Comori de nov-dec 04 (154)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Am uitat sa spun ca am pus si un filmuletz cu Ana inotand www.dropshots.com/otiliav#date/2007-08-21/13:08:52" target="_blank">aici, are un stil unic de inotat dar important este ca se descurca doar cu aripioarele. Nu mai spun ce mandra este ca a inotat la piscina mare.

Mey, e mortala, da numa idin picioare si inainteaza, cu mainile face cu totul altceva. Chiar ca are un stil unic. alex si cu aripioare face pe el de frica.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FELIS

Am reusit sa fac si eu album de august 07 in care puteti sa imi vedeti nepotica la botez, ma vedeti si pe mine la mare... si mult alte poze cu Mihai

Hai ca aicie mortal, iar tu ma uimesti cat de bine poti arata la cate ai pe cap si la ce program haotic ai.

Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danette
Andra, tu amenajezi demisolul pentru pivnitza sau ca si spatiu de locuit?
Mi-am amintit ca am facut si eu in urma cu vreo 8 ani treaba asta tot asa, cu foarte mare drag. Era chiar dupa ce-am terminat facultatea si m-am intors din Cluj. Nu aveam inca mansarda si simteam nevoia de-un spatiu al meu. Si m-am apucat (tot impreuna cu tata) sa amenajam demisolul. Intr-un stil rustic... un fel de crama a iesit in final...tot asa, am reparat peretii, am zugravit, am facut un mic semineu.
Imi place la nebunie si mie tot ce inseamna amenajari interioare. Si in casa noastra, periodic simt nevoia sa schimb si sa refac. Sa recolorez peretii...

Ma gandeam la sotul tau, e o durere articulara sau e cumva o tromboflebita?
Tata mai are probleme de acest gen, se inflameaza articulatia de la picior, dar trece in cateva zile cu antiinflamatoare si Voltaren/Diclofenac gel.

Ceea ce se nuemste subsol i nRo aici se cheama basement. Aici cam 80% din case, cel putin i nzona noastra, au si subsol care se foloseste ca spatiu delocuit. Unii fac din el un al doilea apartament si-l inchiriaza (mai ales in Toronto), alti ifac loc de petrecere a timpului liber, altii camere de locuit care sa suplineasca nevoile familiei.
Eu cand spun amenajat m-am referit ca facem tot, de la imbracarea peretilor (beton), n udoar decor si reparatii. A trebui sa tragem conducta pt drenaj wc, dus si chiuveta, trebuie sa facem aliemntarea cu apa rece si calda, ridicam peretii pt baie (caci e singura incapere pe care-o delimitam cu pereti, restul basementului il lasam simplu, ca o camera imensa unde sa putem sa facem petrecerile, dar in mod normal sa aiba bunicii unde sa doarma caci unul din bunici va fi permanent aici - casa in sus are numai 3 dormitoare, restul sunt camere de zi, sala de masa, etc.). Decorare o sa fie alta mancare de peste si deocamdata nu prea o sa fie ca nu vrea usa ne bagam prea mult in datorii), apoi gresie, faianta, piesele de baie, varuit etc.. Inceptu lcu incetul facem. Deocamdata sa ne vedem cu peretii imbracati si baia facuta.
Aici peretii de beton se imbraca cu un schelet de lemn facut din blani, se umple spatiile cu vata de sticla sau un alt tip de izolatie si apoi se pun palci de rigips. Asa se formeaza peretele. Singura parte din beton la o casa aici este subsolul, restul e ridicat cum ti-am spus eu. Si in subsol peretele se imbraca la fel cum se ridica in sus. Nu se gletuieste direct pe beton.
noi la faza asta suntem.
Si totul fac eu cu taica-miu caci sotul s-a gasit sa aiba probleme tocmai acum (pu ide gostat, ce vrei, nu-i obisnuit cu munca fizica, nu rezista la curse lungi). O sa ne ia oricum cateva luni bune sa terminam, sunt o gramada de chestii care nu pot fi facute decat in 2.

iar legat de problema la picior nici n uma mai agit, Dana. in iulie l-am luat eu demana sa-l duc la dr. sa-si faca analizele medicale generale anuale pe care de fapt nu le-a facut niciodata de cand a venit in Ca (adica de 6 ani). Si trebuia sa se duca sa-si ia sange pt analize si apoi sa se intoarca iar la dr. in decurs de o luna sa vada ce face cu tensiunea mare pe care o are (160 cu 98, sau pe-aproape). Si nu catadicseste. au trecut 2 luni de-atunci si el tot n us-a dus sa i se ia macar sangele.
faza cu piciorul e a treia oara, si anul trecut a facut 2 crize identice la interva lde 2 sapt., odata la glezna stanga, si a doua oara la genunchiul drept. Atunci i-a trecut in 2 zile, acum e asa de o sapt. si tot nu cedeaza. Are piciorul umflat ca la o luxatie si face pe victima prin casa, da' nici la dr. nu si-ar misca fundu'.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miria_cristina

Fetelor, ne-am intors mai devreme, dar deabia acuma sunt cat de cat in apele mele.

Cred ca sunt luata de flama si ar trebui sa ma vada un doctor. Zau! Fara glume! Suport foarte greu emotiile de cand am nascut-o pe Damiana si mi-e rau fizic. Asa ca, dimineata am inghitit 2 tablete de Metoclopramid si tot eram galbena la fata in curtea gradinitei.

M-am abtinut cat am putut sa nu plang, desi fii-mea facea cate o dulcegarie de eram gata sa incep in fiecare clipa sa daua pa la boboci.

Damiana a fost incantata, nitel debusolata cand a trebuit sa plecam si au inceput unii copii sa planga, ma tot sriga sa-mi arate una si alta, ca sa se simta protejata. Deja stie nume de copii si si-a facut o "prietena" cu care a facut cunostinta tragandu-i o palma. am inteles ca de educatoare ca n-a vrut s-o loveasca, ci s-o mangaie.Oricum, cu ea de mana am gasit-o.
N-a mancat si a fost ca un calut naravas.

Sper sa invete cat mai repede sa se poarte si sa fie ascultatoare!

Acuma sa va zic de mine!
Dupa ce am lasat-o acolo, ce credeti ca am facut? M-am urcat la barbat in masina si i-am zis sa ma duca oriunde, dar nu acasa.
Cum sa merg acasa unde nu era fata mea?
Si ce sa fac singura?

Asa am patit eu cand a trebuit sa ma intorc la servici si sa-l las pe alex acasa. Am plans o sapt de zile la servici si pe autobuz. Mi-a fost tare greu, am plecat la servici impotriva vointei mele, ce sa fac? Trebuei sa aduc si eu un ban acasa, nu se poate intr-un singur salariu. acum cand am inceput serv. dupa concediul cu adrian a fost cu mult mai simplu, de fapt nu am mai avut ncii u nfel de probleme emotionale, intr-un fel ma bucur ca mai fac si altceva decat sa stau numai cu ei.
E cum spuneau si fetel ecu a doua nastere. Dupa prima te simt iepuizata si est icontinuu obosita si in recuperare. La a doua nastere totul e mult mai simplu, est ideja calita. Asa si cu Damiana. Sa vezi ca la al doilea nu o sa mai plangi asa cand il duci la gradi, ci o sa fie un mare motiv e bucurie ca a crescut copilu' si intr-o intr-o alta etapa.
Si-acum dupa experienta capatata [D] zic si eu cum zice otilica, ce tot plangi atata, mami? Capu' sus, copila incepe o noua viata. Nu-i arata slabiciune caci se va invata sa fie tematoare de orice schimbare si nu e bine ,ei trebuei sa faca totu lcu capul sus si cu mult curaj.

Mergi la inceput

Hai ca vad ca de-o pagina numai eu scriu pe-aici
Monicutz, Andreap, Bits sanatate la voua si la puiuti si sa nu se mai lipeasca de ei vreuna urata.

Felisache, felicitari de bona, pot sa spun de-acum? sau inca n-ai un raspuns definitiv?

Subcese, vorba ceea, celor ce-au inceput gradinitza, eu nu ma inteleg cu taica-su sa-l dam pe alex la gradi macar 2 zile/sapt. Cica n-avem bani. Asa e, dar pana la urma eu mi-ar rupe de oriunde numai sa stiu ca intra intr-un colectiv. E prea nervos si agitat sa- lma itin acasa, are nevoie sa-si consume nervii cu altceva si sa invete ce-i aia program organizat, rutina etc. mamaie saraca i lscoate i nfiecare zi afara, dar nu e acelasi lucru ca mersul la gradi unde energia se consuma altfel si in mod constructiv. Iarasi trece prin faze urate acasa, a inceput sa refuze sa manace nuam ica sa se uite la desene etc. Aseara am intrat i nel ca-n branza si i-am spus ca n use ridica de la masa pana n umanaca, desenele au fost oprite. Mi-a facut circ, era imbufnat si refuza sa manance, sotul ca sunt prea dura cu el, dar since, prefer sa fiu zmeu cu el 3 zile si apoi sa se dea pe brazda si sa nu-mi mai faca figuri la masa de seara cand e singura data cand mancam cu totii, decat sa ajung sa ma rog in fiecare seara de el, sa il iau pe departe si cu binisorul. E mare si trebuie sa inteleaga ca anumite lucruri trebuei facute, fie ca-i plac sau nu.

La multi ani adriana, mamica de gemenusi.

Ylilimic, im ipare tare rau pentru nepotica ta. Sper sa reusiti sa strangeti banii de care aveti nevoie sa mearga micuta la operatie.

Onitza, felicitari de post, chiar daca nu e ceea ce vroiai, dar sti icu me, uneori avem nevoie de experiente pe care nu ni le dorim, dar din care invatam o gramada, chiar daca nu realizam intotdeauna ca a existat si-o parte buna. Asa ca ia lucrurile cum sunt si incearca sa le transform ii nceva bun pt tine.

Cici, nu ma satur s-o privesc pe ada cum se misca. E atat de ducle, ca un robotel cu sufletel. E tare, tare scumpa. Si adrian s-a mai impiciorogat (cum mi-a spus maica-mea aseara) in ultimele 2 sapt. Imi place ca a inceput sa aiba vointa sa fie ridicat in picioare si apoi vrea sa nu-l mai tinem de maini, dar el mititelul nu paote sta singur in picoare nesprijinit, insa din voita mare se infaptuiesc lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna noaptea fetelor,
Adriana, La multi ani! sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti alaturi de frumoasa ta familie
bits, sanatate puiutlui bolnavior, amon cum se simte? Doamne ajuta sa nu ia si el...cu astia mici e mai greu... si aveti grija de voi
andreap, ma bucur ca mariuca este ok
onitza, ai primit telefonul? ce vesti ai?
cici, oti fetitzele frumoase ...mai ales mergareatza
oti, noi am facut analize pentru alergie, alex a iesit la toate in limite normale(lui i-a luat sange din vena) asta dupa ce am fost la alergolog si ne-a dat trimitere si cei de la laborator au "lucrat" dupa cerintele medicului alergolog iar apoi au trimis rezultatele tot la el...bafta sa fie bine cu anutza.
simona, nici mie nu mi-au cerut adeverintza...dar mai bine sa zica fetele care au nascut mai recent burtika...bb e maricel...bravo!
miki, cum te mai simti?
try ce informata esti, deja poti sa dai lectii de zidarie
mihaela ma bucur ca aveti aceeasi bona, ati scapat de un stres in plus...spor la facut curatenie prin clasa
noi suntem ok, slava Domnului, de astazi avem un nou partener de joaca pentru ruxitza(un baietel venit in vizita la bunicii lui, care are aproape aceeasi varsta cu ruxi) si se inteleg f bine...se joaca tare frumos impreuna...asa ca am stat mai mult pe-afara
va pup pe toate si pe piticoti

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Monel da ce faci mami nu ai somn?

suntem mai bine in sensul ca febra nu si-a mai facut aparitia dar diareea a pus stapanire pe Ken.i-am dat hidrasec si ceai de menta si parca nu mai iese asa de des.in fine vedem astazi cum se prezinta.spre fericirea mea Amon nu are inca nimic(poate nu ia) dar nu zic hop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
mai,e un frig in Bucuresti..vreau caniculaaaaaaaaaa!
Aseara nu am mai iesit afara,batea un vant..si niste nori urati rau..am fost la Vio si acolo Mariuca s-a jucat cu Bianca.Si chiar nu s-au luat de par!Vio este bine,Bianca vorbeste chiar foarte bine,se pregatesc de plecare la mare.
In rest,toate bune
Mai vb..pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

A facut cineva analize de sange pentru depistarea alergenilor?

Eu am vrut sa-i fac teste lui Robert pentru alergii.Si la nici un laborator nu ma primeau fara recomandare de la alergolog.Am gasit pana la urma un alergolog pediatru,care cica ar fi si printre cei mai buni din Iasi,si deocamdata ne-a facut o fisa cu toata istoria familiei si ne-a dat trimitere la laborator sa facem 2 seturi de analize.Testele specifice pentru alergeni o sa le facem doar daca analizele la sange indica faptul ca ar fi alrgic...la ceva.Dr a spus ca e prea mic ca sa-l chinuie cu testele specifice din prima.Asa cum zicea si Aime,se fac mai multe intepaturi cutanate pe care se pun alergenii...Complicat...
Ideea e ca am fost ieri la analize,dar asistenta de acolo nu a reusit sa-i ia decat o eprubeta de sange,doar pentru un set de analize.Pentru al doilea set ar fi trebuit sa-l mai intepe o data si n-am mai fost de acord,ca deja era vanat de la atata tipat. Poate o sa se descurce alergologul numai cu primul set.
Ce m-a nedumerit pe mine...In momentul cand ti se recolteaza sangele nu tre sa dea drumul la garou? Ca aia i-a tinut garoul pe manuta tot timpul...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Adriana,cu intarziere iti urez si eu LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si fericita,iar puiutii tai sa-ti aduca numai bucurii.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput