Incredibil - cazul avortului din Italia!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

OK , Speed , sa o luam altfel: a cui este vina ca doctorii au avortat din greseala fatul sanatos?
Daca interventia a fost facuta transvaginal trebuia sa fie facuta prin ghidaj eco .
In orice caz , femeia nu cred ca s-a hotarat sa faca asta dupa ce doctorii i-au spus "da , putem sa-l avortam pe cel bolnav , dar exista sansa sa-l avortam din greseala pe celalalt".
In mod normal inaintea operatiei te mai uiti o data peste analize , eco , CT.
Sunt oameni , gresesc .

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

cand lumea n-are argumente sau informatii da vina sau il aduce in discute pe Dumnezeu!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Argumente sint nenumarate, dar de ce mi-as pierde timpul pe aici sa le insir???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

quote:
Originally posted by cami30

cand lumea n-are argumente sau informatii da vina sau il aduce in discute pe Dumnezeu!

cami

Sau cand se bucura de raul altuia si judeca sub scutul unui Dumnezeu care da cu bata Ce oglindire perfecta a propriului caracter!Ei stiu mai bine decat restul, ce ar trebui facut si chiar ce ar face Dumnezeu.Mie mi-ar fi jena sa vorbesc asa despre Dumnezeu.Mai bine nu-l pomenesc toata ziua dar sunt un om bun si intelegator fata de durerea altuia, ca nimeni nu e perfect, cu atat mai putin setosii de pedepse crunte divine

XIO, felicitari pentru rabdare , vreau si eu!

Bietii copii si parinti, ce cumplit lucru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Sa explic mai bine. Ar fi trebuit sa-i tina sub observatie atit inainte cit si in timpul operatiei, tocmai ca sa evite asemenea accidente. Daca acest lucru nu era posibil, trebuiau sa-i explice femeii inainte ca exista riscul ca fetii sa se miste si dr. sa greseasca. Daca nu au facut lucrurile astea - da, sint vinovati. Ca nu stiu ce fac.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

ramona, aici http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/faith/article2343739.ece se spune ca "Professor Marconi said that her conscience was clear. The foetuses, which had been identical, had changed positions in the womb between the last scan and the operation, an “act of fate that could not have been foreseen”, she said. The professor was backed by the hospital authorities. " tot in acelasi articol se spune : Giorgio Bolis, the head of obstetrics and gynaecology at the San Paolo hospital, said that such cases were “very rare indeed” and that an internal hospital inquiry had shown that there were “no procedural errors”.

deci cel putin pina in momentul de fatza doar parintii acuza medicul.cit despre cit de informati au fost parintii inainte de operatie,eu cred ca au fost destul de bine informati,fiind vorba de Italia si nu de Romania. Aici cel putin nu-ti poti scoate linistit o masea de minte fara sa te avertizeze ca poti sa mori...(exagerez,evident,dar daca dintele se scoate sub anestezie generala atunci cu siguranta afli si de varianta asta...).M-as mira sa fie altfel in Italia dar nu exclud posibilitatea asta.

emerald isle

Mergi la inceput

Orice operatie este riscanta.
Nu sunt doctor , dar ma gandesc eu ca modificarile fizice se pot veea la eco , deci identici nu poti sa spui ca erau incat nu ii poti deosebi.
La genetica am invatat diferentierile vazute la eco , diferentieri care inclina spre S. Down.
Imi dau doar cu parerea , ca nu cunosc domeniul asta cu bebei , dar chiar inainte de interventie nu se face iar un eco pt. a vedea sigur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by XIO
, dar chiar inainte de interventie nu se face iar un eco pt. a vedea sigur?

ba da,se face.iar cei de la spitalul respectiv au facut-o.

emerald isle

Mergi la inceput

Prin chiar inainte ma refeream la momentul in care femeia a fost urcata pe masa
Adica te uiti la eco si spui bun , incepem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by arinna

quote:
Originally posted by cami30

cami

Sau cand se bucura de raul altuia si judeca sub scutul unui Dumnezeu care da cu bata Ce oglindire perfecta a propriului caracter!Ei stiu mai bine decat restul, ce ar trebui facut si chiar ce ar face Dumnezeu.Mie mi-ar fi jena sa vorbesc asa despre Dumnezeu.Mai bine nu-l pomenesc toata ziua dar sunt un om bun si intelegator fata de durerea altuia, ca nimeni nu e perfect, cu atat mai putin setosii de pedepse crunte divine

XIO, felicitari pentru rabdare , vreau si eu!

Bietii copii si parinti, ce cumplit lucru!

Unde dai si unde crapa!
Si cum exact am vorbit despre Dumnezeu?Chiar imi vine sa rid ca va puteti imagina ca am dat vina pe Dumnezeu!"VINA",ce fel suna!!!
Probabil tot Dumnezeu e de "VINA" ca noi ne-am nascut si ca ne certam pe DC.Nu stiu cum va inchipuiti ca noi,alea insetate de pedepse crunte divine,l-am putea face vinovat pe Dumnezeu stiind ca EL da viata si EL ia viata!!(asta o stim noi,evident)
Cei mai "bieti" din toata "afacerea" asta sunt copiii.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by speed

quote:
Originally posted by Ramona J

Sa explic mai bine. Ar fi trebuit sa-i tina sub observatie atit inainte cit si in timpul operatiei, tocmai ca sa evite asemenea accidente. Daca acest lucru nu era posibil, trebuiau sa-i explice femeii inainte ca exista riscul ca fetii sa se miste si dr. sa greseasca. Daca nu au facut lucrurile astea - da, sint vinovati. Ca nu stiu ce fac.

ramona, aici http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/faith/article2343739.ece se spune ca "Professor Marconi said that her conscience was clear. The foetuses, which had been identical, had changed positions in the womb between the last scan and the operation, an “act of fate that could not have been foreseen”, she said. The professor was backed by the hospital authorities. " tot in acelasi articol se spune : Giorgio Bolis, the head of obstetrics and gynaecology at the San Paolo hospital, said that such cases were “very rare indeed” and that an internal hospital inquiry had shown that there were “no procedural errors”.

deci cel putin pina in momentul de fatza doar parintii acuza medicul.cit despre cit de informati au fost parintii inainte de operatie,eu cred ca au fost destul de bine informati,fiind vorba de Italia si nu de Romania. Aici cel putin nu-ti poti scoate linistit o masea de minte fara sa te avertizeze ca poti sa mori...(exagerez,evident,dar daca dintele se scoate sub anestezie generala atunci cu siguranta afli si de varianta asta...).M-as mira sa fie altfel in Italia dar nu exclud posibilitatea asta.

emerald isle

Este in interesul spitalului respectiv sa faca asemenea comentarii. In cazurile astea si spitalul este dat in judecata, deci nu au de ales decit sa se apere.
Nici eu nu stiu exact in ce fel se procedeaza, dar e greu de crezut ca nu se face monitorizare continua. Adica atunci cind faci amniocenteza se monitorizeaza incontinuu, iar operatia asta se face pe ghicite? Repet - ridicol!

Mergi la inceput