Incredibil - cazul avortului din Italia!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Nimic nu e intamplator in lumea asta...

Acum ca sa nu intru in discutii pro sau contra avortca nu are rost,e clar vina medicilor...Si totusi,chiar in Italia?????Deci nu e asa de rau la noi.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel30+ Beatrice Alessia
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ramonella , oamenii sunt supusi greselii oriunde ar fi .
Multi traiesc cu iluzia ca doar in Romania se primesc bani , ca doar in Romania oamenii gresesc si nu e deloc asa.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Eu ma mir ca s-a putut aproba un avort in conditiile in care exista un frate geaman. Asemenea interventii presupun un mare risc pt. fatul care ramane, mai ales daca gemenii sunt monozigoti. Eu am gemeni monozigoti si stiu ce inseamna (chiar daca D-zeu mi-a dat 2 copii sanatosi si frumosi).
Foarte trist.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by mariamunteanu

Eu ma mir ca s-a putut aproba un avort in conditiile in care exista un frate geaman. Asemenea interventii presupun un mare risc pt. fatul care ramane, mai ales daca gemenii sunt monozigoti. Eu am gemeni monozigoti si stiu ce inseamna (chiar daca D-zeu mi-a dat 2 copii sanatosi si frumosi).
Foarte trist.

Maria

si eu ma mir.de fapt asta e singurul lucru ce-l reprosez medicilor,ca s-au apucat de procedura. dar combinatia dintre legislatura italiana si dorinta imperioasa a femeii de a scapa de copilul "bolnav" au dus la acest final tragic.

un alt caz...interesant (interesant pentru cei neimplicati,bineinteles) e acesta:http://www.rte.ie/news/2007/0430/missd.html .Pe scurt:in Irlanda sunt interzise avorturile,o exceptie fiind cazurile in care mama e suicidala. O fata de 17 ani e gravida si afla ca () copilul nu va supravietui dupa nastere (are anencefalie).Fata se afla "in the care of hse", asta insemnind ca e in grija statului,nu are posibilitati de a se intretine singura.Tatal copilului s-a dat disparut.Fata vrea sa avorteze.Singura sansa e sa mearga in UK dar fiind fara posibilitati materiale nu-si permite calatoria si costurile medicale.Statul irlandez nu-i acorda sprijinul material necesar argumentind ca avortul e interzis iar ea nu se afla in pragul sinuciderii...repet,copilul nu avea nici o sansa de supravietuire dupa nastere.dupa un scandal imens fetei i s-a dat voie(si bani) sa mearga in UK sa avorteze.
deci 2 tari europene,ambele mai catolice decit papa,cu mentalitati atit de diferite...m-as bucura daca Romania s-ar situa macar la jumatatea distantei dintre cele doua...

emerald isle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

de mama imi este mila, de copiii sacrificati mi se rupe sufletul.

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Hannen,

Pe mine ma revolta doar voluptatea si siguranta cu care se vorbeste despre pedepsele divine....In rest fiecare cu parerea lui...dar daca Dumnezeu da si ia vieti atunci asa a vrut si nu avem ce face, de ce trebuia "pedepsit" cineva atat de rau?Sau acum intervine chestiunea cu "incercatul"?Insemna ca trebuia sa se termine cu lumea demult.

Eu tot mai astept toleranta si intelegere de la cei care vorbesc frecvent de Dumnezeu .
Ar fi ideal sa vorbim mai putin si sa facem mai mult bine, chiar si cu un cuvant.Un om e lovit si ar trebui sa primeasca ajutor nu pietre.

PS -eu nu am zis nimic de "vina"lui Dumnezeu.Oricum se intelege ca e vorba de interventia, de "mana" lui D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by arinna

Hannen,

Pe mine ma revolta doar voluptatea si siguranta cu care se vorbeste despre pedepsele divine....In rest fiecare cu parerea lui...dar daca Dumnezeu da si ia vieti atunci asa a vrut si nu avem ce face, de ce trebuia "pedepsit" cineva atat de rau?Sau acum intervine chestiunea cu "incercatul"?Insemna ca trebuia sa se termine cu lumea demult.

Eu tot mai astept toleranta si intelegere de la cei care vorbesc frecvent de Dumnezeu .
Ar fi ideal sa vorbim mai putin si sa facem mai mult bine, chiar si cu un cuvant.Un om e lovit si ar trebui sa primeasca ajutor nu pietre.

PS -eu nu am zis nimic de "vina"lui Dumnezeu.Oricum se intelege ca e vorba de interventia, de "mana" lui D.

"To be uncertain is uncomfortable; but to be certain
is ridiculous." Goethe

Mai fetelor, eu n-am zis ca asta ar fi vreo pedeapsa divina.Poate doar o lectie!O lectie din care ar trebui sa invatam sa nu ne mai jucam de-a Dumnezeu,noi taiem si spunzuram,noi decidem cine traieste si cine nu(indiferent ca-i bolnav sau nu).
De aici si pina a da vina pe Dumnezeu e cale lunga,e imposibil sa dai vina pe Dumnezeu in ceva,poate doar pe noi si pe consecintele faptelor noastre!
Ea a decis asa,putea sa aleaga sa-i nasca si ar fi avut doi copii,poate amindoi sanatosi(!!!)De unde siguranta ca era malformat??
S-au vazut atitea greseli!
Este o tragedie,dar permiteti-mi sa ma incred mai mult in Dumnezeu ("si nu va omoriti copii de teama saraciei")decit in oameni in deciziile si faptele lor.
Dupa cum se vede eu sunt o "suparata" pe avort,de fapt pe usurinta cu care se practica si pe glasurile care urla sus si tare ca acesta este UN DREPT
Iaca dreptul,acu` de ce jeliti?Dar pe miile de feti sanatosi avortati zilnic ca urmare a unui DREPT,de ce nu-i jeliti???

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

quote:
Originally posted by cami30

cand lumea n-are argumente sau informatii da vina sau il aduce in discute pe Dumnezeu!

Pentru cele care n-au idee despre ce vorbesc cand spun ca Dumnezeu ar putea sa fie de acord cu asa ceva va citez:

Psalmul 139 versetele 13-16: " Tu m-ai tesut in pantecele mamei mele. Trupul meu nu era ascuns de Tine cand am fost facut intr-un loc tainic, tesut in chip ciudat, ca in adancimile pamantului. Cand nu eram decat un plod fara chip, ochii Tai ma vedeau; si in cartea Ta erau scrise toate zilele care-mi erau randuite, mai inainte de a fi fost vreuna din ele."

Ieremia capitolul 1 versetul 5 : "Mai inainte ca sa te fi intocmit in pantecele mamei tale, te cunosteam, si mai inainte ca sa fi iesit tu din pantecele ei, Eu te pusesem deoparte si te facusem prooroc al neamurilor"

Tot aici veau sa amintesc ca la 6 saptamani embrionul are urechi, ochi, creier si inima.

Femeia aceasta si-a facut-o cu mana ei. Dupa parerea mea D-zeu a lasat-o sa se descurce ea cu doctorii. Sunt trista pentru ea, pentru faptul ca a primit o lectie asa de dureroasa. Si eu am citit de curand aici despre o asistenta de la neonatologie dintr-un spital faimos care a aflat cu stupoare ca veneau si "nasteau" prematur femei din familii sus puse, iar pe copilasi ii lasau sa moara. De fapt nasterea era indusa pentru ca aflau de diferite handicapuri ale fetilor, si nu mai puteau sa avorteze pentru ca era prea tarziu. Pentru ca avea un post foarte bun a inchis ochii (erau familii care nasteau si tineau copilul in brate pana murea) pana in ziua in care s-a dus sa ia ceva dintr-o camara, si a vazut un bb prematur lasat acolo sa moara. Asta a intors-o pe dos atat de tare ca a inceput sa ia legatura cu tot felul de cunoscuti si pana la urma a dat pe fata toata porcaria. Bineinteles ca a iesit o adevarata poveste.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

www.flickr.com/photos/10463499@N06/sets/72157600993936181/" target="_blank">Eva 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Imi pare rau de bietii copii pentru ca ei nu aveau nici o vina. Femeia a fost dispusa sa sacrifice copilul sanatos ca sa nu se aleaga cu copilul bolnav. O astfel de interventie poarta riscul de-a pierde amandoi copiii si sunt sigura ca a fost informata de acest lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

sunt curioasa ce va face mama respectiva de 40 de ani daca mai ramane insarcinata si va afla ca are un copil cu SD(are toate sansele din cauza varstei),ce credeti, va face un nou avort?
nu stiu daca toate cunoasteti cum se manifesta un copil cu SD.

Mergi la inceput