Incredibil - cazul avortului din Italia!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by XIO

Daaaaa, a pedepsit-o Dumnezeu! Exact asta era!

Si daca ne luam dupa logica asta brilianta , imi amintesc de un topic de la ZZ cu Voia Domnului in care lumea era revoltata (pe bune dreptate) ca cineva i-a spus unei maici indurerate ca fiica ei a platit pt. pacatele familiei.

Haideti sa nu Il mai bagam pe Dumnezeu in asta , ca nu e un calau si nu omoara bebelusi ca sa-i dea peste nas mamei.

Si intr-adevar observ ca discutia se indreapta incet-incet catre ideea pro/contra avort ! Ca sa revenim insa la subiectul in sine, spunem mereu ca respectam parerile celorlalti. Apoi alegerea femeii in cauza a fost avortul si sint si aici de acord cu Xio, nu este cazul sa o blamam inutil ! Ca sintem sau nu de acord cu alegerea ei, o putem face elegant si fara acuzatii gratuite si nascatoare de controverse forumiste !!
Nu vom sti niciodata ce va fi fost in sufletul mamicii aceleia ... dar faptul ca va trai de acum incolo cu urmarile tragediei cred ca este tot ce se poate spune !
Mie nu poate decit sa imi para extrem de rau pentru intregul episod !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Xio,dupa parerea mea,Dumnezeu i-a aratat femeii ca orice se poate intimpla si ca ea si dr-ul ala sunt simpli oameni,fara puteri supranaturale.
Ce se intimpla cu avorturile spontane,as putea sa incerc sa-ti explic,dar am senzatia ca vedem divinitatea prin ochelari total diferiti ,deci nu vom ajunge la nici un rezultat.

Alice2004,fii sigura ca nu-i pare bine nimanui de ceea ce s-a intimplat .Stiu ca traieste o drama,dar cine a provocat-o??
Ce e in sufletul ei??
Dar ce a fost in sufletul ei cind a decis sa omoare unul din pruncii gemeni (la 18 saptamani deja!!!)Atunci nu i-a parut rau,a avut puterea sa-i decida moartea?Si culmea,il acuza pe dr. si toti il considera macelar.hohooo,dar cum ramane cu miile sau poate mai mult de atit,de avorturi care se fac zilnic,majoritatea fiind bb-ilor sanatosi???
Ah,scuze aia nu-s copii,is celule,blastocist...blablacist.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am citit ... groaznic .

Si nu degenerati discutia in dezbaterea despre avorturi pro si contra.
Femeia a ales sa avorteze un fat BOLNAV. Intelegeti ???
Destin, ghinion, eroare umana, ce vreti voi. Atat.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Apoi sper sa nu ajungem la ZZ si cu subiectul acesta !
Hannen, draga mea ... nu stiu de ce esti asa de inversunata ! Dumnezeu ne-a dat tuturor liberul arbitru, pentru ca daca ne dorea pe toti robotei ascultatori care sa execute ordinele banuiesc ca ar fi ales calea aceasta ultima !
Dar ne-a lasat sa ALEGEM asa cum credem NOI de cuviinta ... dupa care urmeaza sa platim (sau nu) pentru asta !
Fiecare vede divinitatea in felul sau, nu-i asa ?
Si daca doctorii "nimereau" copilul "defect", nu este asa ca nu mai era nici un subiect atit de controversat ? Era doar o femeie care a ales sa faca avort, ca multe altele ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

pai femeia a dat pe mina politiei medicii...adica ea se absolva de orice vina.fiind vorba de Italia nu-mi vina sa cred ca femeia n-a fost informata despre riscurile la care se supune,atit ea cit si ambii feti.ea si-a asumat riscurile,rezultatul a fost infiorator si acum da vina pe medici.in cazul asta nu cred ca medicii au prea mare vina,in afara de aceea ca s-au apucat de "procedura".din cite am inteles din link-ul pus de iubika,s-a facut o ecografie cu scurt timp inainte de ...nici nu stiu cum sa-i spun..."procedura".nici pe Dumnezeu nu l-as amesteca in treaba asta,unii oameni si-o fac cu mina lor.si daca tot nu e voie sa judecam,poate e voie sa luam aminte si sa tragem niste invataturi...e voie?
mamagiuliei,ca tot ziceai de fetzi BOLNAVI...poate ai citit articolul in intregime si ai vazut ca a mai fost un scandal in care un fat suspectat de anomalii a fost avortat,doar ca sa se constate apoi ca e perfect SANATOS.din pacate nu a supravietuit "operatiei"...
xio,esti de milioane...interesant cum te grabesti sa acuzi medicii intr-o situatie in care ,sincer vorbind,nu prea aveau vina,dar in schimb le tii partea cind e vorba de spaga,atitudine grosolana fatza de pacienti,si nespalatul pe maini intre pacienti....

emerald isle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ideea e ca poti alege si-ti asumi raspunderea.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Of...saracul DD....in marea majoritate a cazurilor ajunge un razbunator.
Pai sa-mi explice si mie cineva cum, de ce si in ce fel s-a ajuns la concluzia ca DD ne da la fund pentru toate greselile noastre?!?!?
Eu cred ca NU ai voie sa comentezi pana nu esti pus in situatia respectiva.
Mie imi este mila de doamna respectiva a fost pusa in fata unor situatii in fata carora nu ar trebui sa fie pus nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by speed
din cite am inteles din link-ul pus de iubika,s-a facut o ecografie cu scurt timp inainte de ...nici nu stiu cum sa-i spun..."procedura".

Nu, nu... tocmai asta era problema, ca nu au facut eco inainte de interventie. Altfel poate cazul nu ar mai fi ajuns in media si nici discutia asta nu ar fi luat asa o amploare...

Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by Iubika

quote:
Originally posted by speed
din cite am inteles din link-ul pus de iubika,s-a facut o ecografie cu scurt timp inainte de ...nici nu stiu cum sa-i spun..."procedura".

Nu, nu... tocmai asta era problema, ca nu au facut eco inainte de interventie. Altfel poate cazul nu ar mai fi ajuns in media si nici discutia asta nu ar fi luat asa o amploare...

Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

iubika,in link-ul pus de tine scrie asa:
"A statement from the hospital said the twins had changed places inside the womb between the first ultrasound scan and a second one carried out shortly before the operation, which took place in the 18th week of the pregnancy."

mamagiuliei,pai tocmai ca femeia nu-si asuma raspunderea.a facut plingere la politie impotriva medicilor si asa am ajuns noi sa ne dam cu parerea pe marginea acestei groaznice intimplari.

emerald isle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Ma bag si eu ca musca in lapte.
E usor sa emitem pareri pro sau contra, sa acuzam sa dam cu rosii.
Ma intreb ce am fi facut fiecare dintre noi daca am fi fost in locul acelei femei? Exista oare alegeri simple in asemenea cazuri? Cred ca inainte de a emite teorii si acuze, ar trebui sa ne intrebam ce am fi facut noi in aceasta situatie. Si mai important, sa ne raspundem noua sincer.
Sunt convinsa ca nu i-a fost usor sa ia o asemenea decizie.
Ce s-a inatamplat mai departe..... probabil a fost doar ghinion, incompetenta medicala, sau ambele la un loc.
Nu vad ce importanta are ca a facut ulterior reclamatie impotriva medicilor. A facut asta pentru ca a considerat ca a existat si o culpa medicala datorita careia a pierdut ambii copii. Probabil ca fiecare am fi facut asta.

Mergi la inceput