*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

KID, nu e motociclist desi tare ar vrea da io-s terifiata de idee.ne plac motociclistii asa in general si daca is si rockeri si mai fain

fetelor cred ca fie-mea cea mare e hiperactiva, pur si simplu imi face nervii prastie de cateva zile, atata energie are si atatea prostii face

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Buna!
Motannel:Noi mergem la Dr.Ignatescu.Eu ne-a monitorizat de la inceput si pana acuma...sunt multumita.Si noi am avut oarece probleme cu greutatea, dar am hotarat sa nu o mai cantaresc asa des si sa o iau mai usor...Nu iantra in panica daca ti se pare ca nu ia...sau nu mananca cum ai vrea tu(iti spune o mamaica care aproape a facut psihoza:))))

Zilele urmatoare incepem si noi cu suculetul de morcovi..abia astept.Dati-misi mie link-ul la acel test pentru culoarea ochilor, va rog...ca noi deja am pus pariuri in legatura cu acest subiect(se vede ca nu suntem singurii:)))

Ioana cu bebik Antonia (05 mai 2007)
http://community.webshots.com/album/560497667NfmbLI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Androix

quote:
Originally posted by mihamora

Sobi - si mie mi-a crescut piciorul cu un numar, sau s-a latit si nu am avut picioare umflate in timpul sarcinii.

Felicit bebelusii care au reusit intorsul

de Mario Dominic 15.05.2007

www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Da, mie mi-a crescut si la Filip si la Georgia si oricum purtam 40, acum cred ca bat frumos spre 42

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mai fetelor, eu m-as fi bucurat daca mi-ar fi crescut, ca port 33.5 - 34!!! macar un 35 sa fi facut si eu, ca va dati seama ca nu imi gasesc niciodata pantofi!

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI Manu si Cezar FLorin.

Asa cum v-am spus si ieri lui tati i-a placut tare filmuletul si l-a postat si pe youtube.
Ieri am petrecut acasa ca cativa prieteni din cauza vremii nasoale din Bucuresti. A trebui sa gatesc cate ceva asa ca am facut broschete, rosii cu mozarella ca aperitive si felul 2 kumpir (cartof copt ci multe toppinguri - porumb, masline, ciupercute cu maioneza, tzatzaiki, ton) si ca desert inghetata.
Aseara ne-am culcat cam tarziu, asa ca azi am dormit toata ziua. Inclusiv Maya.

Pupici.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Androix,apropo de picioare crescute, azi in parc vorbeam cu frate-miu si ii spuneam cum mi-a crescut mie piciorul si sotul mi-a adus 3 perechi de pantofi si o pereche de adidasi acum o luna (marimea veche38) pe care nu ii pot purta ca ma deranjeaza, iar azi am rugat o prietena din Bucuresti sa-mi cumpere o pereche de pantofi de la Zara (39), si il intreb pe frate-miu, ..ce ma fac daca astia imi sunt mari?.., mi-a raspuns: mai faci un copil !
Asa ca, daca or sa-mi fie mari pantofii o sa mai fac un copil, sa-i pot purta

Madi,lasa nu fi suparata, ca o sa-ti creasca data viitoare
de Mario Dominic 15.05.2007

www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Carstea, incearca si cu morcov crud sau fiert... cum vrei... Dar atentie, daca are tendinte la constipatie iti recomand struguri, pere, piersici/nectarine... chetsii care nu constipa... desi fiind alimentat la san mai rar poti numi constipatie faptul ca nu face 2-3 zile

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elya spune:

Va multumim tare mult pentru urari! Si pentru sfaturile legate de cum sa dau suculetul!
azi de ziua lui l-am dus la Mall, bine, mai mult pentru ca am vrut eu sa-mi fac ochelari, dar si ca sa-i iau un cadou ceva si ca sa-l scot in lume. Acolo a stat ce-a stat(in brate, evident), dar dupa ce am ajuns acasa si pana s-a culcat numai a marait si a plans si vroia in brate, si daca il luam in brate nici acolo nu avea stare, se tot foia...o fi fost prea multa galagie pentru el, prea multa lume si l-o fi surmenat?
am zis ca-i dau suc de morcov azi, dar mai aman pana o sa ajung la piata, ca asa am fost sfatuita, sa iau de la tarani ca au mai putine chimicale.
si tot o mamica cu experienta mi-a zis, si am zis sa va zic si eu voua, ca e bine sa incep sa congelez legume...conopida(asta mai trebuie si oparita inainte, restul doar spalate si tocate si puse in pungulite mici, cat s ascoti o data pentru o ciorbita), rosii bine coapte, pastai, dovlecel,ardei gras... de preferat luate de la tarani.
In legatura cu banii pentru CIC: eu am depus dosarul la o luna dupa ce am terminat postnatalul, si au zis ca-mi dau banii din momentul depunerii dosarului, deci am pierdut o luna...pa pa 6 milioane. asa ca cel mai bine este sa depuneti dosarul imediat dupa terminarea postnatalului.
Madi distractie placuta la munte! sa aveti vreme frumoasa. Iar Ana sa fie cuminte. Victoras cand am fost era cam plangacios si m-a terminat de cat l-am carat in brate. Dar fetitele sunt mai cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

buna seara,

tocmai venim de la Boby, am fost sa-l scoatem in parc, i-am facut baita si l-am adormit; e la fel de urlator; seara , de nervi racneste si cu chinuri mari il adormim.
Mi-e mila de fiecare data cand plecam de la el, dar sunt linistita intr-un fel fiindca e pe maini bune, e foarte iubit de bunici.

Acum ma pregatesc pentru prima zi de birou, am lipsit fix 6 luni si mi se pare ca a trecut o vesnicie.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

ANDRADA,de joi vomita in jet la fiecare masa asa ca iar ma las pagubasa.Am incercat deja cu morcov crud si nu-i place.Incerc peste 2 saptamani cu supita dar n-am inteles daca sa-i dau zeama in care au fiert legumele ca cineva zicea ceva de niste nitrati(cred ca -i de rau)

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

ella, of, te inteleg. Bafta multa maine! Si eu o sa ma pregatesc duminica viitoare pentru prima zi de serviciu. Astazi l-am dus la bunici si imi este asa un dor de el. As suna din ora in ora sa intreb ce mai face

Jurnalul lui Razvan

SALVATI O INIMIOARA

Mergi la inceput