul la noi este caprui deschis ceea ce nu cred pana nu vad. Am remarcat ca in zilele fara soare are ochii albastri albastri inchis, iar daca e soare bat in verde.

Chowpersa, nici vorba de jumatate de indemnizatie. Sunt cele 2 milioane alocatia lui bb pana la 2 ani si 1 mil. stimulent ca te-ai intors la munca inainte de 2 ani. Niciodata nu s-a dat jumatate de indemnizatie.

Si Georgia s-a intors de pe spate pe burta. Prima data a facut-o la soacra-mea pe 25 aug. dar am zis ca a ajutat-o o mare gaura pe care o are in pat, ca e mai vechi asa, si am zis ca a tras-o la vale. Dar a reusit a doua oara ieri, acasa, intr-un pat drept
Fetelor, de acum trebuie multa grija cu puii nostri, pe unde ii lasam fie si numai pentru cateva secunde. In timp isi vor perfectiona tehnica si o sa se intoarca imediat. Eu cel putin va trebui sa schimb multe din obiceiurile formate pana acum.

Am uitat: Felicitari Mica, pentru intors! Si ma duc in urma sa cut filmuletul sa-l va si eu

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Andrada,Rares vomita ori de cate ori ma apuca pe mine diversificarea.Facem 4 luni pe 7 sept.Nu cred ca e prea devreme!ieri si azi i-am dat pulpa de mar diluata cu laptele meu (ieri)iar azi m-am gandit sa-i reduc din pulpa si sa pun o picatura de cereale de orez.Nu s-a strambat dar a vomitat la urmatoarele 2 mese in stilul lui.
Ce sa fac ?Ca laptele meu nu mai e cat a fost si am obsesia sa nu-i dau lapte praf!As fi vrut sa -i dau 2 mese :la 10 si la 14 altceva decat lapte
Maine am sa incerc sa folosesc doar zeama marului si sa pun cereale ceva mai multe pana ajung la consistenta unui iaurt.
CIAR NU STIU CE SA-I DAU SA ACCEPTE!
Nu vreau sa-l insor nediversificat

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Androix, am facut si eu testul cu culoarea ochilor... A iesit CAPRUI INCHIS!!! Oare sa fie posibil din albastru care e acum sa devina MARO INCHIS???

Carstea, daca nu vrea ceva, vezi ca nu-i prieste, nu-i mai da... incearca ceva nou... pana acum cu ce n-a mers???

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

MIca sa nu te superi ca am luat ideea cu filmuletul dar tare imi place, lucrez intens ca luni vrem si noi surpriza, alaturi de un tort inimioara si o macheta superba de motocicleta, ca si asa isi doreste mult si cam asta va primi deocamdata
i-a placut la tati al vostru?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mica, am vazut filmuletul, foarte frumos!

Am uitat sa va zic, am facut si eu mai demult un filmulet. www.onetruemedia.com/my_shared?z=1b52a68ea25bd401abe38a&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aici

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

ANDRADA, i-am dat mar si cred ca ,desi ii place nu-i prieste.

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

carrie cum sa ma supar? Chiar te rog sa faci ca o sa se bucure tare. Noua ne-au dat lacrimile la amandoi cand l-am vazut dimineata impreuna. Si l-a postat deja pe youtube.

Multumesc androix.

ralucami mai pune poze cu Maria sa mai vedem si noi.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Sa vad daca merge filmuletul de mai jos.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elya spune:

Buna.Va multumesc pentru primire! sunteti tare dragute!
Mai vreau sa-i multumesc inca o data Laviniei pt informatie.Am vb cu Cerasela si urmeaza s-o mai sun peste o sapt. sa vedem daca reuseste sa ajunga in zona mea.
Cred ca ar trebui sa ne prezentam si noi...eu sunt elya, baietelul meu e Victor-Stefan si s-a nascut pe 2 mai 2007. Adica maine face 4 luni.Nici nu stiu ce ar trebui sa mai spun despre noi..pana la urma o sa ne cunoastem cu timpul, nu?
legat de mancare, pana in prezent a mancat san+completare. cateodata mai multa completare...dupa cheful lui de a suge..de maine as vrea sa incep sa-i dau suculet. si as incepe cu cel de morcov.dar nu prea stiu cum se face. maine ii dau o lingurita. luni ii dau tot asa? si pana cand ii dau numai morcov? stiu ca Andrada a inceput tot cu morcov. zi-mi te rog cum ai facut tu sau oricine altcineva care a inceput cu suculet. as intreba-o pe doctorita lui, dar ea mi-a zis sa-i dau numai lapte pana la 6 luni, ori peste sfatul asta eu trec...mi se pare prea tarziu, mai ales ca e alimentat mixt.
cred ca m-am intins cam mult.
inca o intrebare: copilasii vostri, mai ales cei de aceeasi varsta cu Victoras, cand stau pe spate si-i tragi de manute se ridica,isi trag capul in sus? pentru ca al meu asa facea pana nu demult. acum daca vreau sa-l apuc de manute, isi lasa capul pe spate, se impinge in picioare si se ridica de burtica, ca si cand ar face podul. si am citit in Capraru ca de la varsta asta ar trebui s aaiba reflexul asta de ridicare cand ii apuci de manute. sper sa nu fie vreo problema!
Pt Mica: frumos filmuletul, mi-au dat lacrimile cand l-am vazut!
Hai va pup si mai scriu cand ma lasa Victoras!

Elya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

am facut si eu testul, mi-a iesit ALBASTRU INCHIS! de unde pana unde nu stiu ca inca de la nastere a avut ochii maron si acum s-au facut aproape negrii. bine, nu ma intelegeti gresit ca mi-ar placea sa-i aiba albastrii dar ma indoiesc profund.

ralucami, bafta multa la prezentare iti tin pumnii sa iasa bine... am citit si eu blog-ul fratelui tau, tare fain povesteste.

mica si androix - faine filmuletele! imi pare rau ca nu mi-am pastrat si eu testul de sarcina

am tot umblat zilele astea dupa pantofi / sandale ocazie cu care am descoperit ca mi-a crescut nr de la picior de la 37-38 la 39; si parca s-a latit. serios. cred ca din cauza ca am avut picioarele umflate toata sarcina!

ieri i-am dat prima oara suzeta pentru ca sugea tot ce prindea: pe mine de umar, degetul mare, doua degetele mici, tot pumnul, si chiar manuta cu manusa pe ea. nu prea sunt de acord cu suzeta, dar lui se pare ca ii place.

Mergi la inceput