*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)
Raspunsuri - Pagina 14
vas spune:
ma bag si eu repede ca am timp 10 minute sa va scriu.
Mica, sunteti superbe amandoua. O sa se bucure tati, pun pariu ca o sa-i dea lacrimile dupa vizioanre.
Andrada, cat mi-as dori sa va intalnesc si eu, dar stau asa departe. ce rau imi pare ca am terminat facultatea, ca eram langa voi si eu .
Motanel, am comandat catalogul pe adresa lor de mail. Am gasit-o intr-o revista, daca o vrei, iti fac rost.
Dicirstea, ti-am dat PM.
Carstea, am si eu aceeasi problema. Eliza se trezeste noaptea la fiecare 2 - 3 ore. oare nu se satura??????? Ce sa fac , inainte dormea cate 5 ore legate, acum parca sunt treaza aproape nonnstop, la cat ma trezesc pentru ea. M-am tot gandit sa cumpar formula sa-i dau macar seara, dar imi place atat de mult sa alaptez. Oricum de san tot nu m-as lasa chiar daca ii dau formula. SUNT IN MARE DILEMA.
mai incerc o noapte si vad cum merge. Adevarul e ca nici sanii nu mai sunt la fel de plini ca inainte. Beau o gramada de ceaiuri dar se pare fara efect.
Elteka, te inteleg perfect, totul e aproape identic cu ce mi se intampla mie. Am cantarit-o pe Eliza prin magazine, sotul zice ca e ok, de formula sa nu auda, (acum ca vede ca nu mai doarme la fel parca e mai induplecat dar nu cine stie ce,) iar cu suptul si picioarele pe sus, manutele pe sanuti si zambetul de la final - sunt GROZAVE. Pentru mine sunt cele mai minunate lucruri.
Ella, nu mai trebuie sa explic de ce te inteleg, nu?
Elya, bine ai venit.
Rhoneea, pe unde esti???
Sunt mamica
poze
13.05.2007
ylilimic spune:
Dragi mamici! In primul rand va doresc copii sanatosi si vieti lipsite de griji!
As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.
Cu gandul la puiutii vostrii, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si o viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.
Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot!
kid spune:
quote:
Originally posted by CHOWPERSA
Salut!
Uite aici sa calculati culoarea ochilor la BB-i.
http://reclamailegalala alt site = avertizare/?aid=152
pupici
NOU_POZE BOTEZ
BAIETEL GRASUNEL
CEL MAI IUBIT BARBATEL
POZE ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
Sa mai incerc si eu o data sa vad daca merge:
www.l u m e a p i t i c i l o r.ro/?aid=152
Linkul corect este fara spatii.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
moberi spune:
Salutare mamicute!
Ella esti sigura de treaba cu concediile medicalke?
nu de alta dar la noi la servici cam toATE mamicile asa au procedat:dupa cele 126 de zile si-au luat concediu medical cam 1 luna si nu a fost nici o problema, nici la la resurse umane si nici la casa de asigurari.S-au platit normal toate concediile stiu sigur deci nu din auzite.Chiar asa m-au sfatuit sa procedez si eu daca vreau sa mai stau acasa cu bebele, sa nu imi fac intrare in cic sau concediu fara plata , ci sa imi iau concediu medical.Eu ma gandeam ca eventual dupa cele 126 de zile imi mai iau cateva zile de concediu de odihna ca mai am dupa care vreo doua saptamani de medical.Trebuie sa citesc si eu ordonanta.O ai cumva salvata pe undeva?
Multumesc.
poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)
CHOWPERSA spune:
ASA E.
dar ma suparasem si nu l-am mai scris.
NOU_POZE BOTEZ
BAIETEL GRASUNEL
CEL MAI IUBIT BARBATEL
CHOWPERSA spune:
Mai este valabila partea in care se specifica , ca intoarcerea la locul de munca inainte de 2 ani se plateste cu jumatate din indemnizatia pt. cresterea copilului? Stie cineva?
NOU_POZE BOTEZ
BAIETEL GRASUNEL
CEL MAI IUBIT BARBATEL
ralucami spune:
Un salut rapid si din partea mea! ( am prins un moment de respiro: sotulica are ore de golf acum si Maria doarme!)
Mi-as dori mult de tot sa vin si eu la intalnirea de pe 6 sep din Bucuresti! Chiar va invidiez putin ca o sa reusiti ca va cunoasteti si live, nu doar prin intermediul mesajelor.
Petit_ange fetitele noastre am vazut ca au cam acelasi grafic de crestere. Stiu ca la un moment dat era in "grupul delicatelor" si puiuta luiPauly ( btw, ce mai faci mamica frumoasa?). Eu m-am obisnuit cu ideea ca Maria e mai micuta decat alti copilasi de varsta ei. Sau poate ca o sa recupereze mai tarziu.... cine stie?!? Oricum, cat e sanatoasa chiar nu ma ingrijorez deloc.
