Comori de nov-dec 04 (154)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

asa face deliuta baie balacila

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by mikimi

quote:
Originally posted by roserb

Mikidutza, apoi daca nici tu nu te plimbasi mereu de cand te stiu... acum stai locului pentru un scop nobil, nu?.Lasand gluma la o parte, parca te vad ca peste 5-6 luni il faci si pe Yannis un mic excursionist.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Guilty...in 2 luni de fapt.Mergem sa botezam finuta in Canada.

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Whaaaat? Vii la mine? Vii sa ma vezi? Sa nu-mi spui ca e in alt oras....

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roserb

quote:
Originally posted by bits

Rosebina m-a omorat fii-tu cu peruca.poti sa juri ca e fetitza in poza aceea facuta din profil!sa va fie de bine vacanta si sa va traiasca copii ca tare-s frumosi!

de fapt personajul din profil e Bianca!

Imi pare rau ca a luat si Amon enterocolita, va tin pumnii sa scapati repejor.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Asta a fost chiar buna. [:D} Era bianca

Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikimi

quote:
Originally posted by bits

Onitza bine ai venit in clubul fan Thomas.mie mi-a iesit pe urechi si pe nas Thomas asta.akusika facem 2ani de cand cu hobby-ul asta si am ajuns sa stiu replicile din filme pe de rost dar copkilul meu tot nu s-a saturat!

Amon si Kenzo

Eu sunt la polul opus... vreau si eu sa se uite copilul meu la un desen animat.Nu Jtix sau ate porcarii de la TV care ma si sperie, oricum voi scoate programele alea, insa o alba ca zapada, o scufita un tom, un mickey...ceva.Ca sa nu mai zic ca i-am luat un puzzle superb, cu piese mari de tot 10 la numar si cu desen trenulet- preferatul lui.Mi-am luat rabdarea in dinti si hai sa ne jucam...i-am explicat ce trebuie sa faca, il intrebam unde e verge ca sa punem alta piese cu verde sau unde-s rotile ca sa potrivim rotile si copilul meu ce credeti ca facea? il intreba pe ta-su de ce are ciorapi maro. Dupa ce i-am recastigat atentia a inceput sa-si numere bubele de pe picioare.Apoi sa-mi numere firele de ar din cap(alea albe probabil).Ma gandesc cu groaza ca e prea focusat pe miscare, la el joaca inseamna numai alergare, masini, leagane, topogan, fotbal.Nu povesti citite decat daca nu dureaza mai mult de 5 min, nu desen, nu joc linistit pe jos.Poat nu m-am ocupat eu destul de el, nu i-am cutivat placerea de a se juca si altfel decat afara..

Cat despre strumful mic, in continuare doarme ziua fara oprire, iar noaptea suge..

pentru Mariuci !!!! Sa petreceti frumos.

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Lui alex nu-i plac miniserialele de la tv, lui ii plac doar desenele povesti de pe DVD-uri. Are vreo 44 si isi alege mereu ce sa priveasca. Si va spun ca e in stare sa priveasca 2 desene unul dupa altul fara sa se dea jos de pe scaun (ii punem la calc. ca nu mai aveam loc de le la tv.).
Iar faptu lca nu-i palc povestile si vrea mereu mereu msicare si joaca eu nu-l vad ca un defect, din contra, cred ca o sa fie genul care-i place actiunea, miscarea, banueisc ca ata-l va feri sa devina un couch potato (adica unul de-i place cu fundu-n canapea la tv tot timpul). Un om energetic caruia ii place msicarea rezolva multe in viata pt ca va fi in continua miscare.
O sa vina ea si vremea povestilor, ai sa vezi.

Alex e innebunit sa-i spui povesti, e in stare sa nu se culce, ci sa-i depeni poveste dupa poveste. De-abia ce termini ca-ti zice "vrei cu piticii", vrei cu regina cea rea, vrei cu ursitoarea cea buna si cu ursitoarea cea rea (tot la pers. a II vorbeste, ai vostri mai fac asta?).

LA MULTI ANI MARIILORE, sa cresteti mari si frumoase, voinice si dragastoase, iubitoare si harnice. Iar mariilor de-s mari deja le urez si lor la fel.

Monica, pupam Ruxitza insemnata, ma ingrozesc cazaturile astea fara putinta de a te sprijii pe maini. Eu am o obsesie cu spartu' dintilor, mi se pare groaznic.

Anutza, multa sanatate, la fel si lui Amon si lui Ken (bits, tu te-ai dres?)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cecilia C

La Multi ANi!!! Mariutelor si Marianilor sa fiti sanatosi si sa petreceti frumos

Am vazut poze super super cu Roserbina, Bianca, Mihnea, Aime si Vladut, vad ca a-ti petrecut super si v-ati distrat la maxim...pacat ca tot ce e frumos trece repede...cred ca v-ati fi dorit ca vacantele sa dureze cel putin 1 an

Bits, Otilia sanatate la puiuti si sa se faca bine repejor.

Miki pe cand o poza doua cu micul strumf???? si cu fratiorul lui???? pupam bebicul drag si scump

Mie nu-mi vine sa cred ce fete mari am dar acum incep si problemele...nu stiu ce sa fac cu Alexia ca nu vrea sa-i dea nici o jucarie la Ada...si plange ca nu vrea sa-i dea si uite asa.....sper sa se mai schimbe in viitorul apropiat si sa mai creasca si Ada si sa se joace cu adevarat impreuna

Pupici la toata lumea si sa aveti o sambata si duminica de vis.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Cici, Alex e copie fidela a Alexiei. Nu ar imparti jucariile cu adrian nici batut. Mai mult, cand il vede pe el cu ceva in mana face ce face si-i ia jucaria mereu. Nu vreau sa ii iau parte mereu nici lu iadiran ca mi-e teama sa nu se invete ca eu il ajut mereu. Vreau sa invete sa gaseasca o solutie si sa se descurce cu alex. Sa invete sa-si ceara drepturile singur si sa nu se bazeze mereu pe ajutorul meu. Alex, degeaba vorbesc cu el si-i explic in 10 feluri cu msi de ce trebuei sa provedeze frateste cu adrian .Cand vien vorba de jucarii e tartor. Le imparte cu alti copii fara probleme, alti copii cand vin la el nu comenteaza, dar cand e vorba de adrian mereu simte nevoia sa-si marcheze teritoriul. Iar adrian deja nu mai arata interes pt jucarii de varsta lui, vrea mereu si el jucarii de la alex (fac multe zgomote, se misca, merg pe baterii, sunt mari si atragatoare).
Eu ma bazeze ca va veni o vreme cand alex va ma iceda si va invata sa mai imparta, dar deocamdata el de-abia acum simte gustul impartitului, pana acu madrian a fost prea mic si nesemnificativ ca sa conteze pe post de adversar. Acum tin-te frate!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paxela

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mey, astia ar trebui sa interzica pe forum aici anumiti copii. Nu e drept. Unii sunt prea dulci si prea scumpi ca sa poata fi vizionati fara a produce dureri de inima. Inca o data, nu e drept si just fatza de celalalte mamici. Acu' ce? Daca eu am doi baieti voi trebuei sa va faliti toata ziua cu fetele voastre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

TRY nu te necaji, mai exista o posibilitate, daca iti doresti foarte mult o fetita...adoptia! vad ca esti topita dupa Delia si ma intreb daca "ai cocheta" cu ideea de a infia o papusa mica?

PAXELA, Try e departe, mai greu sa ia masuri, dar azi daca ne vedem, nu garantez ca nu plec cu Delia acasa!!!!! mi-o daaaaaaaaaaaaaaaaaaai????? vreo 18 ani asa, apoi poti sa o iei! ce dulce e la balacili!!! e clar ca ii place apa!!

Ieri cand ma intorceam din billa, era sa ma muste un animal de caine, era imens, negru si cu coltii ascutiti, am apucat sa ii vad! mi-a stat inima in loc, inaintea mea era un om pe care l-a latrat si cand am trecut eu...s-a dat si la mine..era cu stapana-sa care striga la mine: "nu te speria, asa e el MAHALAGIU!" nu tu botnita, nu tu lesa.....si cand i-am spus sa il ia de pe mine, zicea pe jum de gura: il iau, il iau, dar nici ea nu se apropia de el ce-or fi avand oamenii astia in cap de nu le pun cainilor mari botnite????

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BUNA DIMINEATA! Paul s-a trezit la 6 dimineata azi, stia ca e duminica!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

La multi ani! Anutelor, si la multi ani printesa lui mami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try

quote:
Originally posted by paxela

Mey, astia ar trebui sa interzica pe forum aici anumiti copii. Nu e drept. Unii sunt prea dulci si prea scumpi ca sa poata fi vizionati fara a produce dureri de inima. Inca o data, nu e drept si just fatza de celalalte mamici. Acu' ce? Daca eu am doi baieti voi trebuei sa va faliti toata ziua cu fetele voastre?

si cand te gandesti ca eu vroiam 2 baietei

Mergi la inceput