Comori de nov-dec 04 (154)
Raspunsuri - Pagina 29
onitza spune:
LA MULTI ANI ANA DELIA!!!

LA MULTI ANI ANA DE OTILIA!!!

LA MULTI ANI ANA DE ELE!!!
LA MULTI ANI ANA DE CARMEN!!!

Petrecere frumoasa azi sarbatoritelor!!! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI DELIA BALACILA!
]
LA MULTI ANI ANUTA GOGOSICA! 
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
La multi ani! Anutzelor
sa cresteti mari si sanatoase si sa va dea Dumnezeu numai bine si tot ce va doriti
alacitoarea este absolut bestiala
cat de mult ii place apa
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
onitza spune:
Am uitat sa a spun: de vreo 2 sapt nu mai scapa pe el pipila somnul de pranz
dar se trezeste dupa numai o ora sa faca pipi la olita...asta e, bine ca nu mai face pe el...si nici in timpul zilei nu au mai fost accidente!!
...noaptea inca mai e pe pampers si il si umple...dar dim cand se trezeste nu vrea sa faca in pampers, cere olita ![]()
CU MANUSI IN SEPTEMBRIE!

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
mikimi spune:
Vezi mai Try cum nu ma mai iubeti tu pe mine...ti-am scris pe mess ca vin in CA, numai ca mergem din pacate in Calgary.Te intrebam daca n-aveti treaba intamplator prin partile alea, altfel prin YYZ (nu ma insel nu? ) ajungem de abia la anul.Ce m-as bucura sa va vad canadienelor(a 2-a ..Cici evident).
Ma bucur cand aud si alte pareri ca pe cea pe care o simt eu in adancul sufletului ca nu o fi chiar degeaba toata hiperactivitatea asta a lui Alex, insa parca mi-ar placea un echilibru.Ca doar n-o fi foc sa stam si 5 min de vorba...oricum seamana cu ta-su leit.
Acum ne-am intors de la turta finutei, vars niste poze sa vad daca am ce va arata.Nu stiu cine a facut poze cu aparatul nostru...
Poze noi jun.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)
mikimi spune:
Ha -ha Onitza ce ti-a facut-o baietul tau.El era asa fresh si tu asa de adormita....cred ca-l intindeam la rufe, nu faceam poze cu el.E haios rau.
Paxelino si eu fraternizez cu Try, pai e drept...
Mama ma imbie sa mergem din nou la ea, in Kuwait ca s-a facut vremea frumoasa, adica 30 grade si apa nu mai fierbe.Ma bae gandul rau la sf lunii, dar strumful n-are nici o luna....sa ma aventurez? pe de alta parte oricum mergem in Canada in nov si m-am hotarat sa-i iau pe amandoi.Voi calatori singura ca tati vine din alta parte a lumii la botez, asa ca imi fac curaj pana atunci.Numai Bits imi vine in minte cand a plecat ea frumusel cu 2 la brat singurica si s-a descurcat...
Voi nu observati niste absente suparatoare de pe forum? Fulguleatza, Ionela, Ioana, Raluca...nu ne mai iubiti fetelor?
Poze noi jun.
mikimi spune:

ati vazut cum v-am facut mey? CANADIENELOR....scuze, stiti cum vroiam sa zic mey canadiencelor.
Pupici
Poze noi jun.
mikimi spune:
De aici pozici din seara asta.
Poze noi jun.
Otiliav spune:
Miki,
arati beton stii tu in ce poza, nici nu zici ca de abia ai nascut. Se vede ca esti o mamica fericita. Alexander a prins momentul si se rasfata si el in brate la mami.
Asa este din pacate sunt cam multe fete absente, dar si tu ai absentat destul de mult, chiar ma bucur mult ca ai revenit si sper ca pana incepi serviciul sa ne bagam in seama pe aici.
Fulguleatza sigur ne citeste pe diagonala
, Raluca mai apare pe mess, Ioana am vazut ca a pus poze noi pe webshots dar Ionela ma ingrijoreaza si am tot intrebat daca are cineva numarul ei de telefon dar nu stie nimeni nimic.
Ioana,
lui Paulica cel cuminte.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
paxela spune:
poze de la prima aniversare
try, miki
ma injurati rau? mai bine nu deschideti

Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu