Comori de nov-dec 04 (154)
Raspunsuri - Pagina 20
bits spune:
LA MULTI ANI ADRIANA!SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI SA DEVINA REALITATE!
Ken a facut aseara febra 39,ieri mi-a vomat.muci nu are de tusit nu tuseste dar doctorul imi spune ca e racit
simonacip spune:
Merci pt raspunsuri fetele...
Da, cred ca mi se pare ca mai e foarte putin, altfel nu-mi explic de ce-mi aranjez asa toate etapele din mers...
Cum e cu 2, Miki?
Bits, imi pare rau pt Ken...Ce se intimpla? In perioada asta toti copiii vomita?
La multi ANi Adriana!!! sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de copilasi...Ti-am mai spus ca te admir ca ai facut fata la 2 deodata?
Eu am unul singur in burtica, am fost ieri la eco...desi aveam abia 5 sapt si 3 zile, mi-a spus ca arata de 6 saptamini...va fi si el/ea voinic ca David? numai sa nu depaseasca 4, sper...
Sau sa depaseasca dar sa fie sanatos...iar ma muncesc ginduri de tot felul![]()
David (10 nov 2004) si
Simona
5+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Cecilia C spune:
LA MULTI ANI!!! ADRIANA, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, fericita, iubita si toate visele sa ti se implineasca. Te pupam cu drag de aici de departe

Miki cum mai stai cu usturimile???? sper sa-ti treaca repede si sa mai pui o poza doua cu piticii.
Mai fetelor eu am deja fetite mari. Alexia e mare si ma inteleg cu ea atunci cand vrea ea, ha ha ca si cand nu vrea e jale...dar sunt mandra de Aduta care deja umbla singurica, deci scriem in calendar ca din 3 Sept 2007 nu mai folosim rotobilul, umblam singurele si tare mandra mai sunt...nu pot sa cred cum a trecut timpul si uite ca am fetita mare. Uitati aici dovada ca umblam singurele
. Si inca ceva, acum ca Ada umbla sa vedeti ce frumos se joaca fetele mele de-ti vine sa le mananci, si rad si striga si fug..uauuu sper sa pot pune cateva poze in curand.
Aime abia asteptam sa pui poze, eu mi-am transferat pozele la Photobucket dar cred ca mai frumos e la Webshot..dar acum nu pot sa le mai transfer si cred ca nici nu era optiune sa le transferi la Webshot.
Sanatate la copilasii bolnavi si pupici la toate

ochi_verzi spune:
LA MULTI ANI, ADRIANA! MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!

Am vazut dovada ca Ada merge singurica, am vazut-o si pe Delia, ce s-ar fi aventurat ea in apa marii...
Noi suntem bine, de azi avem dadaca
s-a reintors la noi, asa ca dorm linistita. La scoala e ok, muncesc sa-mi pun clasa la punct sa-i primesc pe copilasi asa cum se cuvine. Azi am spalat pe jos, ca isteata de femeie de serviciu a dat cu motorina pe jos ca in epoca de aur si pute groaznic, azi miroseam ca soferii de pe raba.Poate va intrebati de ce nu spala ea.... ei cum as putea sa-i cer asa ceva doar ea a facut un lucru bun...
Mai dau maine o data cu mopul si cu mult detergent de vase sa se curete "grasimea".
La noi ploua, e frig, bate vantul dar, ne vo imbraca zdravan, vom lua umbrelele, spre marea bucurie a Dianei si iesim la plimbare
Sanatate bolnaviorilor!
Diana 22.11.2004
Cecilia C spune:
Paxela acum am vazut si eu filmuletul cu Delia, e o draguta si e ca o mica printesa cu rochiuta ei, super....si ce mult ii place ei in apa, ar fi facut si ea o baita, ha ha...imi aduce aminte de Alexia...ca si noi am fost la mare cand avea 7 luni si o saptamana...pupici la Deliuta si mamica ei...si la Silviu care se juca frumos acolo in nisip
Felis l-am vazut si pe Mihaita inotatorul, bravo lui, asa si trebuie si ma bucur ca aveti o bona care va place si cu care Mihaita se intelege bine. Pupici

Am reusit sa pun niste pozitze cu fetitele lui mama
Pupam copilasii si mamicile lor

Otiliav spune:
Am prins si eu un moment liber si am vazut papusile in filmuletze. Sunt amandoua tare dragutze, Delia este mai curajoasa ca Ana care nu a vrut sa intre in mare dar o inteleg ca era foarte rece apa. Paxelina, ai grija cu piciorusele ca nu au voie sa mearga prea repede in picioare. Cel putin asa ne-a sfatuit pediatra Anei sa nu o lasam sa mearga sau sa stea mult in picioare cand avea 7 luni. Mi-a spus ca picioarele nu sunt suficient de rigide si se curbeaza de la greutate. Si tot nu am putut sa o tinem prea mult, fara sa o incurajam la 10 luni mergea singura, ca doar nu era sa o leg de patut.
Cicisor ce scumpa este Ada, cum are ea de lucru prin camera
.
Ai dreptate nu se putea transfera de la yahoo la webshots, uite asa ne-am mai facut si noi de lucru.
Aime, si inca un mare dezavantaj la kodak, daca nu cumperi ceva de la ei un an de zile iti inchid automat contul.
Eu ma oftic pentru ca o parte din poze nu le am aici pe calculator ci la Bucuresti deci nu le pot incarca pe webshots decat daca le aduc pe laptop
.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
try spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Am pus in sfarsit Poze din vacanta !
Monica, sanatate multa, sa treceti repede peste boala!
Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Mey, are Ana o tinuta de zici ca-i vedeta de cinema de pe vremea lui Greta Garbo. Mai ales aici... Pupam frumusetea mica si rotofeie.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Intalnirea dintre fratiosri a decurs bine zic eu, sper din tot sufetul sa nu-l supar deloc pe Alex.Aseara cand a venit a intrat in casa si tipa sa ne dam la o parte ca sa-l vada pe fratiorul lui.Dupa ce s-a lasat convins foarte greu sa se spele pe maini mai intai , a intrat in dormitor si a inceput sa caute pe jos pe langa patul mare al nostru.A fost foarte interesanta perceptia lui despre cum trebuie sa arate..cred ca se astepta sa fie ca masinutele lui, care se gasesc deobicei langa patul nostru..sau oricum pe jos.Asta desi patutul de bb era langa patul nostru la 20 cm.I-am aratat in fine unde sa caute, s-a catarat ca maimuta pe marginea patutului si s-a repezit la el.L-am tinut ca nu stiam ce vrea, mi-a zis sa-l las sa-l pupe, a facut-o cu delicatete pe un piciorus, cu burta atarnata in echilibru pe marginea patului, dupa care a vrut sa-l mangaie pe caput.Nu i-am interzis, dar am incercat sa-i atrag atentia in alta parte.Dupa a trebuit sa-l dau tzitzi lui Yannis, asa ca a asistat si el, s-a asezat langa Yannis si usor usor, crezand ca nu observ ii tot dadea cat un picior''dn greseala''.A vazut ca-l tin sa nu s agite prea tare (pe Alex) si a incput cu mana.In timpul asta intrebari necontenite de ce papa tzitzi, de ce tin eu tzitica cu mana si tot asa.Cand l-am luat pe umar la ragait a fost finalul apoteotic pt Alex, atat a suportat si a venit hotarat sa-l dea la o parte din brate ca sa se aseze el.Evident ca l-am luat pe partea cealalta si pe el in brate, desi imi apasa cu putere sanul beton de lapte-mai stiti furia laptelui...si uite asa a fost multumit.
Bbb Yannis i-a ''adus'' lui Alex un cadou, o masina mare de parc, teleghidata si e foarte fericit, dar nu intelege de ce bb i=a facut lui caou.I-am zis ca-l iubeste si d-aia
Alex la fe lfacea cand am venit cu adrian acasa si asa ma iface si acum uneori. Cand ii dadeam sa suga era si alex calare pe mine, vroia si el sa se cuibareasca ba in poala mea, ba atunci vroia in brate etc. De cateva ori i-am dat si lu isa incerce sa suga, dar pe atunci avea nici 2 anisori, asta pt ca nu voriam sa-l refuz si sa-si creeze cine stie ce frustrari. In prima luna l-a pocnit si de 3 ori. O data l-a pocnit cu palma i ncap tare ca adrian a inceput sa planga mititelul de ti se rupea sufletul. dar il integeam si pe alex, desi pe moment nu vroiam decat sa-l strang de gat :-)))))).
Acum a inceput si adrian sa fie gelos pe chestia cu luatul i nbrate. Daca ma vede ca stau cu alex in brate sau ma ocup de el, incepe sa scanceasca si sa ceara la mine.
dar sunt firesti toate astea si cu cat e diferentamai mica intre ei, cu atat mai impulsive si mai brute sunt reactiile lor. cand sunt mai mari pot intelege altfel venirea noului membru acasa. Cauta doar sa ai si timpul tau cu alex, numai cu el, fara Yannis (eventual dupa ce vien tat iacasa si paote sa-l preia o juma de ora pe cel mic. E f. imortant pt Alexander. Eu nu prea ma reusit sa fac asta cu alex al meu date fiind circumstantele de moment, grijile mele legate de problemele lui adrian, si indisponibilitatea/nepriceperea lui tati care zicea ca nu stie ce sa-i faca lui adrian, deci nu-l puteam lasa prea mult cu el ca incepea copilul sa planga.
asa ca alex s-a ales probabil cu un sentiment de "lasare de-o parte", dar incerc sa recuperez acum.
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
quote:
Originally posted by paxela
monica multa sanatate la puiuti, sa se faca repede bine
miki ai un dulce de baiat, sau mai bine zis 2
eu sunt la capatul nervilor, vreau inapoi in concediu, acolo a fost ok, acasa a inceput crcul, in prima noapte fimea 39.5 la 10 , a scazut la nurofen si sosete cu otet, la 3 dimineata 39.1, a scazut la nevralgin si nu a mai aparut, in schimb a inceput ba face moale ba nu, ba are muci ba nu, ba tuseste ba nu, are toate simptomele si niciunul, e pe antibiotic ca de poediatra si mama nebune sa o luam din pripa sa nu se agrveze, urla mereu si din orice , cu sau fara motiv, se trezeste de zeci de ori pe noapte , probabil dintii
,
mey, aici si in poza urmatoare, delia e minunata. Cat mi-am dorit ca alex sa faca si el asa cand era mic, dar el e genu lde mironosita careia nu-i palce sa se murdareasca pe degete si cum se murdarea nu mai msica mana, o tinea in aer ridicata pana i lstergeam. Adrian insa e opusul, insa nu mai am eu rabdarea si enrvii sa-l vad facand porcisme pe la bucatarie. E lde multe ori nu vrea sa bage i ngura pana nu trece prin mana, daca ii bag ceva in gura, scoate el cu mana si apoi isi baga el singur si molfaie ca si cand ar vrea sa spuna: n-am nevoie de ajutorul tau, mananc si singur.