LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vazut cowgirl Dana..super! ..si peisajele ...superbe! Curtea este a vostra...era multa animatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Cred ca ti-ar sta foarte bine in alb si stiam ca-ti cumparasesi o rochie alba,de asta am spus sa te imbraci in alb.a,si ti-a crescut parul foarte mult,imi place.Sa-l lasi si mai lung.la gradi n-am apucat inca sa fac poze,nici eu n-am uitat ce-am promis.
Epidemie???????oau,nasol.Spor la lucru atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Da,duceam viteii la apa!Curtea nu e a noastra.Eram la o aniversare de pitici.Curtea noastra e enorma,2500 de mp,dar e......goala,din pacate.Adica numai gazon si piatra de pavaj.Ca Mario nu m-a lasat sa pun si eu jucarele in curte,ca deh,e firma si nu se cade topogane si balansoare in fata-spatele firmei.problema e ca intrarea e prin spate,daca era prin fata,era altceva.In schimb ne-a facut terasa ....iesim din living direct pe terasa.Numa ca.......Ricu se cam catara pe grilaj,deh,terasa e la etaj,si nu-s decit vreo sapte metri pina jos.Asa ca Ricu pe terasa si eu umbra lui.Am noaptea cosmaruri cum ca pica jos.La anul inalt gilajul sau pun toata marginea gardiniere cu petunii.........insa am senzatia ca dau o avere pe atitea petunii sa incercuiesc eu toata terasa.Insa mai mult ca sigur la vara nici n-o sa m-a mai vad de petunii.le ador pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana...asa cum am spus..am returnat rochia alba...Da parul cica-l las sa creasca...trei fire ale mele:)))

Da stiam ca ai curte mai mare...de aiai am si intrebat....Imi amintesc terasa dintr-o poza..si eu asa avea palpitatii...
Cum ma mai eliberez...dau semn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

schimbu' 3 in doua, nu se poate:) mai bine in 3, nu?

vazut pozici...Olivia fara comentarii..superbe.

Dana, nici cu tine nu mi-e rusine:). L-am vazut pe Ricu ..are niste ochi de numa' numa'. Ai cui sunt?
si mai povesteste-ne cum e pe la voi, ca nu stica nimanui. mereu e loc de comparatii:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bun venit pe lume, matei, crestere usoara, sa fii un papacios si`un cumincior! andrea, sa va traiasca perechea, sa va bucurati de ei!
vazut poze, multe si frumoase, mai am o vena

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
e baietel, 3.750g!
cursul evenimentelor: dimineata la 9 prima jumatate de pastiluta contractii ff usoare care s-au oprit la 11. la 13 a doua jumatate de pastiluta. contractii usoare incepand cu ora 14. la 18 dilatatie 2 cm. la 20.30 dilatatie 4 cm, voma, contractii mai dureroase. la 20.55 a urcat sus cu contractii dureroase rau, dilatatie 5 cm. pus perfuzie la 21.15 introdus epidurala. la 21.30 a venit pe lume Matei dupa 3 impingeri!!!!! nu s-a rupt, nu au taiat-o, nu s-a fisurat! Matei a inceput sa tipe imediat! am fost si i-am vazut aseara la 22.30. andrea era bine, Matei e superb! Va pup!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

BINE AI VENIT MATEI SA FI SANATOS SI MANCACIOS!!!ANDREA FELICITARI,SA TE REFACI RAPID!PUPICI

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
bine ai venit pe lume Matei!!! sa fii sanatos si sa ai o viata plina de bucurii!
Daria cum esti? am citit pe fuga cateva pagini din capitolul precedent...eu te sustin!
Gabi sanatate multaa! cum mai e Stefan?
ma duc sa ma pun la punct cu trebile
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bine ai venit MATEI !
Andrea, sa-ti traiasca juniorul, sa ai mult laptic, iar Matei sa fie un papacios si somnoros si necolicios, te asteptam cu pozili !
Vazut Luca si Ricardo
Bine ati aterizat, Rox
Sunt pe aici ... rupta de somn, afara e frig si ploua ...

DANA
Sa ai parte de tot binele din lume alaturi de comorile tale !

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput