LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)
Raspunsuri - Pagina 6
carmenp spune:
la multi ani, tati de uka!
andrea, nastere usoara!
m-am delectat cu pozele vrabiutei, imi place tare mult "pozam"
olivia, scoala o incepem pe 17, peste o saptamina imi aduc cupiii acasa
szivarvany spune:
Buna dimineataaa, cine vine la cafeluta ?
Nu de alta, dar cu cat dorm mai mult, cu atat mi-e mai somn :-)
La multi ani tati de Luca 
Fetele, pe unde sunteti ?
Carmen- deci pe 17 cum te organizezi ? Il duci pe Ionut apoi pe Ilinca ? 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
carmenp spune:
daria, pe ilinca n-o duc de pe 17 la gradi ci mai tirziu probabil undeva spre octombrie pina atunci mai tragem mita de coada;)) o sa stea in iasi o saptamina sau doua cit o internez pe maica`mea pentru analize dupa care vor urma probabil alte doua saptamini la marasesti. probabil, nu`s sigura...
szivarvany spune:
Am inteles. Sanatate mamei tale
Deci pe 17 ai fecior scolar 
Daria &
alice2004 spune:
Neatzaaa !
Copilul meu a reusit sa raceasca, drept pentru care aseara am avut parte de un concert de miorlaieli pe tema "am muuuci" si cerere de "vreau sa suflu nasu" din minut in minut !! Culmea povestii a fost la culcare, cind bineinteles ca nu a putut respira pe nas si a durat o vesnicieeee sa il convingem - si eu si Florin - pe gizmo sa accepte sa ii ounem neshte apa de mare in nas ... fireste ca nu am reusit, Florin a renuntat,intii am facut-o si eu, dar asa de tare m-a stresat cu "am muuuci" ca l-am luat de o aripa si i-am tinut miinile si asa i-am sprayat chestia aia in nas !!!
Urletele de rigoare nu s-au lasat asteptate prea mult, dar in final a reusit sa respire ceva mai bine ... am pus si karvol, dar s-a frichinit toata noaptea ...
Mitz, am notat ideile de baza ... aseara nu am mai avut timp de huburi, dupa cum povesteam mai sus, dar promit ca in uichendu asta notez adresele si ti le trimit ! 
Carmen, succese marete la deschiderea anului scoler !!
Si sanatate multa mamei tale !
Olivia, lasa mama, ca stiu io ca au si americanii partile lor mai putin bune, da parc bengos ca al vostru nu ai sa gasesti inca vreo citeva decenii aici, la noi, si pe cuvint ca nu m-as supara sa avem si noi unu asa ca al vostru, fie si cu praf si neingrijit !!
Mi-a placut ideea cu "sulpiza" (asa ii spune Andrei!) ... sa aiba tati cravate de purtat si lasat mostenire feciorului ! ![]()
Io m-am trezit cu una bucata durere infernala de cap, pe care, vorba lu Roxi, am tratat-o cu un cockteil de medicamente a-la-mine, asa ca acu ma simt ceva mai bine ... ma duc sa vizionez poze de Vrabiuta si revin !
O zi minunata va doresc tuturor !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Fetelor, nu stiu ce sa va mai spun...nu stiu daca e enteroviroza sau o viroza respiratorie supra-infectata...Azi-noapte, colac-peste-pupaza mi-a facut febra - a cedat cu Eferalgan, dar de dimineata a aparut iar, plus vomitaturi din nou dupa ieri se mai linistise si nu a mai avut niciun episod. Dr. mea nu-mi raspundea la telefon asa ca am sunat alta dr. care mi-a spus pina la urma sa ii dau Augmentin... Nu sariti sa dati cu rosii pentru ca realmente sunt disperata, copilul sufera si eu nu stiu ce sa-i fac (poate nu ma intelegeti, dar intrucit copilul meu, cu exceptia marilor probleme de la nastere, a fost un copil foarte rezistent - foarte rar mici raceli cu un pic de muci care au cedat repede si si mai rar 1-2 episoade de diaree care s-au rezolvat cu regim in 1-2 zile...). I-am dat deja dimineata 2,5ml - mi-a spus sa-i dau la 12 ore. Pina la urma m-a sunat inapoi si dr. de familie si mi-a spus ca trece azi sa-l vada pe Stefan...
In plus ziua a inceput cu nu se poate mai prost - peste toate pb. cu Stefan, in drumul de la farmacie inapoi, nu ma intrebati cum, mi-am pierdut cardul bancar (da telefon, blocheaza-l, etc...)...iar cind am ajuns intr-un tirziu la servici am vazut ca mi-am uitat si mobilul acasa...clar, azi nu e ziua mea cea mai buna...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Leeloo - eu va doresc sanatate si da, inteleg dc i-ai dat antibioticul.
Eu i-am dat de cate ori a spus pediatra, ma sperie ingrozitor ideea de febra, deshidratare, etc, Giulia facand parte din categoria vomitaciosilor notorii. Sper ca Stefanut sa fie bine 
Vrabiuta - vazut poziliii, imi pare rau ca nu intri mai des ... 
Alice - sanatate lui Gizmo
. Hahaha, ai maltratat cupilu`? Eu cand am de executat chestii deloc placute, o anunt pe don`soara ca am de facut manevra x si ca daca nu sta, o tin io ... sta cat sta, dar tot la tinut ajungem ... dupa care facem pace 
Daria &
cristalina spune:
Neata!
Gabi, nu da nimeni cu rosii. Tu stii ce e mai bine.
Sanatate maxima va urez si sa nu mai ai zile din astea!
Olivia, eu nu am intrat in CIC deloc (bani sunt asa de putini ca nici nu am luat alternativa in considerare).
Mai am concediul de odihna pe anul asta si vreau sa raman acasa pana merge Maria la gradinita. Oricum ma cam duc zilnic cate o ora la servici. Pe 15 septembrie trebuie sa inchei un proiect si sa-l predau, alt proiect pe care l-am depus anul asta se pare ca o sa fie finantat asa ca trebe sa ma pregatesc serios, mai am un proiect in derulare la care trebuie adunate datele...Si sa vreau si nu pot sa-mi permit sa stau acasa (oricum as face munca pentru ca rezultatele trebuie raportate la minister cu sau fara CIC).
Hai ca ma intinsei, scuze..:)
Andrea, ce a zburat timpul... O nastere usoara iti doresc si refacere rapida, sanatate maxima lui bebe!
Tinem pampoanele aproape...:)
Hai ca ma apucara nostalgiile...:)))
Mitzule, parca ieri povesteai de nasterea Marei in 10 minute...:)))
Vrabiuta, bine ai revenit, bronzata si relaxata...:)))
Felicia, noi avem o broasca...Ne jucam cu ea, o spalam...E "boasca", mi-o mai da si mie sa ma joc cu ea
...Dar nu e prezenta tot timpul, o avea si ea treaba in alta parte...![]()
Maria se joaca cu o gramada de personaje, cu jucarii imaginare, face chestii imaginare si se invarte prin camera ...E simpatica foc...
Aaa, si are o culoare preferata. Rosu...problema e ca nu toate chestiile de care zice ea ca-s rosii chiar sunt rosii...cred ca e un fel de a spune ca e frumos.
Mai are o chestie, isi construieste sigura propozitiile in cap dupa cum crede ea ca suna mai bine si ies tot felul de chestii sucite...hehehe
Avea inainte (acum i-a mai trecut) obiceiul sa denumeasca singura din capul ei lucrurile...Fratioare ce ma mai chinuiam sa pricep ce anume zice...![]()
Nu am scapat de pampersi la nani, dar daca face in ei de obicei ne spune cand se trezeste. Ieri ne jucam in pat dupa ce s-a trezit...a inceput sa ma bata pe burta si sa zica "mami, ai ghiasa" (am grasa)...Apoi s-a gandit un pic si a zis ca si ea are "ghiasa"...La chilotzei (erau pampersii umflati si atarnau ca burtoiu' meu...![]()
Aaa..si John a zis ca se face doctorita, la cat e de ipohondra. ![]()
Cand o doare ceva zice ca "s-a sticat Ma-i-ia!" Cateodata imi mai zice si sa-i pun baterie (ca atunci cand nu merg jucariile ii spunem ca nu e curent sau ca nu au baterie...E asa simpatica...:))))
Si stie ca mami repara tot...asa ca incepe sa planga "auuu, s-a sticat Ma-i-iaaa"..."Pune mami chema" (crema)
Noi punem crema la orice...Cel mai frumos e cand se mai zgarie la gurita cu cate o coaja de ceva...si deschide gura sa-i pun crema.![]()
Hai ca plecai de la "boasca" si ajunsei la bubele noastre...
Care sunt nenumarate...Zilele trecute a plonjat pe burta pe ciment in fata blocului. A jelit cu vorbe in casa 2 ore de ma intrebau femeile de pe afara dupa aia ce a patit...:)))
Si cateva zile a mers mai cracanata si cocosata..."au...au...au" hehehe
De atunci punem pe bubite si "sare". Ca i-am dat cu pudra ca sa-i treaca repede si asa a zis...ca i-a pus mami sare pe bubite...:)))
Ma duc sa ma pregatesc de plimbarica. O zi frumoasa tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
alice2004 spune:
Gabi, sanatate multa va doresc si eu inca o data !! 
Daria, hehe, daaa, am maltratat copilul (sa zic abuzat ?? ca e la moda acu !
) ... dar alta cale nu am gasit ! Am stat cinshpe minute sa negociem, i-am explicat de enshpe ori ca e bine, ca o sa respire mai bine ... am fost foarte rabdatori amindoi, si eu si florin ... da' nu am avut cu cine ne intelege !
Uneori mai reuseam sa il facem sa accepte, dar aseara nu a vrut neam ! Asa ca dupa ce din cinci in cinci secunde se ridica si ma punea sa ii suflu nasul, dupa ce mi-a spus ca il doare nasul si nu mai poate sufla si dupa un miliard de chitaieli si miorlaituri, l-am luat si i-am aplicat tratamentul shoc, ca ma scosese din minti !!! Asa sint eu, mama rea si neintelegatoare !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Si am uitat sa spun ca am vizionat si pozele Marcelei ... super, ca de obicei !! Si mie imi place aceea cu "pozam" !!
pentru domnisorica frumusica Lia pui !!
Alice si Andrei