LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

lio, pai ce meniu sanatos are al tau. philip nu stie decat chicken nuggets si pizza, ieri m-am bucurat ca a mancat 4 papanasi! dar el legume nu atinge...of, of

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olila draga mea, io sint cu cutitul intr-o mina si cu vena in cealalta !! Am vazut pozele - mamaaaa, da cite ai facut !!! ca sa mor definitiv, nu ??? - asa ca ma duc sa ma execut !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

E MAMICA!!!!!!!!!!!!!!11
nu stiu inca kg, lungime, etc doar ca a tipat si sunt amandoi bine!!! perineul e INTACT!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Wow..pina la urma dupa ruperea apei..a fost nastere in 5 minute!!
Bine ai venit pe lume..Matei!!!

edit..Alice gata ..v-am aratat cam tot ce merita vazut in California..si stii ceva..am obeservat ca deja pt Luca sint plicitisitoare...ce ti-e si cind ai prea multe!

Mergi la inceput

Finally ... bravos Matei si Andrea !!! Ma bucur ca sint sanatosi amindoi, multumim mult, Laura, sa iti traiasca nepotul !!!
Heheee, Olivia, veniti voi aici la romanica ... apropos, in Bucuresti sau la Constanta ?
Zici ca mi-ai aratat tot din California ... mai sint ... cite state de vazut ??? Te rog anunta-ma din timp cind aveti de gind sa faceti fro plimbare prin vreun altul, sa stiu sa mai caut vreo vena ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Raspunsul este: Constanta...hi,hi...Alte state nu intentionez sa vizitez...nu ca nu as vrea

Mergi la inceput

Eh, tot este bine ... mai imi ramin si mie o vena-doo intacte !
Bun si Constanta ... avem A2-ul pina la voi, merge repede !
Gata, semnez condica de out, ma pregatesc de culcarea lu gizmo ! Noapte linistita sa avem cu totii - si o zi la fel de buna pentru schimbul III !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Andrea! felicitari mamico pentru baietel!

Bine ai venit pe lume Matei!

Ce zi...traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Bun venit pe lume,Matei!Andrea sa v-a traiasca baietelul si sa v-a bucurati de el.Sa-ti traiasca fratiorul,Stefi,sa-l iubesti mult si sa ai grija de el!
Oliv,ce frumoase sunt pozele!Chiar,mai aveti multe parcuri pe acolo?
ca-s multe rau.Si la noi as o groaza da n-am vazut mare lucru din ele.Am timp pin la batrineti.
Noi am fost la picnic,a fost tare frumos insa obositor.L-a carat tat-su pe Ricu in spate pina i-au iesit ochii.Insa locurile frumoase.Si aproape de noi,numa 10 min. cu masina.V-am zis ca io stau la tara,civilizatie nu prea pe aici.
http://good-times.webshots.com/album/560549854vTCtBQ

Ps.Oliv,tot imi frecam creierii sa stiu cum ai facut poze asa faine,alea de acasa mi-au placut tare mult.Si in final am gasit subectu unde spui ce camera ai,noh oi fi spus tu si pe la noi,da n-am vazut eu.tare faine poze,sa mai faci si sa te imbraci in alb,sa te vaz io.Da?

Mergi la inceput

Dana da..am uitat sa-ti raspund...la noi este epidemie de Salmonella si cam am de lucru..De ce in alb? Rochia aia..am inapoiat-o:))..Eu astept pozele de la gradi..nu am uitat! Da sint f multe parcuri de acest gen in Ca....si in nici un alt stat nu mai este asta..ca sa nu se creada ca peste tot este la fel...asta era o combinatie de parc de distractie ..cu zoo..cu acvariu...etc..

Alice va asteptam!

ma duc sa vad poze..

Mergi la inceput