LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Da, am vazut intr-o poza cum Stefania isi aliniase papuselele in pat...ce draguta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mey, gagici, mai stie cineva ceva de Lia ciocirlia ???

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io stiu, io stiu :-)
Sunt bine, ea tot singura cu copiii, noroc ca bebelina Andreea este bine, la fel si Danut.
Atata stiu io.
Deci in linii mari ... e bine cu doi copii
Dar poate intra si pe aici ... desi la cat timp liber are ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Hehe, Daria, multumesc !
Ma bucur tare ca sint ok cu totii ... m-as fi mirat sa o gasesc pe Lia cu ceva ajutor de la cineva !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Mai am putintel si plec acasa, dar nu inainte de a-i mai ura o data Oliviei LA MULTI ANI pentru Uka cel nazdravan (si pentru Sorin, de asemenea, aniversare placuta !) si petrecere frumoasa astazi !! Si baidauei, Vivia, daca mai pui poze dalea cu cinestiece parc fabulos, ma-c si caut cutitul de vene ... sa tai ceva pacolo !!!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Alice, comedii (mai ales romantice) si drame, chiar si thriller-uri, da sa nu fie prea de speriat ca nu imi plac si in general cat mai multe filme psihologico-metafizico-sociologice, ca astea imi plac, adica filme din alea care te pun pe ganduri si te fac sa iti pui intrebari. Nu stiu daca te-am lamurit

Andrea, de ce trebuie sa iti induca nasterea? Nu poti astepta declansarea normala? Poate ai spus si n-am vazut eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara!
ne-am intors si noi din concediu, relaxati, bronzati (e primul an in care am stat si eu la plaja ca un om in concediu ). am fost pana la urma in bulgaria, la riu helios bay. avem poze aici:
http://good-times.webshots.com/album/560483774MXumFQ

felicitari si la multi ani tuturor sarbatoritilor!

leloo - noi am trecut de doua ori prin enterocolita virala. este foarte contagioasa, dar fiind de natura virala nu reactioneaza la antibiotic. singurul lucru pe care trebuie sa il faci deocamdata este sa il hidratezi pe stefan si sa astepti sa isi revina. ca sa fii sigura ca nu mai vomita dar este totusi hidratat, vorbeste cu bunicile sa ii dea apa cu glucoza, o lingurita la fiecare 5 min. nu este important sa manance acum, ci sa fie hidratat (rinichii, stii tu). dupa ce isi mai revine poti sa ii dai sa rontaie sticks-uri, asa cum au zis si fetele. pentru informatii pe larg despre rotavirus, te rog sa intri aici: http://www.rotavirusinfo.com/
o sa fac o paranteza: cand lia pui a fost bolnava ne-am internat in spital o noapte (s-a deshidratat in 24h) pentru perfuzii cu glucoza. in spital erau zeci de copii internati pentru aceeasi problema si toti luau antibiotic (erau deja copii care stateau in spital de o saptamana, cu complicatii, carora li se schimbasera antibioticele in speranta ca se vor vindeca). eu am refuzat antibioticul si le-am spus ca o fac pe proprie raspundere si le dau si in scris daca vor. a doua zi dimineata ne-au externat. dupa inca o zi lia deja nu mai avea nici un simptom.

andreea - nastere usoara in 10 min conform standardului!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Alice, spor la aranjat jucariile din sufragerie
Adela, parca dupa cum imi aduc eu aminte doctorul Andreei pleaca in concediu...

Da...si noi am refuzat antibioticul atunci cu boala....dupa 6 zile urate soascra-mea mi-a zis sa-i dau o jumate de pastiluta de scobutil la 6 ore...dupa o zi copilul meu se simtea mai bine:)

pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sarbatoritii mei va multumesc!

Luca azi este agitat nevoie mare...ca deh este ziua lui..ieri am fost sa cumparam ceva simbolic pt tata..nu am gasit nimic care sa ma atraga..dar cum apucasem sa-i spun ca luam cadou pt tata, si ca este secret si ca el o sa-i dea cadou si o sa strige..surprize!...deci desi nu am gasit nimic a trebuit sa iau doua cravate..ca asa stia copilul ca trebuie luat cadou..Evident cum am intrat pe usa...m-a spus ...l-a pus pe tati sa se ascunda si a zis ...Surprise!!!

Despre parc..eram sigura ca asa o sa ziceti! Nu am venit cu detalii ..pt ca v-am asteptat reactia Sa va explic....California este deosebita la capitolul locuri de distractie pentru copii...si nici asta nu este peste tot..ci doar aici unde locuim noi Berkeley, unde este faimoasa universitate...In plus conteaza ce fotografiezi si cum...parcul era atiti de imputit, plinde praf..care se ridica de nu puteai sa respiri...totul parea cam parasit...nefolosit..neingijit..Si uite asa..si-a creeat America un renume...fara sa-l merite..

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gabi, este clar o enteroviroza, deci regim strict (fara lapte!!! si fara multe altele) si rabdare..altceva nu ai ce sa faci..trece in maxim 6 zile...

Adela, rezultatul evaluarii nu-l stim inca. Cert este ca ni s-au recomandat lectii de fonetica. Testul a durat 1.5 ore..si a fost numai in engleza (nu m-au lasat sa -i traduc...asa ca unele le-a gresit pe motiv de limba)...intrebarile au fost dificile dupa parerea mea....daca esti interesata iti pot exemplifica...

Andrea, acasa cu tine...si-n paT!

Felicia, Luca cu gaina vorbea ..si da mai vorbeste cu ea...si are si prieteni imaginari (oameni, animale)...Mai nou de vreao citeva saptamini joaca preferata este cea activa, ne jucam fara jucarii...el face scenarii si noi trebuie sa fim parte din ele..si mama..ce imaginatie are! Inventeaza si cuvinte...Pokon de ex...care nu stim ce este ..dar ceva de rau...pt ca daca-i spui ca este Pokon..se supara ...asa ca i-a invatat pe toti copii...care strica dupa mine dimineata dupa ce-l las pe Luca...bye Pokon!..am ajus de risul copiilor...hi,hi

Cristalina ati scapat de pampersi? Tu nu esti in CIC?
Daria sa fie cu noroc..masina!
Marie azi ai lipsit la raport pe dc!
Carmen pe 15 incepeti?

Mergi la inceput