Elteka ma bucur ca ai mai scris! Imi dau seama cat esti de ocupata acum, inainte de plecare. Ati gasit pana la urma o companie rezonabila ca pret prin care sa va trimiteti pachetele? Sau apelati pana la urma la clasica posta japoneza?
In Okinawa e tare tare frumos, dar ai grija in perioada asta a anului ca e jale prin apele oceanului. E PLIN de habu kurage /jellyfish! Si te ustura de mori daca te atingi de vietatile astea( am patit-o intr-o vara si am crezut ca lesin de durere) Intr-unul din anii trecuti chiar a fost invazie de asa ceva si se anunta pe la TV, se puneau pancarte pe plaja.
Prezentarea despre Romania am fixat-o pe 13 septembrie. Alaltaieri (pe 30 ) am participat la o expunere a unei englezoaice si mi s-a parut tare interesant. A fost super aglomerat, la un moment dat nu reusisem sa ma sincronizez cu fratelo ca el era inca la cursurile de japoneza , si Maria incepuse sa dea semne de trezire /plictiseala, si pe mine ma dureau bratele de cat o tinusem in brate . dar per total a fost foarte fain. Am invatat o reteta de guacamole bestiala ( desi englezoaica jura cu mana pe cravata de pionier ca e "british cuisine", am vazut pe wikipedia ca e reteta mai degraba mexicana/ spaniola)
Eu fac brainstorming cu frate-meu zilele astea ca trebuie pana pe 6 sept sa prezentam in linii mari organizatorilor ceea ce vom expune. Pana la urma am zis ca le vom prezenta la romanian dishes reteta de papanasi , dar nu am gasit nimic despre "istoria" lor si chestia asta ma sacaie.
Maria vad ca si-a facut un program de somn ( adoarme seara - intre 11 si 1- si se trezeste in jur de 9-10 dimineata!!). Se mai trezeste in jur de 4 si 7 dimineata ca sa suga, dar e pe jumatate adormita si nu am probleme cu ea. In schimb in timpul zilei e foarte activa, trebuie sa ma ocup 100% doar de ea. Nu credeam ca ma poate solicita atat de mult!! Am momente cand chiar ma simt vlaguita, dar imi creste inima de bucurie cand o vad ca rade cu gura pana la urechi sau gangureste .
Vad ca se vorbeste mult de diversificare. Eu o sa o aman cat pot de mult, mai ales ca pana acum am reusit sa o alaptez exclusiv pe Maria. Ca si tine Elteka , ma gandeam sa incepem undeva prin decembrie.
Eu anul viitor o voi duce pt o perioada pe Maria la mama, si chiar ma regaseam pe undeva prin mesajele voastre, in care spuneati ca va e dor de puiuti. Mama s-a oferit si acum in decembrie sa vina la noi si sa aiba grija de Maria ( noi ne facem planuri sa mergem in NY si Bora-Bora in preajma sarbatorilor de iarna), dar nu vreau sa o obosesc cu asemenea drum , plus ca m-as simti prost ca eu sa ma distrez si mama sa aiba grija de copila.
LA MULTE LUNISOARE pt cei trei puiuti de Elteka, de Didi si Monytza!! Sa cresteti mari si frumosi!!
Andrada multa sanatate lui Antonio si recuparere rapida! Ma doare sufletul cand aud de puiuti bolnavi!
ramona7 spune:
chowpersa, Mie mi s-a spus la Protectia copilului sect 5 ca se plateste 1 mil lei vechi in plus la salariu pana cand copilul implineste 2 ani si atat, daca te intorci la lucru inainte de 2 ani.
Jurnalul lui Razvan
SALVATI O INIMIOARA
carstea spune:
Unde sunteti fetelor?Nu vedeti ce vreme e afara?Asta-i vreme de numarat bani si de facut copii : si copii ii aveti asa ca lasati banii si veniti pe DC.
POZE rares(7 mai 2007)
carrie spune:
ramona asa e, 1 mil se da.
Mottanel intri pe www.quelle.com.ro si dupa ce iti alegi un produs de exemplu apesi pe "in cosul de cumparaturi" apoi continui si cand ai terminat apesi pe "la casa" apoi urmezi pasii ceruti de ei:datele personale etc.ma intreaba-ma daca nu merge.
gecile de copii sunt chiar ok calitativ
Mihamora nu am reusit:(
Elteka mergi la munca din octombrie?unde, in Romania?
Ella ajuta-ma sa-mi zici cum sa recuperez banii de la La redoutte?nu-s multi da ma inerveaza sa li-i las!
si noi avem probleme cu suptul...mi-a scazut drastic laptele , d-soara suge si se enerveaza, io insist, pina la urma suge ce sige si apoi trebe sa-i dau completare.dar nu ma las!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia