LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)
Raspunsuri - Pagina 21
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Bine ai venit pe lume MATEI - sa cresti mare, sanatos si frumos!!!!!
Rox - bine ai revenit! Cum a fost in conced?
Ma duc sa vad pozele Oliviei si ale Danei - revin!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
maaria spune:
'neatza, 'neatza!
hei, Rox, bine ai revenit! cum a fost vacanta?
Io azi ma pun motivat, da? nu cred sa mai intru pana deseara sau mai sigur maine!
pupici la bolnaviori si o zi faina sa aveti!
alice2004 spune:
Neatzaaa, neatza !
Inca o data BINE AI VENIT pe lume Matei
, sa cresti mare, sanatos si cuminte !! Andrea, sa iti traiasca amindoi copiii si sa va faca pe toti fericiti !
Si tie, refacere usoara (desi dupa cum povestea sora ta, nasterea a fost usoara, in trei minute - beyyy, intri in cartea recordurilor, nu alta !) si laptic din belsug !! 
Io-s pe aici ... ma duc sa mai vad ceva poze ...
Bai da uei, in lista azi e ziua Danei (ema) ... e vorba de Dana-speel ? Sa nu fac vreo confuzie, ca la cit de lipsa e neuronu meu acu ?!
O zi minunata va doresc !
Si bine ai revenit din contzed, Roxi !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
maaria spune:
Io zic sa-i dam cu 
Dana
! sa fii sanatoasa, fericita si sa-ti traiasca baietii!
Punem de-o bauta, eh?
Avem motive:)
edit, fetili, io va salut voios! pupicei, sa fiti cuminti!
alice2004 spune:
Ok atunci ... Sa ne traiesti o mie de ani, Danoooo, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti baietii tai dragi si de familie !! 
Petrecere frumoasa iti dorim !! 

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Sar si eu la urari, mai ales ca e vorba de Dana!!! Sa traisesti, sa fii sanatoasa si fericita, iar de la baieti sa ai parte numai de bucurii!!!

LA MULTI ANI!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
asa deci, la multi ani fericiti si Danei!!! mii de impliniri si bucurii pe zi![]()

deci am apucat sa vad poze, taaare frumoase! super parcurile Oliviei si ale Danei si Andrei la mare si Maria in preumblari si Lia la mare si Bogdan!. daca am uitat vreunele dati cu link-uri![]()
sanatate tuturor muciosilor si racitilor, si Pat e nitel cu gatul, a cam tusit cat am fost noi plecati. dar nu mare scofala.
iar am uitat ce vroiam sa zic....pfff.....in conced a fost frumos, tare tare tare cald, am lenevit, mancat (in ultimul hal
), baut, plaja, ceva plimbari si gata ca 6 zile au trecut ca fulgerul. pozele le incarc diseara de acasa ![]()
szivarvany spune:
Ce mai fac bolnaviorii ???
Sper ca muuult mai bine !
Rox - astept pozili!
Ce vreme kkcioasa e la noi ... groaznic ... 
Daria &
GIULIA_(2004_08_16)
alice2004 spune:
Roxi, sanatate multa si
iepurashului !!
Daria, multu pentru intrebare
- noi facem mult mai bine intr-adevar, Andrei mai are o urma de muci, azi noapte a dormit foarte bine, a putut respira cum trebuie pe nas ! Voi cum mai sinteti ??
Si despre vreme ... citeam un articol intr-un ziar de azi, se pare ca se strica bigtaim, zice-se ca o sa fie 8 grade noaptea aici la Bucuresti !! ![]()
Ma plingeam io de caldura, da nici 8 grade, frateeeee !! Vine iarna cumva si nu am aflat inca ?? ![]()
Alice si Andrei
leeloo2004 spune:
Deci Rox - zici ca a fost frumos...pai asteptam dovada! Pupici lui Pat!
Stefan inca mai muceste putin si tuseste, insa am hotarit ca de miine sa-l duc la gradinita, sper din suflet sa nu-l intoarca! Eu si taica-su suntem abia la debutul virozei, asa ca pe noi cred ca ne mai tine pina prin weekend...![]()
Care-i chestia cu frigul ca eu nu am auzit nimic....
Am vazut si pozele de Kim - ca intotdeauna, parcul pare foarte misto - si daca acum ati ajuns la saturatie, in Romanica o sa le duceti dorul! Bifat si pozele Danei - mai dar frumosi mai sunteti!! 
John D. Rockefeller, Jr.