*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Androix, si eu obisnuiam sa o alaptez pe Teodora culcate pe pat una langa alta! Insa a devenit atat de agitata incat trebuie s-o iau in brate ca sa-i imobilizez mainile, altfel se zgarie ingrozitor pe fata oricat de scurte ii sunt unghiile. Apoi vrea leganata si cantat ca sa adoarma. Si nu mai suge cu pofta de altadata. Si nici prea multe minute! Ceai i-am mai dat si astazi , insa dupa 2 zile in care nu a baut niciun strop!

Vas, vreau si eu catalogul lor, insa nu am reusit sa-l comand. Mi-l arata in cos ... mai departe ....?

Ckristina, multumesc ... nu stiam de TCM ca au produse din catalog. Voi vedea.

Doxinu, dar ce rotofei ai tu acasa! Si cum ii atrna falcutele ... si ce frumos doarme el cu mainile sub cap ... ca un om mare! Ce frumos s-a dezvoltat! Sa-ti traiasca!

Carrie, poate ma inveti si pe mine sa comand, te rog!

Mica, filmuletul merge direct la suflet!!! Sa-ti traiasca sotul!

Ionice, Teodora e inscrisa la doctorita Dorin. Cabinetul de pe b-dul Ana Ipatescu! Tu la cine mergi?? Antonia a fost tare cocheta la botez!

Elya, bine ai venit! Sa-ti traiasca bebe Victor Stefan!

La multi ani!!!
MARIA ANTONIA, DAVID GABRIEL SI ELIAS

Despre laptele matern ... eu chiar zilele astea ma lupt din rasputeri sa nu-l pierd. I-am introdus Teodorei si Humana ... il bea si nu prea ... dar e rau tare, nici eu nu l-as bea ... parca si mirosul e urat. Insa dr. a zis ca nu exista lapte de mama rau, si ca macar pentru imunizare sa-i dau chiar daca ii completez masa si cu lapte praf!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Monytza, DidiAlex - pupici la micutzi si mamici, am facut si noi 3 luni, u-huu!

Vas, Ckristina, Madi, Petit_ange,
multumim frumos de urari, crestem si noi mari!

Kid,
te sustin si eu si te incurajez ! Pe la carticele astea pe care le-am studiat, am cetit de multe probleme, dar nicaieri ca laptele de mama n-ar fi bun, dimpotriva. Al meu sot nu m-a lasat sa cumpar formula (asa ca n-am in casa, deci trebuie sa pun copilul la san orice ar fi) si nici cantar (concluzia lui e ca Elias e foarte bine, deci continuam). O sa vad rezultatul saptamana asta, la controlul de 3 luni (noi n-am facut decat control la o luna si va fi acum la 3, si l-am cantarit o data la 2 luni intr-un magazin, in rest n-am idee). Sincer, eu l-as alapta numai de placere...al meu a inceput sa preseze cu degetzelele pe san si sta cu picioarele catzarate pe mine...de multe ori se uita in ochii mei, ghidus...iar cand termina de mancat, isi trage capul la o parte si imi trage un zambet din ala pana la urechi...ma topesc . Curaj si fa ceea ce simti!

Ella,
superbe poze! In special Maldivele! Uite cum am luat-o razna uitandu-ma la ele si am cumparat pe loc un pachet turistic de mers in Okinawa...dar mi-ai facut asa pofta cu apele albastre! Abia astept!

Motannel, Mica, Poohy
ce frumoase sunt papusile voastre, tot ma uit sa vad ce mai puneti! Vorba lui Didialex, vreu si iooo!

Paflo,
sa stii ca nici eu nu ma tin de exercitii, dar cat am facut am vazut rezultatele un pic mai tarziu. Sa-ti fie de bine! Pupici la dulcica ta!

Mihamora,
poza cu plictiseala e fantastica! Tundeti-va si voi si trimiteti-ne de-o peruca

Ralucami,
salutari fratelui, i-am citit blogul. Cum a iesit prezentarea? Noi impachetam...impachetam...

Ninutza,
henna e o vopsea de par din plante, o gasesti in toate drugstore-urile mai acatarii. Pe vremuri in Romania era doar un praf care te facea rosu-rosu si trebuia sa stai o noapte, dar aici in JP au o groaza de forme, de toate culorile si lichid, cu aplicator si actiune rapida, ca orice vopsea. Face foarte bine la par, il indeseste si ii da luciu!

Pepsica,
ti-am vazut pozicile de la nunta...si de la piscina...

Pitica,
foarte frumoasa ai fost la botez! Si copii tai sunt minunati, ti-am mai spus, si seamana asa bine cu tine amandoi!!!

Miniuta,
eu tot Cutiuta muzicala o am. Unul din volume e cantat de Narcisa Suciu, cantece de leagan foarte lente, gen atmosfera de Craciun. Pe ala nu ti-l recomand, ca pe mine ma face sa plang de fiecare data...mi se face dor de tara, de limba romaneasca, de prieteni...

Carrie,
mai nou Elias sta in carucior, se uita prin copaci. cateodata tot mai imi face figura, ca vrea in brate si urla, asa ca ma chinui cu el la subtioara (el continua sa planga, fiindca nu ii place pozitia) si cu o mana imping carucior. Apoi obosesc, il pun carucior, el iar plange tare, iar il iau...si tot asa pana acasa. Ieri a plouat si mi-au pus japonicile o umbrela peste carucior...a stat sub ea chitic, vreo jumatate de ora pana am ajuns acasa a studiat la spite Succes cu serviciul

Dolofanel doarme de la 21-22 pana la 11-12, cu pauza de masa (la 3 si la 7, dar in somn, rapid, in 5 minute sforaie la loc. Eu nu aprind lumina deloc, am totul pregatit langa mine. Nu vorbesc cu el si nici nu-l schimb (de altfel, ca Maya, peste noapte nu face pipi, incepe doar dupa primul supt). Dupa suptul de la 7 dimineata il tin la noi in pat.

Peste zi mai doarme fie 14-16 si 18-19.30, fie 14-18 legate (practic, tot la 2 ore incetinim ritmul activitatilor si el devine somnoros)... Insa noi tot ne plangem ca am vrea sa doarma mai mult, sa stam si noi la computere

Noi o sa incepem diversificarea de Mos Nicolae (daca nu da copilul semne mai devreme ca nu se mai satura), dar ne-am inarmat deja cu carti si carticele cu retete care mai de care mai gustoase. Intreba cineva cu ce sa inceapa, ca fiecare spune de altceva...ca sa mai adaugam o opinie : un doctor japonez ne-a recomandat banana facuta piure si amestecata cu lapte de mama, motivul fiind faptul ca banana are cel mai apropiat gust de laptele de mama, asa ca bebe va aprecia noua textura si nu va respinge hrana solida. Mai vedem pana atunci

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ella, Motannel,
am postat in acelasi timp!

Ella,
te cred ca esti trista ...Am de facut o deplasare pentru servici, iar maica-mea a zis ca-l tine ea. Insa m-a apucat asa o chestie de mi-au dat lacrimile la telefon pe cand faceam planurile, asa ca m-am hotarat sa-l iau cu mine, indiferent cat de greu imi e...Iar dupa ce am citit mesajul tau, am fugit repede in dormitor sa-l pup! (si i-am picurat o lacrima pe fata). Sper sa iti revii din oboseala curand. Succes la servici (si mie mi-e dor, o sa incep cu jumatate de norma din octombrie, abia astept sa stau la birou, sa-mi pun camasi si sa beau o cafea cu colegii - si pe urma sa alerg acasa la baietii mei )

Motannel,
multumim frumos de urari!

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mica, ff frumos filmuletul!

kid, ma alatur si eu fetelor si sustinere cu alaptatul, si buna idee sa schimbi medicul

elteka, sa-ti traiasca piticul, la multe lunisoare! mda, intre pozele cu piscina si cele de la nunta nu sint decit 9 ani distanta si 30 kg....in plus bineinteles....le-am pus asa sa-mi amintesc cit de slaba si mumoasa eram....

didi, nu stiu daca o sa vezi, da la multe lunisoare lui david!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Mica - am vazut si eu filmuletul!Este foarte frumos si nu ma rusinez sa marturisesc faptul ca, mi-au dat lacrimile cand am vazut imaginile acelea speciale de la spital in care micuta voastra comoara a venit pe lume.
Felicitari si LA MULTI ANI FERICITI TATICULUI SARBATORIT!

Poze - Recente & David Benyamin 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza!!!

Repet intrebarea cu INTALNEALA ... cred ca o sa va stresez la greu zilele astea ... dar asa poate vede toata lumea

Asadar, pana acum pe langa fetele care au zis ca vin oriunde (Mica, Liviana, Ella, Pitica... mai era cineva si am uitat???), avem:

-2 voturi pt TINERETULUI (eu si Carstea);
-1 vot pt Herastrau (FloreRoman... De KAY stiti ceva? Ea poate veni cu Sosonica?)...

In legatura cu ora, propun sa fie in jur de 17:00-17:30, ce ziceti?

PS: Tot uit mereu sa zic ca am vazut pozele de la NUNTA Pepsi!!! Esti superba! Atunci erai o mireasa fericita, acum esti o mamica fericita la patrat, deci AVANTAJ net superior pt. acum!!!
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

andrada pentru mine e ok ora.

ella te inteleg perfect. Eu nu pot sa stau nici o secunda fara Maya, mi se face instant dor de ea. O visez in fiecare noapte .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Multumesc frumos fetelor pentru urari. ginutza pentru tine un pupic special de abia astept sa aud vestea cea mare...AI NASCUT UN BAIETEL FRUMOS SI SANATOS.

Maya s-a intors ieri de pe spate pe burta .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Salut!
Uite aici sa calculati culoarea ochilor la BB-i.
http://reclamailegalala alt site = avertizare/?aid=152

pupici

NOU_POZE BOTEZ

BAIETEL GRASUNEL
CEL MAI IUBIT BARBATEL

POZE ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

HOPA.......SE PARE CA DACA VREAU SA PUN UN SITE DIN ROMANIA SE CONSIDERA AUTOMAT RECLAMA ILEGALA.Asa ca fetelor nu am cum sa postez adresa.Imi pare rau.

NOU_POZE BOTEZ

BAIETEL GRASUNEL
CEL MAI IUBIT BARBATEL

POZE ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput