Comori de nov-dec 04 (154)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andreea, bravo pt mariuca ca n-are probleme...
Paxela, nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul...sa-ti traiasca frumusetea de fetitza, cuminte foc..
Fetele care ati nascut recent, imi spuneti si mie va rog, ca nu mai stiu; trebuie adeverinta de salariat pentru spitalizare cind nasti?? banuiesc ca da, dar poate-mi confirmati si mie
pupici tuturor si succes celor care incep gradinitele...Sa dea Dumnezeu sa fie bine

David (10 nov 2004) si
Simona 5+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Adriana, sa fii sanatoasa, norocoasa si iubita!

Eu tocmai am venit cu Ana de la doctor, i-au aparut iar bubite pe piele si nu stim de la ce. Mi-a dat un sirop antihistaminic si o recomandare sa facem analize sa vedem la ce este alergica. Acum am fost la urgente, doctorul de familie era bolnav, dar sper sa ia in considerare recomandarea ca data trecuta a dat din umeri.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Oti sanatate multa, mey
Wow e ziua Adrianei, e rost ...pai atunci... sa ne traiesti cu sanatate si numai bine si de la noi de la Moldova

Roxana, tu pe unde esti iubita, ca nu prea iti sta in fire sa nu dai tu nici un semnulet...sper ca sunteti bine si doar ocupati

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDREA - Gradinita de stat din spatele postei Puisor este mare si foarte buna, dar se vine cu pile din tot Bucurestiul acolo si nu sunt locuri, iar daca sunt trebuie sa cotizezi la educatoare ca sa o bage in seama pentru ca sunt 40 in grupa si nu mai apuca.
Deci, daca as da-o acolo, ar fi cand va mai creste nitel.

La gradi particulara dau 6 mil 700 lei pe program scurt adica pana la 2. Dar n-am ce face! Sunt in grupa 6-10 copii si ea este la inceput, de fapt, si eu la fel.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna fetelor...tocmai m-am intors de la gradi unde o sa mearga Bia de pe 17. Am cunoscut-o pe educatoare (o tipa super, tinerica, pana-n 30 ani, imi da mie impresia) si am vizitat sala in care o sa stea. Si ca o proasta ce sunt am inceput sa bocesc ... am niste emotii de nu va puteti inchipui. Totul mi s-a parut minunat, sa vedem daca si ulterior o sa raman cu aceeasi impresie. Mi s-a explicat programul si ce trebuie sa aduc in prima zi si i-am povestit si eu despre Bia si modul ei de comunicare . Sper sa fie totul bine ca altfel o s-o iau si eu razna cu capu' (ma inscriu in clubul Miriei).
Va pup si va urez o zi buna!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANNA it urez si pe acesta cale LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE, NUMAI IMPLINIRI!!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

[s Adriana sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

A facut cineva analize de sange pentru depistarea alergenilor?

Eu inca nu stiu de la ce face alergie, poate fi lapte/iaurt, arahide sau chiar si alergie la fulgii din perne.
A avut si putina febra, 38.4 si ceva mucisori.

Simona, in legatura cu nasterea, daca ai card de asigurat nu se subintelege ca esti in regula. Oricum nasterea este o urgenta medicala.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Otilia, stiu ca Miha a avut o problema de alergie cu Robert, chiar inainte sa plecam noi la mare, si ca a afacut analize, poate te lamureste ea mai bine. Altfel, tatal meu a facut acum un set de "incercari", care a constat in contactul direct (pe niste zgarieturi facute cu acul de seringa pe maini)cu diferiti alergeni la intervale stabilite de timp.E destul de laborioasa metoda, poate ptr copii nu se aplica.

Eveline, multa bafta va doresc

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Adriana si aici La multi ani !!!!

Oti nu am facut, dar alergiile cum ziceai se pot declansa de la orice.Eu aveam cand eram mica de la praf de casa.

Simona eu am avut acea adeverinta in care zicea firma ca e la zi cu platile spre ...cutarica casa de asigurari/sanatate in contul...dar nu am dat-o cand m-am internat.Nici n-au cerut-o , nici nu m-am strofocat sa-mi amintesc de ea.Ce organizare la tine, eu m-am gandit la toate, inclusiv bagaj de spital in ult 2 sapt.Chiar ca esti narabdatoare.

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput