Comori de nov-dec 04 (154)
Raspunsuri - Pagina 30
monica-elizabet spune:
vaaaaiiii...am vazut 2 printesici frumushele foc(finutza si Deliutza)
...Doamne iti vine sa le mananci, plus mamicute si puiuti mai mari dragutei foc...sa va fie de bine petrecerile, ma bucur ca v-ati distrat.
felis,
radiezi toata cu Deliutza Anutza in brate...ia sa-ti faci fetitza ta...si tu onitza
la fel(pe Natalitza ei) ![]()
noi am fost la zoo astazi si apoi am dat o fugutza pana la piscina(a fost apa cam rece dar astia mici parca nu simt la fel ca mine)
ei s-au balacit de mama, mama
va pup pe toate si pe copilashi
sa aveti o saptamana minunata
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
try spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Vezi mai Try cum nu ma mai iubeti tu pe mine...ti-am scris pe mess ca vin in CA, numai ca mergem din pacate in Calgary.Te intrebam daca n-aveti treaba intamplator prin partile alea, altfel prin YYZ (nu ma insel nu? ) ajungem de abia la anul.Ce m-as bucura sa va vad canadienelor(a 2-a ..Cici evident).
Ma bucur cand aud si alte pareri ca pe cea pe care o simt eu in adancul sufletului ca nu o fi chiar degeaba toata hiperactivitatea asta a lui Alex, insa parca mi-ar placea un echilibru.Ca doar n-o fi foc sa stam si 5 min de vorba...oricum seamana cu ta-su leit.
Acum ne-am intors de la turta finutei, vars niste poze sa vad daca am ce va arata.Nu stiu cine a facut poze cu aparatul nostru...
Poze noi jun.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)
la ce memorie mi-a ramas mie Miki, nu-i de mirare c-am uitat.
Dar la anu' te-astept cu flori la aeroport, fara greseala. Sa te prind ca ma ocolesti, macar sa ne depanam amaraciunea de mamici de doi baieti.
Fetelor, voi acu' sa mai luati si-n gluma referirile mele la fetite si baieti. Eu sunt impacata cu situatia asta cu baietii mei, dar mi-e drag si mie sa mai comentez faptul ca mi-am dorit fetite, e ca si cand as face misto de mine singura.
Macar atata lucru sa fi invatat si eu dupa doi copii, ca sexul copilului n-are nici cat negrul sub unghie importanta.
Las' ca am fetite pe la prieteni sa ma delectez cu ele
Onitza, al treilea copil nu incape in discutie, facut de noi sau de altii
Io n-am bani sa-l fac pe-al treiela si tu vorbesti de adoptii?!??! Pai aici o adoptie te-ndoaie. Nu e ca-n Ro. Aici platesti sanatos un copil infiat.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
aime spune:

Mai intai
Miriei, Anei de Otilia, Irisina si Dana, Anei celei mici pe care am "savurat-o" in toate pozele, este o dulce si o frumusete, o bucalata, ii seamana mult mamicii si gasesti in mutrita ei si ceva de la Silviu, normal,
tuturor Mariucilor si
.
Noi ne-am mutat in sfarsit, deci avem un w-e petrecut la "casuta cea noo", dupa cum spune Vladut. El a dormit din prima seara fara probleme, in camera lui, singur si sunt f mandra de asta
. Cum ma asteptam (eu, ca tati de data asta era reticent
) a acceptat fara probleme sa doarma singur, doar m-a intrebat "si eu cum te vad?" i-am spus "strigi, si vine mami sau tati", asa ca pe la 3 dimineata am auzit "mami,tati vleau pipi" si gata...apoi la somnic. Deci am mai bifat o etapa reusita.
Inca nu avem net, tv...dar vor veni si astea, aseara ma intreba si Vladut, "avem intelnet, ca veau sa chilulez (colorez) Noddy"
, "nu avem zic, te poti uita la un film" si s-a uitat la tot Pinochio (singur, incepe sa faca tot felul de chestii singur), in final povestindu-ne cum era un baietel de lemn cu nasul mare si care s-a transformat in unul "adevalat" cu "nas mic si finutz".
Deci cum nu am net, am sa va citesc la serviciu si sper sa nu ne uitati chiar de tot.
la voi ptr aprecieri, mi-a placut "buzatul cu ochi verzi", asa e, are oki verzi si niste buze moi si carnoase
ca-ti vine sa i le musti continuu. Miki fumoaso
si calatorii sprancenate.
Va
-icesc pe toate
aime si
Vladimir
monica-elizabet spune:

pe toate
aime, sa stapaniti sanatosi casutza cea noua si ma bucur tare mult ca vladutul s-a acomodat repede si face nani singurel 
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri