Incredibil - cazul avortului din Italia!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Ma bag si eu ca musca in lapte.
E usor sa emitem pareri pro sau contra, sa acuzam sa dam cu rosii.
Ma intreb ce am fi facut fiecare dintre noi daca am fi fost in locul acelei femei? Exista oare alegeri simple in asemenea cazuri? Cred ca inainte de a emite teorii si acuze, ar trebui sa ne intrebam ce am fi facut noi in aceasta situatie. Si mai important, sa ne raspundem noua sincer.
Sunt convinsa ca nu i-a fost usor sa ia o asemenea decizie.
Ce s-a inatamplat mai departe..... probabil a fost doar ghinion, incompetenta medicala, sau ambele la un loc.
Nu vad ce importanta are ca a facut ulterior reclamatie impotriva medicilor. A facut asta pentru ca a considerat ca a existat si o culpa medicala datorita careia a pierdut ambii copii. Probabil ca fiecare am fi facut asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Daca medicul e vinovat (si este in situatia asta), el trebuie sa plateasca intr-un fel. E normal sa-l dai in judecata sau pe mina politiei. Nu pot sa cred ca exista si altfel de pareri!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Daca medicul e vinovat (si este in situatia asta), el trebuie sa plateasca intr-un fel. E normal sa-l dai in judecata sau pe mina politiei. Nu pot sa cred ca exista si altfel de pareri!

evident ca daca e medicul e vinovat atunci trebuie sa fie tras la raspundere,fara nici o indoiala.doar ca strict in cazul de fatza,din informatiile ce au fost puse in link,nu reiese ca medicul ar fi prea vinovat.s-a facut o ecografie cu putin inainte de operatie,doar ca fatul si-a schimbat pozitia in ultimul moment.e interesant de urmarit cazul si de vazut daca se putea preveni nenorocirea.

emerald isle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Speed,
mi se pare normal ca atunci cand merg la medic, acesta este responsabil de partea lui, de munca lui. Ca merg cu incredere.
Eu vorbeam despre responsabilitatea pe care si-a asumat-o femeia respectiva cand a luat decizia sa nu aduca pe lume un copil bolnav, dpdv moral, ca si despre asta se discuta pe aici ... asta este partea ei , in rest, medicul trebuie sa stie ce face.
Parerea mea.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

speed primele informatii le-am primit in a XIa la anatomie , am invatat la boli genetice despre ea.Si de cand am intrat la stomatologie a fost una dintre bolile despre care ni s-a vorbit cel mai mult , s-a pus accentul pe cat de importante sunt testele prenatale si faptul ca incidenta acestei boli creste odata cu varsta mamei.Nu obisnuiesc sa vorbesc in necunostinta de cauza.
Am avut o colega in generala infectata cu HIV inca de la nastere de la mama ei si acum 3 ani a murit.S-a chinuit mult prin spitale ,langa ea a fost alaturi doar tatal ei , fiindca mama ei murise cand era mica de aceeasi boala.Am vrut sa subliniez ca nu e corect pentru acesti copii sa fie chinuiti , mai ales daca n-ai posibilitatea sa ii oferi conditiile adecvate.Stiu ca nu-s paralele intre aceste boli , dar suferinta e un numitor comun.Ma intreb cum ai putea sa-ti privesti copilul , stiind ca nu-l poti ajuta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by speed

quote:
Originally posted by Ramona J

evident ca daca e medicul e vinovat atunci trebuie sa fie tras la raspundere,fara nici o indoiala.doar ca strict in cazul de fatza,din informatiile ce au fost puse in link,nu reiese ca medicul ar fi prea vinovat.s-a facut o ecografie cu putin inainte de operatie,doar ca fatul si-a schimbat pozitia in ultimul moment.e interesant de urmarit cazul si de vazut daca se putea preveni nenorocirea.

emerald isle

Pai trebuie sa se asigure nu inainte de operatie, normal ca e posibil sa-si schimbe pozitia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Speed , unde am acuzat eu medicii?
In primul mesaj?
Nu am citit articolul ci doar ce a scris Iubika , si anume ca s-a schimbat pozitia celor 2 si din aceasta cauza a fost avortat cel sanatos.
Din punctul meu de vedere , cand faci o operatie de acest fel te asiguri de ce anume faci , se vad si la eco modificarile patologice , iti iei toate masurile de siguranta.
Prin urmare , daca doctorii s-au ghidat in timpul operatiei doar dupa ultima eco facuta in urma cu tz zile , e vina lor.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by XIO
Prin urmare , daca doctorii s-au ghidat in timpul operatiei doar dupa ultima eco facuta in urma cu tz zile , e vina lor.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

citeste articolul din link.si da un google si citeste si altele despre cazul de fatza .a doua ecografie s-a facut la examenul pre-operator nu cu tz zile inainte.

emerald isle

Mergi la inceput

De ce nu au tinut fetii sub observatie inainte si si in timpul operatiei? E ridicol sa-ti imaginezi ca vor sta nemiscati. De aia sint vinovati medicii, ca au PRESUPUS.

Mergi la inceput

Sa explic mai bine. Ar fi trebuit sa-i tina sub observatie atit inainte cit si in timpul operatiei, tocmai ca sa evite asemenea accidente. Daca acest lucru nu era posibil, trebuiau sa-i explice femeii inainte ca exista riscul ca fetii sa se miste si dr. sa greseasca. Daca nu au facut lucrurile astea - da, sint vinovati. Ca nu stiu ce fac.

Mergi la inceput