LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
Deci scoatem pompoane pt duminica ?
M-au luat emotiile
Fetele, la noi plouaaa, e toamnaaa
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
mitzura spune:
Da...si pe la noi ploua si e rece, asa ca m-a luat nostalgia ca vine toamna...
Luca, la multi ani, sa fii sanatos si norocos!!! Olivia si Sorin, sa fie bucuria voastra si de acum incolo!! Cum a fost evaluarea?
Andrea, hai ca ma iau emotiile! O sa vezi ca a doua oara e muuult mai usor! o nastere de 10 minute si un bebelas sanatos!
Alice, nu e graba, cand poti. Mersi mult!
Mara a intrat in zodia ridicatului. o las pe burta sau in fund si se ridica tinandu-se de tot ce prinde. Dupa care cade...Va inchipuiti ca nu mai pot sa o las singura deloc. Are 9 luni...cred ca la 10 merge...
Gabi, cred ca ti-e tare greu...Va pupam pe amandoi si va dorim sanatate! Si eu stiu ca sunt bune sticks-urile. In rest papa de regim. Incearca cu mar copt, banana, paine prajita, daca poate sa manance....
Daria, suna bine vestile despre masinuta! sa vina cat mai repede! Si nu-ti mai fa probleme cu gradinita, patru ore trec atat de repede...Eu am emotii ca va trebui sa si manance si sa doarma acolo, doua activitati sensibile la noi, dar asta e, ca nu ma pot descurca altfel cu amandoi si cu servici.
alice2004 spune:
Ce ziceam io ce repede trece timpul ?! Ca miine merge si Mara la gradi !! Pupici ingerasei mici !! A, si Mitz, sa imi spui daca pfereri anume tip de filme - comedii, drama, thriller, sa stiu ce sa iti recomand !
Mey, vreau si io neshte ploaie ... ca paici in sud arde soarele mama-mama !! Parca vad ca la toamna o sa pling dupa el !
Io tocma ce am primit telefon de acasa ca venira in vizit (in Bucuresti la un control pentru ochi) socrela cu gemenele (hehehe, ca tot ma plingeam ca nu vine la noi des, nah, acu, atentie cu dorintele, ca se mai si implinesc !). Si zice Florin ca sufrageria arata ca Irakul dupa atacul americanilor, e de strins la jucarii o saptamina !!!! Dar distractia e maxima !! Gizmo e fericit si asaltat de fete zilele astea !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Andrea - iti tin pumnii ca totul sa decurga repede si cu bine! Asteptam vestile!!!
Ca sa imi mai treaca amarul m-am uitat pe pozele Oliviei...mare greseala....dar superb parcul si protagonistul, sarbatoritul de azi!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
andrea, pai ce faci, cum ramine cu cele doua zile de odihna?
pako spune:
Andrea, mai e putin...ce zodie va fi?...ca nu le am cu astea...
Vroiam sa va zioc de mult timp...Andreea are niste prieteni imagianari care tot timpul vorbeste cu ei dar preferatul ei e unul Jony(habar n-am de unde a luat numele asta).Mi-am adus aminte sa va zic pentru tocmai a tewrminat de vorbit la telefon cu el.Alta dat nu ma lasa sa inchid usa la bucatarie ca ii las prietenii acolo...asa ca a trebuit sa astept sa-i scoata pe rand din bucatarie facand ture bucatarie-hol...Altadata in masina...ii coboara din masina si le spune sa nu le fie teama ca nu vine nici o masina...e comica.
Olivia, mai vorbeste Luka cu cocosul de pe perete?
subscriu si eu ca al doilea copil e mai cuminte ca primul...acum nu stiu...chiar asa o fi sau suntem noi "mai calite"..
alice2004 spune:
Felicia, o sa fie in zodia fecioarei !!
Tre sa fie tare draguta Andreea asa de ocupata cu prietenii ei ... stii, io mereu m-am intrebat, apropo de filme si alea-alea ... oare chiar sint imaginari sau copiii vad realmente ceva ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Io aveam prieteni imaginari Dar am uitat de ei pe parcurs Vorbeam non-stop cu ei, le povesteam, le ceream parerea :-)
Probabil Andreei ii va trece cand va incepe sa comunice cu bb Liviu
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
pako spune:
Alice si Dosarele X...hehehe...cred ca e doar imaginatie pt.Andreea mea...pentru alt copil poate sa fie si altfel:)
Da,asta nu ma ingrijoreaza...o sa-i treaca...
amironeanu spune:
quote:
Originally posted by carmenp
andrea, pai ce faci, cum ramine cu cele doua zile de odihna?
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...
Stii cum e, scoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ
Nici nu stiu cum este mai bine, duminica, deoarece este de garda si sunt sub "control" sau miercuri sa apuc si eu 2 zile de odihna. Dar cred totusi ca prefer duminica.
Stefi nu are prieteni imaginari, dar nu se poate culca pana nu isi aranjeaza toate papusile si toti ursuleti frumos la nani. Dureaza si cite 15 minute, noi abia asteptam sa o vedem culcata si ea are treaba ...
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare